![]() |
Re: Dacia 1300 Alpine
alba si cu rotile astea o sa arate cel mai bine. Rat style au ajuns prea multe dacii din voia sortii...
|
1 Attachment(s)
A venit Iadul Alb :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
La masina se lucreaza daca tot a venit caldura, sper sa o termin in curand sa o bag la vopsit :) mai este de lucru in unele zone dar se rezolva asa incet.
Pun cateva poze cu lucrul in derulare si un filmuletz cu pedala la fund, se pare ca mai mult nu poate cutia :-P https://youtu.be/hfp7af8DQm8 |
luni sa mi predai permisu:))) se simtea ca ai 160?
|
Quote:
|
parca ziceai ca ai peste 100cp,dar tu abia ai dus-o pana in 160...aproximez o putere maxima de 75-80 cai
cu 1.6 stock(carburator carfil dublu) de dacie atingeai aceeasi viteza la 72 cp ;) |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=WhiibzuF9BM
ia uite asta cu 1.3 motor :lol: o duce pana in 160 aproape |
Jackass se referea la timpul pe care il face pana la 160 fiind limitat de cutie sa urce mai sus, in clipul pe care l.ai pus nu ai de unde sa vezi in cat timp ajunge la 160 pentru ca e si editat.
|
Fuge bine batranica. :)
|
N-ai ceva poze cu treaba ce ai facuta la chiulasa, sa poti pune pompa de apa in fata?
|
2 Attachment(s)
Quote:
- spre radiator trebuie lipit un L ( tai o pompa de apa veche si obtii acel L) lipesti acel L cu silicon de chiuloasa apoi pui pompa de apa peste, el sta cuminte acolo, nu are cum sa iasa. - in partea spre sofer trebuie indepartat acel L ca sa treaca apa libera, poti face asta cu o freza sau cu flexul cu un disc mai mic ca sa intre acolo.acolo trebuie taiat aproximativ 4-5 mm, peste gaura aia pui capacu din poza cu cele 2 sonde si stutu de apa. Ca noutati despre masina mea, am ramas fara talon zilele trecute. amenda 320 lei, trebuie o vizita pe la RAR :x sper sa rezolv usor. Toate astea s-au intamplat ca am fost la locu nepotrivit in momentul nepotrivit si m-a vazut seful politiei pe judet. |
De ce s-au legat ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning