![]() |
Re: Vw bora Edition
Eu zic sa o lasi asa curata, fara stickere:D
|
nu o umplu de stickere...cateva....4-5 bucati,majoritatea pe luneta
dar is cam dezamagit ca dupa ce am facut calcule la cati cm sa fie fiecare,aflu de la un program ca de fapt ii 2.6cm 100 pixeli nu 3,58 + ca cu programul cu care am lucrat dupa ce le-am redimensionat au iesit total aiuteah,nu inteleg de ce in sensul ca un ex banal am pus 500 pixeli si cand verific in folder imi arata 1000 si...:rolleyes2:cry: |
Quote:
|
Quote:
intradevar ar fi mai ok,dar nu am dat de omul respectiv daca ma poti ajuta eventual,sa iau legatura si aprox cam cat costa(din cate am inteles o coala de a4 undeva la 30 lei...)dar as vrea sa stiu precis mersi |
http://www.stickeretop.snrclub.ro/ca...id_category=15, io de la ei am comandat si sunt multumit de calitatea stickerelor.
|
Quote:
dar chestia ii ca eu am deja imaginiile ce as vrea sa le transform in sticker sau astia lucra si dupa comanda?adica sa le dau eu imagini,dimensiuniile dorite la ele si le pot prelucra? |
daca ai tu ceva imagine ce nu au ei, iti face, am si id u' lu baiatu ala cu care am vb pentru stickere. ii de treaba.
|
Quote:
Da, face la comanda, ii trimiti poza, ii spui dimensiuni si te rezolva. Id de mess : oprea.ionutt . |
Quote:
am vreo 6-7 stickere,ce as vrea sa pun la luneta si una mai mare pentru capacul de la rezervor da un PM te rog cu idul omului muuuultan |
Ai PM, bafta in continuare.
|
Quote:
poate pe saptamana viitoare se si rezolva:D mersi mult si o intrebare asa generala:D din cate stiu a ta ii 101 sau 110 cai parca...cam cat ai consumul(evident mare comparatie nu putem face ca eu am +1 treapta si motorul cu ceva cai in plus) dar la mine in a 6-a merge la 110 undeva la 1700-1800 rpm si consum variabil 5..5 ceva pana in max 6 iar in oras,evident cel instant imi arata cifre destul de mari mai ales la primele 2 trepte dar ca si medie cam 7.5 aprox... ii ok,ii mult...nu de alta dar nu am mai avut asa si sa stiu ca si ideie |
1 Attachment(s)
Ii de 101 cp, in afara cam 6-6,5, in oras 7-8, cam asa ii consumul la stilul meu de condus, la drum intins am scos 5 si ceva afisat de computerul de bord, in concluzie eu sunt foarte multumit de consum si de fiabilitatea masinii. Bineinteles ca si la mine arata destul de mult consumul instant la plecarea de pe loc.
Uite aici iarna trecuta consumul instant la plecarea de pe loc cu motorul rece (nu in forja). |
Quote:
pana la urma ma pot multumi si eu cu ea in acest fel,fiind si masina ceva mai grea si se cam aseamana consumul,imi arata si mie 4,8 la 1400 rpm in a 6-a la 80 si ceva...dar omor turbo,nici gand sa merg asa,mai bine ii dau atunci forja=)) numai ca,vezi auzi niste cifre de astea ca la unii le consuma 4l si de astea:rolleyes2,se pare ca asa si eu pot sa zic ca mie imi ia 3 de vorbit putem vorbi toti |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:32. |
- Copyright 2025 4Tuning