Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo 2006 (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/27746-cielo-2006-a.html)

BGD_NNE 24-07-07 18:23

Re: Cielo 2006 nou

Nice shit you have !!!Aceleasi urari de bine !!!

Lao 24-07-07 20:49

Sunt foarte scumpe la 75 de lei, găseşti sigur ceva mai ieftin.

Acum îţi cam trebuie şi ţie nişte arcuri mai joase, prea e cocoţată, pe bune. E ca a mea inainte şi nu arată deloc bine.

Geo_ZGA 24-07-07 21:24

mai ieftin...mai ieftin, dar sa fie bune, nu kk din alea turcesti sa raman cu bucata in mana. Si de unde?

Pai...arcuri mai joase, poate. In primul rand amortizoare intarite, sa nu mai valseze pe sosea. Toate costa.... o sa le iau usor, usor, pe rand.

Geo_ZGA 25-07-07 18:20

Hai ma, nimeni nu-mi poate spune de unde sa iau niste antifurturi bune si ieftine? Am gasit la 60 ron la PitStop...dar nu aveau pt Cielo, abea peste vreo 2 sapt aduc.

In alta parte?

MaTzA 25-07-07 20:55

domnul "vrajitor cu OZ"... bun si ieftin nu cred ca gasesti...zic eu...acum nu vreau sa ma dau destept... dar...mai bine dai un ban si stai linistit...

mad max 25-07-07 22:06

Sa le stapanesti sanatos si sa ai grija de ele! Spala si tu masinutza si baga o poza aici! Numai bine.

Geo_ZGA 26-07-07 10:33

"vrajitorul cu OZ" :lol: :lol: :lol:

Astept sa aduca cei de la PitStop, au la 18 euro, dar aduc pt Cielo peste 2 saptamani...asta e, stau cu bata la usa si cu ochii pe geam. care se apropie de masina...zbang, borcanul in cap de la balcon :lol: :twisted:

NWZeu 26-07-07 12:00

deci pe 2 baieti de aici va asteapta nashu da ....... va stiti voi :D :lol:

Geo_ZGA 26-07-07 12:02

Da nasule...se poate?!? bericica e asigurata :) vorbim noi ;)

Geo_ZGA 06-08-07 16:55

Am lipsit ceva de pe forum...munca asta :)
Azi am fost iar in service, mi-a reglat timoneria, acum intra ok in viteze, sa speram ca nu e iar "efect placebo" :lol:
Am reglat si ambreiajul (de fapt pedala) sa tina mai jos. Acum e mult mai bine, parca si demarajul e imbunatatit simtitor.
bataia care se aude pe stanga fata, undeva in zona oglinzii, e de fapt de la capota, de la balama mai exact. O sa cumpar (ca nu le am) tampoanele de cauciuc care vin la capota/aripa si sa vedem daca mai bate. Zilele astea ajung iar la service, sa se uite la balamaua aia si sa-mi strambe calumea buza la aripile spate, ca sambata plec in concediu si atinge ca la balamuc de cauciucurile spate...
Am pus-o si pe tester, m-am uitat si eu "ca prostul" :lol: Cica valorile ar fi perfecte... in jurul unui injector a aparut o pata uleioasa. O sa sterg cu o carpa si sa vedem daca reapare...

Soryn_No2 08-08-07 10:57

Ovy, nu te mai baga sa ii dai tu asa in ea ca pana iei tu permisul, poate ramai fara masina, pe bune.Si au am dat intr-o dacie pana sa iau permisul, si atunci cand eram cu permisul in mana.......a inceput sa ma lase,asa ca mi-am luat cielo.Am dat si eu in el, dar la inceput, acum asa mai cadeaua ca nu are rost.Si daca mai dai,macar ai grija pe unde dai ca cine stie cine te da in gat si vin curcanii si te iau la intrebari. Take care, si asculta pe astia mai batrani :D

Soryn_No2 08-08-07 11:06

Frumoase rau jantele, sa le stapanesti sanatos si fara incidente ca pacat de ele :D

Soryn_No2 08-08-07 11:23

Service-urile din Romania is de ***, mai bine o faci tu cu nsite bajetzashi intr-un garaj si gata, dar avand casco,asta e.

Geo_ZGA 08-08-07 12:38

Azi am facut si aripile spate, am strambat buza.... eu zic ca acum nu mai atinge. O sa vad sambata cand plec pana la Sibiu in concediu :D
A crapat vopseaua pe dedesubt, dar nu rau. Pe dinafara nu e crapata deloc, dar tot va trebui sa o vopsesc un pic.
Pt moment trebuie sa ma opresc cu modificarile pe care nici nu le-am inceput bine... lipsa totala de buget :(

Geo_ZGA 08-08-07 12:40

@Soryn: din pacate nu am nici un garaj cu "bajetzashi". Ma mai pricep si eu cat de cat, mai am 2-3 prieteni, dar nu avem nici spatiul si nici sculele necesare pt lucrari mai importante.

All times are GMT +2. The time now is 13:54.

- Copyright 2026 4Tuning