![]() |
Re: Nush daca trebuia sa postez si eu DACIA mea!
Quote:
mecanica nu e pusa de acum, mi s-a rupt planetara si la aia am muncit ....cat despre distantier habar n-am...stiu ca este o saiba pe la rulmet pe acolo...daca la ea te referi :D in postu meu am specificat ca nu am facut eu "lucrarea" asta si am luat-o de-a gata.:!: oricum lamureste-ma si pe mine pls cum e cu distantierul ala https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/30806-berlina-pitesti-lucru-ag-02-abg/page-3.html |
Re: AG 05 DTA Pitesti!!!...
hmmm... am sa pun ceva poze saptamana asta sa vedeti cum a iesit suspensia pe spate:oops: ....
|
sal bafta la modifikari , cat despre bulbar nul pune ca nu i se prea sta k e clasika , si ala sta bine pe papuk ,la klasika nu pre asi are lokul , maI ALES CA A TA AR IESI UN GORDINI SUPER DACA O SA AI IDEI , IAI EXEMPLU LUI WRC, cat mai klasik , parerea mea , simplu si frumos
|
Sal!!!... Bulbarul dupa cum am m-ai scris pe aici nu o sa il pun (o idee proasta de a mea :().... WRC-ul este o masina ffff. misto, dar nu am de gand sa o copiez (cum fac alti ;)).... Oricum stiu sigur ca masina va avea bari ;).... MS....
|
Re: AG 05 DTA... Pitesti!!!...
2 Attachment(s)
Doua poze cu sora ei :)
|
mah omule , masina asta o sa arate cel mai bine gorgini style....degeaba pui bari din fibra ca nu faci avion din dacie......mai bine gordini sau shaved
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
........ :)
|
masina frumoasa sa stapanesti sanatos
|
Maine o sa pun poze cu suspensia (cam inalta... zic eu :()...
|
da si tu "ploapele" alea jos ka nu da bine ..
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Parca tu intrebai de asa ceva....
|
Quote:
|
nu te supara ca ma bag asa an konversatia voastra :) teai gandit sa ancerci ku un spray ji un pik de munka ? ati zik eu ca iese :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:13. |
- Copyright 2026 4Tuning