![]() |
Re: Comanda Eastbay
@Speeder
Zilele astea sper sa vina. Am ridicat cateva colete din comanda aia dar nu am dat inca de ei. [ stai linistit, mai sunt produse de ridicat :D, nu e singurul]. Te anunt eu cand vin. @crisstiann Am primit confirmarea si nu au iesit de pe stoc urmatoarele produse : 10125401 cu rezerva 10125301, alegi altceva de banii aia sau ii depun in contul tau? [ 45+8 ] 058866 , un tricou care nu mai este la ei pe site, alegi altceva sau iti depun banii in cont? [ 10+8 ] In total ar trebui sa-ti dau innapoi 71$. Te decizi :) Comenzi in continuare :D |
anunt valabil
|
Speeder am adidasii tai :D Poti sa vii sa ii iei cand vrei
|
urmatoarea comanda va fi dupa 1 mai :) asta a plecat acum
anunt valabil |
URMATOAREA COMANDA PE 2MAI!
CRISTI ti-au venit produsele care au intrat in comanda din 06.04.2007! Astept un mail cu adresa ta ca sa-ti trimit produsele, dar sa fie in seara asta, daca nu, ramane pe luni. |
ti-am trimis pa mess.........
|
Comanda 2.05.2007 sau 3.05.2007 :)
|
Comanda urmatoare este VINERI 4.05.2007 !
Cristian , comanda e in drum spre tine :) |
Am primit si confirmarea pentru comanda de pe 25.04.2007
@ Hondarul : Iti vine : 30090303 @crisstiann Iti vine : 658828 Nu iti vine : 10125401 si nici rezerva lui 10125301 Pe site inca mai apar ca fiind in stoc insa acesta nu este actualizat pentru toate produsele lor . Asta este raspunsul pe care l-am primit si eu de la ei. Coletul cu produsele din comanda de pe 6.04.2007 este in drum spre tine. Ca sa urmaresti si tu comanda la ei pe site AWB-ul este 04889557. Cristi mai ai la mine 63$. Urmatoarea comanda va fi maine ! |
razak vreau sa intru si eu pt comanda de maine plzzz daca se poate ...:-)
vreau : Product #: 561366 masura 44.5 (nu mai stiu masuna in US la adidas ) da-mi te rog un buzz cand esti pe mes , chiar daca sunt offline |
Quote:
|
A ajuns coletul si la Cristi :).
Mke , you're in . Hondare daca te vede prietena :D sa vezi porma ce conversatie placuta ai :)) |
"ieste" sau nu "ieste":D
...ca sa dorm si eu linistit.. :-P |
Luni aflam daca ieste sau nu ieste :D
|
Am si confirmarea pentru comanda de vinerea trecuta
MKE . vin :) Cristi : vin Product #: 011774 :) , Mai ai 15$ la mine. Urmatoarea comanda VINERI ! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning