![]() |
Re: Matiz - the little engine that could
Mersi!
Mult mai de calitate decat filmarile mele :) |
Felicitari pentru participare !
|
1 Attachment(s)
Mersi!
|
1 Attachment(s)
Incepe lucrul la Stage 2 iar lista e lunga cat o zi de post. Prima prioritate, o turbina putin 'mai altfel' :)
|
|
7 Attachment(s)
S-a terminat tarasenia cu turbina, rezumat:
- kit reparatie era pus inca de cand ajuns la mine pe masina - s-a inlocuit pala compresorului cu una de tip Machined-From-Solid (MFS) cu 11 aripioare, facuta custom pt turbina in cauza. Diametrele inducer/exducer sunt aceleasi dar pala este mai inalta si are un alt design fata de cea originala. De asemenea este si mai usoara. - echilibrare dinamica a agregatului - carcasa evacuare retrofit AR .35 luata direct de la sursa (adica Honeywell Garrett) Pe scurt turbina a primit reconditionare + imbunatatiri, va fi capabila de un flow mai bun decat versiunea de baza si posibil sa scada si timpul de spool. Cu astea zise, abia acum incepe greul :roll: |
E de bine ;) Succes in continuare , astept noutatile .
|
Mersi.
Incet incet, pana la sezonul urmator, definitivam stage 2 :) |
Am inscris cotoroanta la un concurs pe feisbuc.
Daca va place masina si considerati ca merita un vot dati si voi un like la poza urmatoare https://www.facebook.com/CarsTuningR...type=3&theater |
|
Foarte tare ceea ce ai reuşit să faci.
Felicitări şi ţine-o tot aşa! Apropo, cu ce îl ai încălţat? Ai fi interesat de aşa ceva? https://olx.ro/oferta/vand-jante-marc...4-ID4L1qu.html Le-am luat pentru Golf-ul meu 2, crezând că sunt 4x100, nici ăla de la care le-am luat, neştiind ce prindere au şi am descoperit că au cam cea mai rară prindere. |
Yokohama A539, 175/60R13, Made in Japan pe table dublate 5.8J R13 ET26
Strict din cauza drumurilor pe care le avem nu vreau sa maresc diametrul jantelor, ba chiar apreciez balonul o idee mai inalt al actualelor pneuri fata de cele de fabrica. In alta ordine de idei, stage 2 a intarziat pt ca de la 'mici imbunatatiri' fata de ce exista acum, vor mai ramane de actualitate doar traseul de intercooler si instrumentele de bord :lol: In rest setup complet nou, stay tuned, prin toamna sper sa fie gata. |
Domnule, felicitari ca ai reusit un tuning in adevaratul sens al cuvantului. Dupa parerea mea asta inseamna tuning, sa scoti din motorul stock tot ce se poate.
|
Mersi! Inca exista loc de manevra si sa fie in continuare safe de mers pe strada in orice conditii. Target 100 hp pe motor stock zic eu perfect realizabili.
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
- Copyright 2026 4Tuning