![]() |
Re: Polo GTI vs...
zyx, cu fuscobal inca nu ai incercat?
oricum, felicitari pentru masina ! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
oT: dogarel cand vii la Buc, sa anunti :D
Speeder e stock. asa zice. https://forum.4tuning.ro/61-provocari/16566-gti-vs-everyone/page-16.html hai ca poate te vezi cu fuscobal mai repede... |
Speeder e stock (sau era ca nush ce pune el la cale).
Cand ajung in Bucuresti vb ca nu imi e rusine daca mananc bataie de la o masina/sofer mai buna/bun ;) |
dap :) inca e, din pacate :D
nush cat de mult se vede akum kum trage , k am cauciucurile varza, si cre k pana vineri o sa pun gume de iarna si nu o sa mai fie la fel... dar daca e testam :D dog..cand ajungi in buc? :) |
Anunt din timp :D
|
devine f interesant... e cazul sa ma grabesc :D
ma streseaza grav ceatsa si cu bruma asta de seara... |
vezi ca pierzi teren aspiratule :)
|
So... unii spun ca Speeder are soft, altii spun ca nu... de asta intrebam.
Acume, vremea din ultimul timp streseaza pe multi... Joi ma intalnesc cu Fusco, la intalnirea VwForum. Poate, daca e vremea buna, vedem ceva...:) |
Daca nu are e o prostie.
Dupa opinia mea are soft. |
nop.. nu am :) nu sunt genul ala care zice ca nu are si d fapt are...
si totusi, daca aveam... nu mai aveam garantie :D dar aku, cine crede bine...cine nu, treaba lui...pana nu dmult nu stiam p nimeni in care sa am incredere sa imi faca softul...aku k am gasit astept sa vina primavara, vremea buna, sa se apropie si garantia de sfarsit :) knd o voi resofta, voi anunta :) |
Ok! Tu spui asta, dar sunt persoane care spun ca masina ta merge cam la fel ca una cu soft... Sau, esti printre putinii sau chiar singurul care stie sa dea cum trebuie in masina?! ;) Ma rog... vedem noi, nu?
|
ca una cu ce soft si cu ce sofer? :) mam dat si cu gti cu soft de cik 280 cai d la aspad si ma prins abia la sfarsitul unui anume rond dp un anume bulevard :D dar si cu gti cu soft abt d 240cp si p care nu am avut cum sa il fac :) aku depinde d mai multi factori... vedem daca imi dai si mie o modalitate d contact p pm :p
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning