![]() |
Re: Blow Off Valve
Quote:
u ai dat 1200 euro pe o toba Remus final? vrei sa te credem!!! sa zicem ca e asa:shock: tu ori esti dus ori nu ai ce face cu banii :lol: |
Quote:
nu strica nimic .. e chiar recomandat pt un motor turbo... pe BENZINA;) |
planuisec sa cumpar un honda crx (dohc vtec) care nu cred ca ar avea turbina, aprox cat m-ar costa sa cumpar turbo-ul, intercooler, bov etc ,tot ce am nevoie pt un turbo sanatos? Sau ar fi mai bine sa cumpar un golf 3 in loc la honda? (are nici jumate puterea cat honda tot la 1600cc)
|
Un kit de turbo pentru crx este 700$ pe e-bay
|
Quote:
In dotare este Garrett, HSK, KKK...poti alege, ca la targ, aceasi pantalon in 10 variante de marca... Acuma sa fim seriosi, cu 700 nu cumpari nici macar un turbo de al vreo firma mai buna in domeniu... |
Quote:
|
Quote:
Dar totusi, peste 4-5000E daca faci cum trebue. Referitor la ce sa cumpere, daca e in stare buna honda aia e alegerea cea mai buna, mult superior in orice privinta fata de golf!!! Daca o sa aiba problem cu piesele sa ma contacteaza, incercam si rezolvam. |
Cine stie unde gasesc un BOV Greddy Type S ???
|
Ai incercat pe ebay ?
|
Quote:
|
nu afecteaza cu nimic motorul.se monteaza in locul celor care recircula aerul,de aceea se numesc asa pt ca dau drumul la aer exterior;sunt si pt masinile non turbo,doar ca sunt "false",doar de efect.
pot face rost pt aproape orice masina.dac este cineva interesat in boost controllers,pot sa fac rost. |
La o Skoda Fabia 1.4 16v se poate monta un BOV ? Daca da , imi puteti spune ce avantaje are si binenteles dezavantaje ..
|
Quote:
|
Ms de raspuns
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning