![]() |
Re: Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri
Quote:
|
Quote:
Hai hai, nu fi modest, stii doar ca nu la tine ma refeream...ci la copilasii care au umplut deja 3 pagini de foto, dar nu stiu cine sunt!;)get it? |
Quote:
|
Domnilor fotografiile le voi sorta la final deoarece trec printr-o perioada dificila din punctul de vedere al vietii mele reale:lol:
Insa cu siguranta vor ramane in concurs doar cei care merita. O seara cat mai placuta! |
Quote:
|
de acord cu ciprian.fapte nu vorbe
|
Baieti, daca la prima editie ati avut o scuza, ca ar fi primul cu premii, ca o pati, sau mai stiu eu ce, acum puteti evita esecul invatand din urma. Daca n-o faceti, inseamna ca organizatorului si sponsorului le place sa se scalde in rahat pentru putina popularitate si cateva clickuri pe site. Stiu, e definitoriu pentru romani sa fie asa, dar poate ma insel...
|
Ciprian se vor lua masuri stai linistit.
Nici un membru al staff-ului 4TUNING nu va concura si concurentii vor fi atenti selectati. Selectia se va petrece la finalul inscrierilor adica pe 31 mai. Daca atunci vor exista probleme, le ascult cu ceea mai mare placere si vom incerca pe cat se poate sa le solutionam, insa pana atunci nu vreau sa aud reprosuri la organizatori/sponsor pentru ca sunt nejustificate. O Zi Buna! |
Quote:
|
Eu mă retrag din concurs. :cry:
|
Quote:
|
Quote:
Just! |
Quote:
Domnule Ciprian F. va recomand sa mai cititi odata regulamentul acestei etape. |
Si data trecuta a fost regulament si nu s-a respectat. Voturile s-au contorizat indiferent daca au continut o descriere stilistica sau doar "am votat ca-i cel mai tare".
|
Justificarea votului dat mi se pare o conditie absolut stupida si irelevanta!...de aceea, probabil, nu s-a mai tinut cont de ea etapa trecuta. Adica na, mi se pare total aiurea sa justific de ce l-am votat eu pe MC din moment ce era evident ca prezentase o fotografie foarte bine realizata!...de asemenea, nu vad unde ar fi problema daca X il voteaza pe Y pentru ca sunt prieteni, foarte bine, asta i deja treaba lor si nu priveste juriul sau ceilalti participanti la concurs!
Succes domnilor!;) PS: de ce tot bateti toba cu logoul 4tuning pe fotografii?care i faza? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning