![]() |
Re: E30 - CJ 89 LOW
Quote:
inca putin si te plimbi cu el :) |
Quote:
iar cu luminile nu stiu ce sa zic, nu am avut probleme pana la schimbarea motorului, poate am facut ceva scurt pe undeva nu neaparat la firele alea, trebuie sa vad. pana una alta sunt foarte happy ca l-am auzit cum duduie si am facut o tura de 500 m:D forta ursuuu!!!! |
bafat cu ursul si motoru ca stiu ce e forta ;) !
|
Cumpar buza de IS plastic sau fibra!
|
felicitari , ai facut ceva ce multi nu ar face , abia astept sa vad si sa aud cum urla ursanul :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
iar jantele de de la Motzu sunt bomba rau. seamana exagerat de tare cu modelul meu preferat de jante: Kerscher Carmona, astea le visez eu pe urs, tot 9J dar pe 16" si buza putin mai mare... |
seamana foarte bine :D eu o sa le polishez total dar sa mai dea caldura umpic
|
Quote:
stii pe cineva care poliseaza ieftin si bine? eu personal mai mult decat se vede n-am reusit sa le polisez ca nu mai gasesc pasta de calitate ca cea cu care mi-am polisat motorul la motocicleta in 2006. |
Quote:
da stiu pe cineva in cj UFO il gasesti pe forum , poate o sa le fac eu , imi iau tot ce imi trebuie , daca mai astepti putin le facem :D.....si stiu si de pasta buna |
1 Attachment(s)
Quote:
hopa, o poza de astazi... sunt foarte multumit de cum merge si servodirectia fiindca incepusem sa fac brate:)) cu castea fara servo dar am observat ca pierde lichid pe la simeringul de deasupra din caseta, cel prin care iese axul zimtat. oare daca schimb simeringul acela se va rezolva sau pleaca de altundeva problema ? |
Poate reusesti daca e de acolo problema dar sa te uiti sa nu ai puncte de rugina pe brat sau dungi si zgarieturi ca intr-o saptamana se rupe si semeringul nou cum am patit eu si pana la urma am schimbat caseta cu una de pisicuta, ca de alea mai gasesti in stare buna
|
Quote:
operatiunea asta o mai aman putin. momentan caut vopsea pentru bari,pleoape faruri/luneta, eleron...etc si nu prea gasesc nuanta. |
mai este foarte putin si iese ursul pe strazi.
acum problema cu caseta de directie legat de care am o intrebare. m-am hotarat sa o schimb cu totul si cele de pisica se gasesc mai usor si in stare mai buna. intrebarea e: caseta de E36 potriveste fara absolut nici un fel de modificare pe E30? sau daca trebuie modificari care sunt acelea? Multumesc! |
mi-a placut ursu pe viu foarte mult... in realitate e mega frumos
bafta in continuare!!!!! |
Caseta se potriveste f bine; trebuie sa-i montezi niste distantiere intre urechile de sus pt. prinderea casetei pe punte, si caseta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:42. |
- Copyright 2026 4Tuning