Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FIBRA DE STICLA/CARBON, CHITUL, VOPSEAUA SI ALTELE (https://forum.4tuning.ro/657-fibra-sticla-carbon-chitul-vopseaua-altele.html)
-   -   Despre vopsea si vopsire/lacuire (https://forum.4tuning.ro/657-fibra-sticla-carbon-chitul-vopseaua-altele/218145-vopsea-vopsire-lacuire.html)

mike-fullspeed 16-04-11 21:33

Re: Despre vopsea si vopsire/lacuire

Numai VT te ajuta!

sdomto31 17-04-11 01:42

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 4261462)
Numai VT te ajuta!

DACA MA POTI AJUTA CU CULOARE DE ALBASTRU CU CEVA NOANTE DE PERNA IN IA SAU SIMPLA O IDEIE SAU CE ITI PLACE TIE ESTE BINE VENIT:lol::lol:

turbojack 17-04-11 20:32

Cauta orice stand de preparare vopsele "pe calculator" si cerele paletele de culori.Ai de unde alege si functie de asta iti prepara exact ce vrei.

ps. nu mai scrie cu majuscule,nu e nevoie sa urli la noi.

sdomto31 17-04-11 22:16

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 4263760)
Cauta orice stand de preparare vopsele "pe calculator" si cerele paletele de culori.Ai de unde alege si functie de asta iti prepara exact ce vrei.

ps. nu mai scrie cu majuscule,nu e nevoie sa urli la noi.

scuzele meu nu mi-am dat seama imi cer scuze :cry:

dexter_20 17-04-11 22:21

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 4260669)
daca spuneau si cu ce au dat era bine!

Dupa cum reactioneaza, tind sa cred ca e decapant. Alte denumiri:decanol sau kromofag. Se gaseste in supermarket-urile de bricolaj costa cam 10 ron sticla. Mare atentie cu el! In contact cu pielea provoaca arsuri (mai tare decat diluantul nitro).

turb0 18-04-11 15:47

Are cineva de vanzare vopsea de calitate la preturi decente ? ( sub pretul din magazin ). Preferabil standox. Scuze de off.

casp3r75 18-04-11 15:57

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 4264116)
Dupa cum reactioneaza, tind sa cred ca e decapant. Alte denumiri:decanol sau kromofag. Se gaseste in supermarket-urile de bricolaj costa cam 10 ron sticla. Mare atentie cu el! In contact cu pielea provoaca arsuri (mai tare decat diluantul nitro).

multumesc mult! raman dator cu o blonda :lol:

andrey963 18-04-11 17:06

Puteti sami recomandati o vopsea care vopseasca bine si sa se usuce repede ... ???

turbojack 19-04-11 08:57

Orice vopsea cu intaritor.
In rest e mana,ochi ,pistol si compresor.

TwentyOne 19-04-11 09:52

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 4264116)

Unde ai vazut, mai exact, Kromofag?

BV21DZD 19-04-11 11:42

Kromofag se gaseste la magazinele de vopseluri auto (la policolor am gasit eu) si la magazinele de constructii. Este la sticla de 1 litru cu capac negru si eticheta alba si costa in jur de 18 lei

fastbiker 22-04-11 17:25

Quote:

Originally Posted by casp3r75 (Post 4259120)
salutare baieti!
nu stiu daca am postat bine, am si eu o intrebare pentru voi, de curand mi-am achizitionat 4 jante borbet gen ats cup si au lacul sarit, intrebarea mea ar fii cum sa putea da lacul jos de pe ele ca apoi sa le dau polish sa iasa oglinda? multumesc mult! o seara placuta!

Folosesti DECANOL sa dai lacul jos...are acelasi efect ca in filmuletul de pe youtube.Pe urma corectezi defectele cu smilgher de apa foarte fin 800,1000,2000 si la sfarsit alegi o pasta abraziva de polishat aluminiul sonus aluminium polish de exemplu si ies oglinda.

casp3r75 28-04-11 16:03

Quote:

Originally Posted by fastbiker (Post 4275854)
Folosesti DECANOL sa dai lacul jos...are acelasi efect ca in filmuletul de pe youtube.Pe urma corectezi defectele cu smilgher de apa foarte fin 800,1000,2000 si la sfarsit alegi o pasta abraziva de polishat aluminiul sonus aluminium polish de exemplu si ies oglinda.

spune`mi te rog unde gasesc smirghel de 2000 si pasta abraziva ca am cautat in toate supermarketurile de materiale de constructii si nu am gasit...:cry:

turb0 28-04-11 19:20

Quote:

Originally Posted by casp3r75 (Post 4288155)
spune`mi te rog unde gasesc smirghel de 2000 si pasta abraziva ca am cautat in toate supermarketurile de materiale de constructii si nu am gasit...:cry:

Hartie abraziva de 1500 si 2000 am luat de curand de la dedeman, iar pasta abraziva gasesti pe site-ul celor de la sonax http://www.sonax.store.ro/index.php ( de toate felurile ).

brotacel 18-06-11 16:55

sal baieti , i mi spuneti si mie etapele vopsirii dupa chituire si grund(matuirea cu ce se face) ms

All times are GMT +2. The time now is 00:28.

- Copyright 2026 4Tuning