Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   cea mai ''modificabila'' masina ? (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/21781-modificabila-masina.html)

CJ-01-WOB 21-09-06 23:10

Re: cea mai ''modificabila'' masina ?

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 560461)
in tokio drift:lol: ...am glumit...in vara asta..in franta...totusi...nu inteleg de ce este relevant?

nu e relevant
era o curiozitate personala 8)
ai masinutza in RO?

pheerya 21-09-06 23:47

din pacate inka n am una personala...o impart cu prietenul meu...tru_astra...are un scirocco din '92...e "bebelushul" nostru nervos:D

CJ-01-WOB 22-09-06 00:10

scirocco ! BV supertare!
sa inteleg ca ai votat cu golful in poll ?

pheerya 22-09-06 00:12

nup:-) am votat la..altele:lol: era inevitabil...

aleks 24-09-06 04:41

so... primele trei, in ordine: vw golf, honda civic si bmw seria 3 ....

dog 30-09-06 21:30

nu stiu frate dar dupa parerea mea golfu indiferent de model se preteaza la orice stil de tuning

spgbuc 03-10-06 20:53

parerea me este ca nu exista "cea mai modificabila masina" exista cele mai modificabile masini:lol: si dupa mine acestea ar fi vw golf orice model,seaturile,bmw-urile si daca o luam chiar si "patrioata dacie"este modificabila, cu gust sau fara gust(acestea se vad la ori ce colt de piatza incepand de la 1310 pana la logan)

ct-13-SHP 14-10-06 10:58

1 Attachment(s)
cand vine vorba de tuning orice masina poate fi modificata da printre cele mai criminale masini este golfu' se stie...toata lumea stie....

B.v.L 18-10-06 03:17

golful modificat este cel mai des intalnit .. la orice expozitie o sa fie prezente cel puntin 2 .. o masina care iti permiti sa o modifici existand o gama larga de piese tuning si avand in vedere ca nu este o masina scumpa (parerea mea)

WhiteRaven 19-10-06 02:12

Nu o fi poate cea mai tunabila dintre toate cele enumerate mai sus, dar contrar la ce spune Nautilus, eu sunt de parere ca acele kitsch-uri nu reprezinta o calibra real tunata. Tot de rahat poate fi oricare din celelalte masini daca e vorba de kitsch. Pe calibra poti face orice dar Orice tip de modificare si scoti o minune. Poate ca de cele mai multe ori se pun kituri aiurea pe ea doar pt a fi modificata, pt ca oricum masina are un aspect deosebit si stock. De asemenea costurile pt o masina de clasa calibrei sunt chiar mici, deci eu aleg categoric Calibra, mai ales ca am avut. Daca nu, sunt multumit si cu "Masina pe care o conduc" ... asa ca alternativa :D:P

Bobby boss 27-10-06 00:14

Golf cel mai frumos adevarata piesa de tunarit

pimp_lex 27-10-06 02:08

Pt piata din Romania as zice si eu tot Golf. Urmat de Logan si seria 3.

Dar pe piata mondiala este Honda Civic.

Ziceau mai multi mai devreme ca Golful a inceput totul in 74. Poate in europa dar americanii modificau Mustanguri si alte masini autohtone cu cel putin 10 ani in urma. Ca sa nu mai vorbim de Hod-rod-urile care au inceput in anii 50.

sortex 27-10-06 13:27

vw golf..:D..si dupaia seria 3.. asa cred eu:)

tune_AKj 27-10-06 13:31

clar...:-) vw golf....

Mustang 01-11-06 14:27

daca vbim de styling - honda civic si bmw seria 3 mi se par cele mai modificabile...
daca vbim de performante - bmw seria 3 si r5

All times are GMT +2. The time now is 21:01.

- Copyright 2026 4Tuning