![]() |
Re: cea mai ''modificabila'' masina ?
Quote:
era o curiozitate personala 8) ai masinutza in RO? |
din pacate inka n am una personala...o impart cu prietenul meu...tru_astra...are un scirocco din '92...e "bebelushul" nostru nervos:D
|
scirocco ! BV supertare!
sa inteleg ca ai votat cu golful in poll ? |
nup:-) am votat la..altele:lol: era inevitabil...
|
so... primele trei, in ordine: vw golf, honda civic si bmw seria 3 ....
|
nu stiu frate dar dupa parerea mea golfu indiferent de model se preteaza la orice stil de tuning
|
parerea me este ca nu exista "cea mai modificabila masina" exista cele mai modificabile masini:lol: si dupa mine acestea ar fi vw golf orice model,seaturile,bmw-urile si daca o luam chiar si "patrioata dacie"este modificabila, cu gust sau fara gust(acestea se vad la ori ce colt de piatza incepand de la 1310 pana la logan)
|
1 Attachment(s)
cand vine vorba de tuning orice masina poate fi modificata da printre cele mai criminale masini este golfu' se stie...toata lumea stie....
|
golful modificat este cel mai des intalnit .. la orice expozitie o sa fie prezente cel puntin 2 .. o masina care iti permiti sa o modifici existand o gama larga de piese tuning si avand in vedere ca nu este o masina scumpa (parerea mea)
|
Nu o fi poate cea mai tunabila dintre toate cele enumerate mai sus, dar contrar la ce spune Nautilus, eu sunt de parere ca acele kitsch-uri nu reprezinta o calibra real tunata. Tot de rahat poate fi oricare din celelalte masini daca e vorba de kitsch. Pe calibra poti face orice dar Orice tip de modificare si scoti o minune. Poate ca de cele mai multe ori se pun kituri aiurea pe ea doar pt a fi modificata, pt ca oricum masina are un aspect deosebit si stock. De asemenea costurile pt o masina de clasa calibrei sunt chiar mici, deci eu aleg categoric Calibra, mai ales ca am avut. Daca nu, sunt multumit si cu "Masina pe care o conduc" ... asa ca alternativa :D:P
|
Golf cel mai frumos adevarata piesa de tunarit
|
Pt piata din Romania as zice si eu tot Golf. Urmat de Logan si seria 3.
Dar pe piata mondiala este Honda Civic. Ziceau mai multi mai devreme ca Golful a inceput totul in 74. Poate in europa dar americanii modificau Mustanguri si alte masini autohtone cu cel putin 10 ani in urma. Ca sa nu mai vorbim de Hod-rod-urile care au inceput in anii 50. |
vw golf..:D..si dupaia seria 3.. asa cred eu:)
|
clar...:-) vw golf....
|
daca vbim de styling - honda civic si bmw seria 3 mi se par cele mai modificabile...
daca vbim de performante - bmw seria 3 si r5 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning