![]() |
Re: Cielo BH 18 BSV
doar ti`am zis ca nu o sa fie probleme cu vederea :D
|
Quote:
Badboy-ul e bine gandit, nu e chiar asa "colturoasa" caroseria pentru un badboy drept. |
4 Attachment(s)
poze de azi. Am avut cv spray gri.. si am dat capota ... pana la vopsirea finala ..sa vad cum da,de bine nu a iesit bn ma refer...ca nuah cu sprayu nu faci trb buna,dar e provizoriu.Zilele astea vorbesc cu cnv sa vad cat vrea pt vopsit bara fata/spate+capota.
|
Frumos volanul ala de gsi, dar griul din interior, parca e prea mult si e o nuanta prea deschisa.
Masina a iesit frumos, dar trebuia sa ii scoti si plasticul ala de la mijlocul gaurii centrale (de la bara). Puneai plasa si asta era. Spor! :D |
Maine intra la vopsit.Va costa cv banuti dar speram ca va iesi bine si va merita.Pe saptamana viitoare va fi gata.Revin :) (cu alte mici modif)si cu finalu.
|
Unde o vopsesti?
|
In santion..la niste baieti experimentati in domeniu,am vazut lucrari de la ei.. lucra de nota 10.Voi reveni cu poze.. inainte.. si dupa vopsire,ca`ci ieri am mai sflefuit oleaka p la Bb ca pe partea stanga era mai rotunjior..si ma enerva,dar sa rezolvat rpd.Acum se infrumuseteasa masina isi recapata culoarea :) pe marti miercuri va fi gata.
|
Bafta! Sper sa iti iasa bine,ca mai nou tot "meseriasi" se gasesc...
|
1 Attachment(s)
Puteai sa faci ceva de genul asta
|
La BB te referi?? daca te uiti bn asa cv e :P
Nota moderator: Faci economie de litere? Sa stii ca sunt gratis! Nu este prima oara cand te corectez! |
Quote:
Dar si al tau e reusit |
OFF:Auzi snapy moderator,deranjeaza pe cineva ca eu asa sunt obisnuit sa scriu?? nu cred ca e vreo problema sa prescurtam..toata lumea intelege.Dar daca tu asa vrei... o sa incerc desi nu promit ca`ci nu sunt obisnuit sa scriu totul
|
Prietene, nu eu am facut regulile pe acest forum. Daca nu le stii, te invit sa le citesti: Reguli generale.
Nu-ti fa griji, toate au un inceput... O zi buna! |
6 Attachment(s)
Ms,chiar le citesc :).
Intre timp cat e masina plecata de acasa,am facut poza de mai aproape cu ce`mi bubuie mie`n cap :)) ca l`am scos.. pana revine,si cateva poze.. inainte sa duc masina la vopsit,am mai slefuit oleaca pe la bad boy sa fie aprox lafel.Voi pune poze si cu finalu. |
8 Attachment(s)
sI..... :D a venit akasa...Cielo`u meu clean&bad! :X.Sunt super multumit de ce a iesit...baieti de nota 10,a meritat fiecare banut,si macar stiu unde trebe sa merg daca mai e ceva.Las pozele sa vorbeasca.
Puteti vedea cam toate etapele aici... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning