Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Fiesta Rs1800 (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/208844-ford-fiesta-rs1800.html)

bellu_84tim 04-08-11 18:54

Re: Ford Fiesta Rs1800

Quote:

Originally Posted by alex_77_marius (Post 4507035)
De unde ti-ai luat "materialul" ala de pus in locul fetelor de usi?Ti-ai pus shift light?Masina ta fiind putin mai inapoita (bojoarca) nu are acul de la turometru si vitezometru luminat iar noaptea la linii nu vedeai turometru.=)))

il vedea si nu-l vedea mai miule......

vlad_strumph 04-08-11 19:25

Quote:

Originally Posted by alex_77_marius (Post 4507035)
De unde ti-ai luat "materialul" ala de pus in locul fetelor de usi?Ti-ai pus shift light?Masina ta fiind putin mai inapoita (bojoarca) nu are acul de la turometru si vitezometru luminat iar noaptea la linii nu vedeai turometru.=)))

Materialul de pe fetele de usi e Pvc de la termopane,colantat negru.Shift light am pus ca ma ajuta foarte mult si ca imi place ideea :) iar legat de masina inapoiata,cu masina ta promit ca o sa fiu putin in fata,macar 300 de metri:)

rzn_vl 06-08-11 18:49

multa bafta iti urez fratior!eu am sa plec ceva timp din tara si nu o sa mai am timp sa ne vedem sau sa fac ceva pe la masinuta mea...te`am pupat ai grija de tine.

vlad_strumph 10-08-11 11:37

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rzn_vl (Post 4511059)
multa bafta iti urez fratior!eu am sa plec ceva timp din tara si nu o sa mai am timp sa ne vedem sau sa fac ceva pe la masinuta mea...te`am pupat ai grija de tine.

Bafta frate si sa te intorci cu bine...
Intre timp,am revopsit masina si a iesit perfect:)

antonio_ultras 10-08-11 12:15

E asa ieftin la tine acolo de vopsesti masina la 6 luni? ca venim si noi acolo :D a iesit bine. bafta in continuare

vlad_strumph 10-08-11 12:18

Quote:

Originally Posted by antonio_ultras (Post 4518400)
E asa ieftin la tine acolo de vopsesti masina la 6 luni? ca venim si noi acolo :D a iesit bine. bafta in continuare

Nu puteam sa stau cu masina ruginita.. :) dar veniti oricum,promit sa va fac rost de discount:))

alex_77_marius 10-08-11 22:30

De data asta unde ai vopsito?tot la Catalin?Din poze arata bine nu s-a mai facut economie de lac :D.Chiulasa cand o faci?Bafta!!!

vlad_strumph 11-08-11 01:14

Quote:

Originally Posted by alex_77_marius (Post 4519699)
De data asta unde ai vopsito?tot la Catalin?Din poze arata bine nu s-a mai facut economie de lac :D.Chiulasa cand o faci?Bafta!!!

Tot la catalin,nici atunci nu s-a facut economie la nimic,doar ca nu a stiut sa dea lacu ala...in fine,sunt mandru de cum a iesit acum,sper sa fie ultima oara:) Chiulasa o fac cand vii daca e ,sa vb cu omu ala al tau si vedem.Cand te intorci?

cata™ 18-08-11 13:17

zimi te rog frumos cata vopsea a intrat???
as vrea si eu sa o vopsesc
ms mult
p.s. cat te-a costat sa o vopsesti?

vlad_strumph 19-08-11 01:07

Quote:

Originally Posted by cata™ (Post 4533699)
zimi te rog frumos cata vopsea a intrat???
as vrea si eu sa o vopsesc
ms mult
p.s. cat te-a costat sa o vopsesti?

2 litri.pretul e irelevant.cu placere

s3by 21-08-11 01:15

Te astept cu pozele...:)

vlad_strumph 23-08-11 16:35

3 Attachment(s)
Scuze,am fost plecat :)

vlad_strumph 07-10-11 19:13

6 Attachment(s)
Din primavara o sa particip la campionatul national de VTM si masina usor incepe sa se transforme.Sper ca in cel mult o luna sa ii schimb suspensia si sa ii fac roll-bar-ul,iar pana in primvara,sper in iarna sa am bani sa iau blocant,axe si corpuri de acceleratie sa pot sa fac o impresie buna de la primele participari;)

rzn_vl 08-10-11 01:00

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4630683)
Din primavara o sa particip la campionatul national de VTM si masina usor incepe sa se transforme.Sper ca in cel mult o luna sa ii schimb suspensia si sa ii fac roll-bar-ul,iar pana in primvara,sper in iarna sa am bani sa iau blocant,axe si corpuri de acceleratie sa pot sa fac o impresie buna de la primele participari;)

interesant ce vrei sa faci:D sper ca in iarna asta sa fac si eu ceva cascaval sa`mi cumpar alta caroserie si sa fac recarosare ca asta e cam plina de rugina...si fac alte modificari la motor....sa vedem cum dreaq ma invart si poate o sa vin dupaia pe la tine sa facem cateva poze cu ele:D si apoi sa incercam sa facem o intalnire undeva cu toate fordurile fiesta din tara :D o reuniune de familie : Familia Fan Ford:)) te pup

cata™ 08-10-11 02:23

Quote:

Originally Posted by rzn_vl (Post 4631227)
interesant ce vrei sa faci:D sper ca in iarna asta sa fac si eu ceva cascaval sa`mi cumpar alta caroserie si sa fac recarosare ca asta e cam plina de rugina...si fac alte modificari la motor....sa vedem cum dreaq ma invart si poate o sa vin dupaia pe la tine sa facem cateva poze cu ele:D si apoi sa incercam sa facem o intalnire undeva cu toate fordurile fiesta din tara :D o reuniune de familie : Familia Fan Ford:)) te pup

da da ar fi ceva cu pozele alea:D...ai ideei bune razvan:P

p.s. masina arata super ..arata mult mai bine fara stikere (sper sa nu te superi pe mine)
bafta multa!!!

All times are GMT +2. The time now is 16:28.

- Copyright 2025 4Tuning