Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Politzaiu' si Loganu' (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/19719-politzaiu-loganu.html)

CJ-01-WOB 28-07-06 02:25

Re: Politzaiu' si Loganu'

1 Attachment(s)
bun acuma avem mai multe variante !:
ori ca ruralilor l-i se pare greoaie masina si au zis sa o imbunatateasca , eliminand niste elemente
ori s-a incercat un drift usor .. pe meleaguri autohtone
ori unia din okupantzi i trebuia piesa pt masina personala ..ori........... va las pe voi sa mai adaugati

=>
.....
apropo .. a trecut 1 luna de cand au primit masinile noi noutze? sau nu?

CJ-86-UHE 28-07-06 02:30

Quote:

Originally Posted by glaw
seful statului e prins beat la volan(

a baut si le cateva pahare de vin si a condus...care dintre voi nu a condus dupa ce a pus macar un strop de alcool in gura????

sfigmo 28-07-06 08:57

1 Attachment(s)
O cunostinta a fost oprita de un echipaj LOGAN...A fost amendata...va rog sa imi spuneti cu ce a gresit...zoom the picture :)

ZanDer 28-07-06 09:46

deci sincer ... io nu inteleg absolut nimic ... asjtia cre'ca fac misjto ... azi noapte in fata la mine la bloc in mijlocu drumului mi se opresjte masjina ( ceva prostie cu relee ) pun avariile si vine asjtia ... trec pe langa mine cu vreo 1 km/h se holba si zambesc ... apei ma gandeam numai la lucruri frumoase :lol:

Piry 28-07-06 09:49

nu pot sa citesc nici macar numele de pe amenda aia :) :lol:

sfigmo 28-07-06 09:56

Se vede totusi ca amenda e de 30 LEI...

Piry 28-07-06 12:01

aia da!! atata conteaza :)))))

CJ-01-WOB 28-07-06 12:28

1 Attachment(s)
partea buna a loganului e placuta si de ''vecini''

lancerEvo 28-07-06 21:38

hehe ale noastre is mai jmechere! roti pe 15 geamuri electrice spoilere in culoarea caroseriei... da poate a ungurilor is 1.6...16v :D

bobo32 28-07-06 23:18

Quote:

Originally Posted by lancerEvo
geamuri electrice

:D poate pentru aia cu mai multe stele geamuri electrice... din cate am vazut pana acuma toti dadeau la manivela de zor cand ridicau geamurile :)

stelypro 01-08-06 17:24

eram in gherla intr-o parcare si trece golanu pe langa mine, era la plimbare, si se uita lung la avionu meu de masina si merge mai departe. dupa vreo 15 minute plec si ma opreste la cateva strazi mai departe. imi cere actele si imi zice ca m-o oprit pt ca n-aveam centura (la ce mi-o fi trebuit centura in orasu ala cu strazi bune pentru aro ( nu vreau sa jignesc pe nimeni in afara de autoritati)... sa ma salveze in cazul unui impact cu vreun avion poate, ca mai mult de 40 km/h nu-mi permit sa ma duc pe acolo). nu zic nimika , asta e m-am obisnuit cu amenzile si zice:" da trusa medicala si extinctor aveti?". de unde sa am..." no bine va mai dau inca o amenda."

valib 01-08-06 17:31

e obligatorie centura...atat in oras...cat si in afara lui...fie ca mergi 20m...fie ca mergi 1km
legea e lege...iar ei te pot lua la puricat
din pacate ne iau pe noi...care mai gresim cateodata, in loc sa ii ia pe cei de sus...

smoke 01-08-06 17:33

***a-i zebedeu,,.. ca deja.. exagereaza... wtf ?!

Fixius 02-08-06 08:50

4 Attachment(s)
Azi noapte la mine la bloc.. or venit sa ne spuna sa ne mutam in alta parte.. sa nu ii mai keme o data vecnii...

andreinui 02-08-06 17:24

deja o dati in lambada cu posturile
nu prea merge regula cu sa moara si capra vecinului
daca ai gresit platesti si cu asta basta; daca nu ai gresit te duci in tribunal si gata

All times are GMT +2. The time now is 09:39.

- Copyright 2026 4Tuning