![]() |
Re: Politzaiu' si Loganu'
1 Attachment(s)
bun acuma avem mai multe variante !:
ori ca ruralilor l-i se pare greoaie masina si au zis sa o imbunatateasca , eliminand niste elemente ori s-a incercat un drift usor .. pe meleaguri autohtone ori unia din okupantzi i trebuia piesa pt masina personala ..ori........... va las pe voi sa mai adaugati => ..... apropo .. a trecut 1 luna de cand au primit masinile noi noutze? sau nu? |
Quote:
a baut si le cateva pahare de vin si a condus...care dintre voi nu a condus dupa ce a pus macar un strop de alcool in gura???? |
1 Attachment(s)
O cunostinta a fost oprita de un echipaj LOGAN...A fost amendata...va rog sa imi spuneti cu ce a gresit...zoom the picture :)
|
deci sincer ... io nu inteleg absolut nimic ... asjtia cre'ca fac misjto ... azi noapte in fata la mine la bloc in mijlocu drumului mi se opresjte masjina ( ceva prostie cu relee ) pun avariile si vine asjtia ... trec pe langa mine cu vreo 1 km/h se holba si zambesc ... apei ma gandeam numai la lucruri frumoase :lol:
|
nu pot sa citesc nici macar numele de pe amenda aia :) :lol:
|
Se vede totusi ca amenda e de 30 LEI...
|
aia da!! atata conteaza :)))))
|
1 Attachment(s)
partea buna a loganului e placuta si de ''vecini''
|
hehe ale noastre is mai jmechere! roti pe 15 geamuri electrice spoilere in culoarea caroseriei... da poate a ungurilor is 1.6...16v :D
|
Quote:
:D poate pentru aia cu mai multe stele geamuri electrice... din cate am vazut pana acuma toti dadeau la manivela de zor cand ridicau geamurile :) |
eram in gherla intr-o parcare si trece golanu pe langa mine, era la plimbare, si se uita lung la avionu meu de masina si merge mai departe. dupa vreo 15 minute plec si ma opreste la cateva strazi mai departe. imi cere actele si imi zice ca m-o oprit pt ca n-aveam centura (la ce mi-o fi trebuit centura in orasu ala cu strazi bune pentru aro ( nu vreau sa jignesc pe nimeni in afara de autoritati)... sa ma salveze in cazul unui impact cu vreun avion poate, ca mai mult de 40 km/h nu-mi permit sa ma duc pe acolo). nu zic nimika , asta e m-am obisnuit cu amenzile si zice:" da trusa medicala si extinctor aveti?". de unde sa am..." no bine va mai dau inca o amenda."
|
e obligatorie centura...atat in oras...cat si in afara lui...fie ca mergi 20m...fie ca mergi 1km
legea e lege...iar ei te pot lua la puricat din pacate ne iau pe noi...care mai gresim cateodata, in loc sa ii ia pe cei de sus... |
***a-i zebedeu,,.. ca deja.. exagereaza... wtf ?!
|
4 Attachment(s)
Azi noapte la mine la bloc.. or venit sa ne spuna sa ne mutam in alta parte.. sa nu ii mai keme o data vecnii...
|
deja o dati in lambada cu posturile
nu prea merge regula cu sa moara si capra vecinului daca ai gresit platesti si cu asta basta; daca nu ai gresit te duci in tribunal si gata |
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning