![]() |
Re: Autohtona Noua vs SH Strain
Quote:
Cele 2 masini care le-am prezentat mai devreme sunt cazane? Quote:
Ciclu urban (l/100km) 6,5 Ciclu extra-urban (l/100km) 5,3 Ciclu complet (l/100km) 5,6 RAV4 2.2 D-4D Terra 136 CP Ciclu urban (l/100km) 8,1 Ciclu extra-urban (l/100km) 5,6 Ciclu complet (l/100km) 6,6 RAV4 2.2 D-4D D-CAT Sol 177 CP Ciclu urban (l/100km) 8,4 Ciclu extra-urban (l/100km) 6.1 Ciclu complet (l/100km) 7.0 Si mai exista varianta HONDA CR-V 2.2 i-CTDi Comfort 140CP Ciclu urban (l/100km) 8,1 Ciclu extra-urban (l/100km) 5.6 Ciclu complet (l/100km) 7.5 REFLECTA LA ASTA :))))) |
Dacia Duster 1.5 dCi 110 CP 4x4
Ciclu urban (l/100km) 6,5 RAV4 2.2 D-4D Terra 136 CP Ciclu urban (l/100km) 8,1 RAV4 2.2 D-4D D-CAT Sol 177 CP Ciclu urban (l/100km) 8,4 Si mai exista varianta HONDA CR-V 2.2 i-CTDi Comfort 140CP Ciclu urban (l/100km) 8,1 ........................ Asta e tot ce ma interesează.... rezukta ca duster e mai economic ? sau nu vad bine ? ....................... desigur ca nu mi-ar trebui...nu consider Daster , masina de Oras. tot la "caruta " mea , G3Cabrio, raman . cu 1.8 benzina, de 90 Hp, cu GPL , cu care fac 100 km cu doar 22 ron , pe care o parchez usor si o intretin si mai usor cu piese ieftine si bune ! apoi , daca-mi fura cineva G3,din "94, caut in garaj, si gasesc un alt vw , de data asta unu vwpolo, cu 1.9 SDI,din 2001, care-mi papă 4,5 % in oraş.... e oare ceva ce mi-as mai putea dori ?! :-P ........................ aaaa, si daca-mi fura si vwpolo...am o pereche de patine cu rotile, rollblade, care sunt ultima solutie pt deplasare......si cea mai placută ! :-P REFLECTA LA ASTA :))))) |
Quote:
Nu mai conteaza siguranta, comfortul, motorizare mult superioara, fiabilitatea confirmata de cei 2, finisajele, optiunile etc. Pff, ce putin gandesc unii romani. |
Quote:
|
Quote:
E greu, stiu, au si romanii o problema, de ce vinde masina daca e aproape noua, probabil pt, ca este proasta :)). |
Da' sincer nu inteleg ce va bateti atat cu pumnul in piept pe niste consumuri date de fabricant in conditii ideale?
Arata-mi si mie un Rav4 care in Bucuresti consuma sub 10-12. Si nu e vorba de toyota ci de toti producatorii in general. Este diferenta enorma intre consumul declarat si ce obtinem noi astia mai ales din orase cum e Buc cu trafic de roaba beteaga. |
Incredibil , ati reusit sa umpleti 2 pagini de aseara pana acum:shock::shock: !!
zoro6299 : da, te-am inteles gresit !:D Nu la tine m-am referit la treaba cu anii. Se vede clar dupa cum scrii cati ani ai , ma refeream la userul marian92 (cred ca asa il cheama). sageata : deacord cu tine LOGAN = CACA lord wader : nu ma intereseaza treaba cu ratele , nu voi cumpara niciodata nimic in rate sau leasing . Sunt destui care dau 8-9000 pe o masina SH si chiar mult mai mult. streetstyle : revizile sunt prea scumpe la reprezentanta in comparatie cu alt service bun . Oricum am citit ca se schimba legea si vei putea face reviziile in garantie la orice service autorizat RAR fara sa pierzi garantia . Uleiul nu e scump, si eu dau in jur de 30 lei pe litru , e scumpa mana de lucru . Toate astea conteaza daca faci multi km si trebuie sa faci automat mai multe revizii.DAr majoritatea fac 20.000-30.000 km pe an , adica 3 revizii. |
Quote:
P.S. Sper ca nu am supărat pe cineva care are BMW pisicuta, cabrio.... ca mi-a dat ADD in mess cu gand sa facem o combinatie... sa-i dau golfu meu cabrio pe pisicuta lui.... si s-a retras cand am inceput sa l intreb de consum la 2500 cm , pe care-i transporta.... am precizat clar , userii tuning NU intra nici inghesuiti in categoria cocalari..NU are cum. Deci respect BMW -ul, ok ? unu cu id : aNtIdOt_salam , sper ca nu era cel de pe you tobe :twisted: pace, |
Nu-i rau Loganul dar nu e nici pe 10 % dintr-o masina de aceiasi clasa de la alt producator pe care o poti cumpara SH la pret OK. Deci in contextul asta e CACA Loganul !Vezi link-ul cu octavia 2 postata de un coleg de forum.
P.S. : daca incerca sa-mi dea add mie cu un asa ID ( sau oricare altul ,gen manelistic) nu primea accept:D chiar daca dadea gratis masina :D.. Sunt satul de manelisti pana peste cap. Nici aici nu scap de ei, sunt peste tot si le place sa auda toata lumea ce gunoi de muzica asculta. Cateodata mi-e rusine sa zic ca -s roman:rolleyes2 . |
Logan cu aer si toate cacaturile pe el 10 000 Euro
BMW 525 din 2002 sh cu n`spe mi optiuni 12 000 Euro So tend to stick to the mutha` f`ing BMW |
Quote:
Dar tot Loganul e mai bun ca e nou :chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::shock: |
Nu inteleg de ce nu faceti comparatie intre masini de aceeasi clasa ? Pui Loganu (mai ales cu aer iti dai seama si toate cacaturile) pe langa BMW 525. Faci comparatie intre Opel Astra H pe langa BMW 520d (fara piele). Pune si tu taxele la la Logan , Opel , Ford , VW si taxele la BMW , Mercedes , Audi ..... , pune.ti in calcul piesele cand se strica ceva sau cand tre sa schimbati ceva. O comparatie foarte buna de clasa. Bravo voua stiti sa faceti comparatie intre masini. Felicitari!! :lol::lol:
|
Am uitat ceva , in ziua de azi tre sa ai masina de fitze de la 18 ani in sus , pentru agatat gagici , pentru atras priviri pe strada , sa te dai mai smecher la prieteni , arenalina , viteza8) cam asta au in cap mai mult de 50% din tineri din ziua de azi! Numai BMW-uri viseaza. :lol:
|
Quote:
|
Quote:
-repet, mai citeste ce s-a mai scris mai sus :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning