Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Ferrari PC (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/175474-ferrari-pc.html)

Andu_RacE 18-07-10 13:56

Re: Ferrari PC

Am o intrebare, sper sa nu sune ciudat sau altceva...
De ce nu incerci altceva cu acest Hummer? Sa faci ceva si pe baterie, gen laptop. :) Daca tot ai atata spatiu si il poti deplasa. :) Mai pleci pe undeva, iei jucaria cu tine, stai pe baterie, il bagi in priza cand e descarcata etc. :)
Sau nu se poate asa ceva? :(

CyberCSX 18-07-10 14:57

Se poate dar e prea mare. N-ai cum sa-l cari.
Daca mergi cu el pe rotile lui, īn 30 min. sīnt acumulatorii consumati.
Ulterior ce faci? Īl cari īn spate, chit ca acumulatorul pt. sistemul pc īnca mai are curent?

Chiestiile astea cu PC īn masini RC sīnt treburi pt. copii sau fani si nu prea au un rol practic la capitolul transport.

Ai vazut īn poze ce imens e Ferrari-ul la mine pe birou. Darmite Hummer-ul.

Ce faci de ex. daca mergi cu trenul si esti īntr-un compartiment īnghiesuit?
Spui calatorilor.....:
-Hai ! Iesiti afara ca-mi trebuie loc sa-mi pun Hummerul pe bancheta, trebuie sa scriu un Email! :D

CyberCSX 02-10-10 19:04

3 Attachment(s)
Defapt nu am vrut sa mai scriu nimic aici dar trebuie sa anunt ceva:
ENZO FERRARI HTPC a primit un frate. Este aceasi masina, tot scara 1:6
E Galben / Portocaliu, aproape nou si functioneaza perfect.
L-am cumparat cu 25 EURO :D :D :D :D

(Vezi pozele)

Acum daca se īntreaba careva, daca urmeaza un ENZO FERRARI HTPC care va fi vunctional pe rotile lui, sistem RC, pot sa spun ca DA !

Un termen de īncepere a lucrarii nu este īnca stabilit ca mai am Humer-ul īn lucru + alte treburi.

Racer21 03-10-10 15:40

Tare de tot, nu te grabi cu Hummer`ul: "Graba strica treaba" , o sa fie timpul si pentru Enzo nr2 ;) Oricum, deja imi inchipui ce tare ar arata Hummer care "tracteaza" un Enzo, urmarit de alt Enzo, si defapt toate 3 sunt PC`uri "mai speciale" :D

CyberCSX 03-10-10 16:22

1 Attachment(s)
Si stai ca asta nu-i tot :D :D :D

Am mai cumparat un.............. BMW GTR marime 1:6 īntr-o stare impecabila cu 35 EURO :D :D :D :D

(Cred ca acuma, amatorii de ursuleti si pisicute o sa-si cam rumege unghiile) :lol:

DrifterGT 06-10-10 20:12

De unde le cumperi cu 25/35 euro 1:6 ? Am vazut aici un 1:6 si sub 50 euro nu am gasit.

CyberCSX 08-10-10 22:53

Am mai spus. EBAY.

momentan sīnt 2 Enzo-uri pe ebay, unul galben si unul argintiu. Ambele mai au o singura zi si nu au bid-uri. Daca le prinzi noaptea si ai noroc le scoti la pret de nimic. Nu mai vorbim ca e aproape mijloc de luna, lumea nu mai are bani si asta-i perioda ideala de a face cumparaturi de acest gen. ;)

Enzo GALBEN si ARGINTIU. Cred ca daca nu se baga nimeni, le umflu si pe astea doua :D

Pe ebay mica publicitate, este momentan numai un mertan 1:7 cu pret negociabil la 45 EURO dar tipul mai lasa. Asa fac toti si-l scoti la 30 EURO.

Mertanul e NOU NOUT

CyberCSX 11-10-10 07:32

Tinīnd cont de o serie de īntīmplari neplacute pe forumul asta de care am avut parte īn ultimul timp cu unii membrii cum ar fi KASSEL, GTR si īnca cītiva, membrii carora le sare mustarul la fiecare comentare a mea numai datorita faptului ca locatia mea nu este Romānia, īn ultimul timp am avut parte de o serie de jigniri fara nici un motiv, am hotarīt sa ma retrag definitiv de pe forum deoarece am ajuns la concluzia ca aici, cel putin īn ultimul timp, nu se mai poate discuta omeneste.

Pe viitor, cine este interesat de proiectele mele RC - Computers (Case Conversions), PC-uri montate īn modele auto 1:6, rog a vizita periodic acountul meu MrCybercsx pe YouTube unde voi publica un video demo de functionare pt. fiecare lucrare īncheiata. Aici pe forum nu voi mai posta nimic.

Ramīneti cu bine si sper ca pe viitor la unii care nu-si mai īncap īn piele de invidie, cei ce urasc si nu suporta daca altul o duce mai bine sau locuieste īn alta tara unde are conditii de trai mult mai bune ca īn Romānia, sa le vina mintea la cap.

All times are GMT +2. The time now is 01:04.

- Copyright 2026 4Tuning