![]() |
Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!
va rugam sa avetzi in vedere ora la care trebuie sa fitzi in craiova ;) va asteptam! dak este nevoie va asteptam in fatza la aeroport pe principala.. inainte de a intra pe strada secundara..
|
Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!
La cat trebuie sa fim acolo? Facerm 3-4 ore pe drum, ca mergem incet, la consum, mai ales eu.
|
Re: details!
Quote:
|
incercatzi cat mai de dimineatza un 6-7 plecarea din bucuresti ;)
10x bodyspeed pt. info! |
eu o sa vin insotit de mai multi prieteni din buc.
sper sa nu fie nevoiti sa stea departe de mine acolo! |
Quote:
Cred ca ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte de a face gesturi de genul asta....bocitul nu cred ca-l ajuta cu ceva pe omul ala. In schimb va poate discredita pe voi. Parerea mea. PS.: daca ma trezesc,voi veni si eu cu inca doi amici care vor participa si ei...cu toate ca dimineata incepe la 10 pt mine:(...la 6 nu m-am mai trezit de vreo 10ani:oops: |
acum ies din casa..
nu am dormit nici macar o secunda azinoapte!! |
PEPY NR 1!!!
3 cupe pentru reprezentantul SPEEDLINE si posesorul unei RACHETE!!! Aceasta masina este perversa rau de tot! Cursa - in proportie de 80 % - a iesit bine. Mici greseli organizatorice care... se pot intampla la orice cursa. In rest... OK ! Grupele au mers repede, liberele au mers repede, nu s-au semnalat starturi furate, nici contestatii la castigatorii manselor. Au fost in jur de 70 de masini inscrise si aproximativ 1500-2000 de spectatori. Castigatorii (din ce mai retin si sper sa nu gresesc) sunt: Grupa A1 - Dani PMD (Craiova) - Oltcit - Club No Speed Limit Romania; Grupa A - Cristi AMY (Craiova) - Cielo; Grupa B - ? (Timisoara) - Suzuki Swift - Road Runners; Grupa C - Johnny (Craiova) - Renault 5 GTT - Ghost Racing Team; Grupa D - ? (Timisoara) - Opel Tigra; Grupa E - pepy (Bucuresti) - Opel Speedster - SPEEDLINE; Grupa F - Bogdan (Bucuresti) - BMW E30 WRC; Grupa G - Dan Alexe (Craiova) - EVO IX - Midnight Racers. Trebuie mentionat ca Renaultu' 5 si Speedsteru' s-au tinut BINE de EVO IX, iar pepy a facut furori - in adevaratul sens al cuvantului - fiind invins doar de EVO si un motor. De asemenea, SGMu' (DIESEL, frate :lol:) a fost la inaltime, fiind devansat doar de R5 si un Passat. Au participat masini din Craiova, Bucuresti, Timisoara, Brasov, Tg Jiu si Petrosani. |
bv pepy ! :)
dar vreau sa`l felicit pe PMD`u ;) inca o cupa.... :P bv ! DANY ! |
Evo 9 si'a luat'o de la speedster ... te batu rau soarele ?8)
|
A FOST FRUMOS ... felicitari South racerS a fost o organizare reusita avand in vedere ca a fost prima... n-am decat sa va felicit ....
felicitari celor care au venit din afara ..... m-a asteptam la mai multi .... dar sper sa vina la urmatoarele cat mai multi.. felicitari lui dany_pmd....pentru cupa castigata si felicitari pentru toti care s-au dat ..... |
Quote:
|
Deci organizarea a fost chiar perfecta.Serios.Felicitari baietiilor si multa bafta in continuare.Super....
|
chiar extraordinar de bine organizat,cel putin la primele grupe! grupele s-au terminat destul de repede si a ramas o gramada de timp pentru libere!cred ca spectatorii au avut ce vedea si participantii au avut sansa de a face destule curse!
felicitari south racers si tuturor celor care au ajutat la organizare si tine-o tot asha! sper ca si celelalte cluburi sa va urmeze exemplul si sa avem numai curse frumoase si fara incidente! |
Totul a iesit prea bine!!!Toti au fost multumiti si din fericire nu a mai avut loc nici un incident neplacut!
Vreau sa ii felicit pe cei de la South Racers si sa le spun ca dupa parerea mea asta a fost cel mai bine organizat raliu din Craiova.Eu sunt din Craiova dar m-am mutat in Buc de mult si sincer sa fiu nu ma asteptam la o doborare de record cum ati reusit voi.:-P Si vreau sa il felicit pe cel cu reno-ul de la grupa C :Baiete esti prea bun, si normal pe toti participantii, in mod special pe confratii mei din buc: felicitari fratilor sunteti superbi.:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning