Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/16757-14-2006-cursa-viteza-lucky-racers-organizata-south-racers-craiova.html)

BoSsuL3TZ 13-05-06 13:29

Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!

va rugam sa avetzi in vedere ora la care trebuie sa fitzi in craiova ;) va asteptam! dak este nevoie va asteptam in fatza la aeroport pe principala.. inainte de a intra pe strada secundara..

UniculSGM 13-05-06 15:34

Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!

La cat trebuie sa fim acolo? Facerm 3-4 ore pe drum, ca mergem incet, la consum, mai ales eu.

bodyspeed 13-05-06 17:44

Re: details!

Quote:

Originally Posted by BoSsuL3TZ
pentru cei care vin din afara facandu-se inscrierea in dimineatza cursei intre orele 9-11, luand nr. de concurs pe loc!

deci pana ora 11 e perfect ca sa nu se aglomereze si sa dureze inscrisul mai mult

BoSsuL3TZ 13-05-06 20:25

incercatzi cat mai de dimineatza un 6-7 plecarea din bucuresti ;)

10x bodyspeed pt. info!

pepy 13-05-06 20:41

eu o sa vin insotit de mai multi prieteni din buc.
sper sa nu fie nevoiti sa stea departe de mine acolo!

lascarica 14-05-06 01:49

Quote:

Originally Posted by GAB35DJ
Toate Masinile Prezente Pe Pista Vor Avea Aplicate Sub Numerelee De Concurs Inscriptia "ono 41"....motivul Il Stitzi Cu Totzii....insanatosire Grabnicaaaa Onooooooo!!!!

Eu intamplator il stiu din vedere, cartier+prieteni comuni,nimic mai mult dar unii poate nici nu-l cunosc macar din vedere-stiu doar masinile/motoarele(95% dintre participanti) ,care din nefericire a suferit un accident rutier ,ca multi altii dintre participanti. Cateodata scapi doar cu sperietura,altadata nu-din pacate. Nu e o chestie cam patetica cumva sa OBLIGI toti participantii sa poarte numarul lui pe masina?!...nu e cumva si cam MORBID?! Mie-mi suna ca o COMEMORARE !!!...lasati copii omul in pace, e oarecum bine,se va face si mai bine.
Cred ca ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte de a face gesturi de genul asta....bocitul nu cred ca-l ajuta cu ceva pe omul ala. In schimb va poate discredita pe voi.
Parerea mea.
PS.: daca ma trezesc,voi veni si eu cu inca doi amici care vor participa si ei...cu toate ca dimineata incepe la 10 pt mine:(...la 6 nu m-am mai trezit de vreo 10ani:oops:

pepy 14-05-06 05:03

acum ies din casa..
nu am dormit nici macar o secunda azinoapte!!

Gabi 14-05-06 15:12

PEPY NR 1!!!
3 cupe pentru reprezentantul SPEEDLINE si posesorul unei RACHETE!!! Aceasta masina este perversa rau de tot!

Cursa - in proportie de 80 % - a iesit bine. Mici greseli organizatorice care... se pot intampla la orice cursa. In rest... OK ! Grupele au mers repede, liberele au mers repede, nu s-au semnalat starturi furate, nici contestatii la castigatorii manselor. Au fost in jur de 70 de masini inscrise si aproximativ 1500-2000 de spectatori.

Castigatorii (din ce mai retin si sper sa nu gresesc) sunt:

Grupa A1 - Dani PMD (Craiova) - Oltcit - Club No Speed Limit Romania;
Grupa A - Cristi AMY (Craiova) - Cielo;
Grupa B - ? (Timisoara) - Suzuki Swift - Road Runners;
Grupa C - Johnny (Craiova) - Renault 5 GTT - Ghost Racing Team;
Grupa D - ? (Timisoara) - Opel Tigra;
Grupa E - pepy (Bucuresti) - Opel Speedster - SPEEDLINE;
Grupa F - Bogdan (Bucuresti) - BMW E30 WRC;
Grupa G - Dan Alexe (Craiova) - EVO IX - Midnight Racers.

Trebuie mentionat ca Renaultu' 5 si Speedsteru' s-au tinut BINE de EVO IX, iar pepy a facut furori - in adevaratul sens al cuvantului - fiind invins doar de EVO si un motor. De asemenea, SGMu' (DIESEL, frate :lol:) a fost la inaltime, fiind devansat doar de R5 si un Passat.

Au participat masini din Craiova, Bucuresti, Timisoara, Brasov, Tg Jiu si Petrosani.

GolfuletzS 14-05-06 15:15

bv pepy ! :)

dar vreau sa`l felicit pe PMD`u ;) inca o cupa.... :P bv ! DANY !

RazvanCV 14-05-06 16:10

Evo 9 si'a luat'o de la speedster ... te batu rau soarele ?8)

bodyspeed 14-05-06 16:19

A FOST FRUMOS ... felicitari South racerS a fost o organizare reusita avand in vedere ca a fost prima... n-am decat sa va felicit ....
felicitari celor care au venit din afara ..... m-a asteptam la mai multi .... dar sper sa vina la urmatoarele cat mai multi..
felicitari lui dany_pmd....pentru cupa castigata
si felicitari pentru toti care s-au dat .....

Gabi 14-05-06 16:23

Quote:

Originally Posted by RazvanCV
Evo 9 si'a luat'o de la speedster ... te batu rau soarele ?8)

100 % asta e motivu' pentru afirmatia de mai sus :D

AndreiABS 14-05-06 16:25

Deci organizarea a fost chiar perfecta.Serios.Felicitari baietiilor si multa bafta in continuare.Super....

cecilia 14-05-06 16:41

chiar extraordinar de bine organizat,cel putin la primele grupe! grupele s-au terminat destul de repede si a ramas o gramada de timp pentru libere!cred ca spectatorii au avut ce vedea si participantii au avut sansa de a face destule curse!
felicitari south racers si tuturor celor care au ajutat la organizare si tine-o tot asha! sper ca si celelalte cluburi sa va urmeze exemplul si sa avem numai curse frumoase si fara incidente!

Grecu_Buc 14-05-06 16:49

Totul a iesit prea bine!!!Toti au fost multumiti si din fericire nu a mai avut loc nici un incident neplacut!
Vreau sa ii felicit pe cei de la South Racers si sa le spun ca dupa parerea mea asta a fost cel mai bine organizat raliu din Craiova.Eu sunt din Craiova dar m-am mutat in Buc de mult si sincer sa fiu nu ma asteptam la o doborare de record cum ati reusit voi.:-P
Si vreau sa il felicit pe cel cu reno-ul de la grupa C :Baiete esti prea bun, si normal pe toti participantii, in mod special pe confratii mei din buc: felicitari fratilor sunteti superbi.:lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:17.

- Copyright 2026 4Tuning