![]() |
Re: DOLAR RACER Baia Mare
Vlad, te vad destul de des cu XXL-ul prin oras. data viitoare iti fac semn cu mana ca-s pieton ;-)
|
Quote:
|
Quote:
|
nu deranjezi pe nimeni...dar macar pune un link calumea...k eu dau pe linku tau si...zero
|
Quote:
daca nu merge cumva, atunci intra pe Satu Mare la sectiunea "Rally-Sprint 2010" |
1 Attachment(s)
............
|
2 Attachment(s)
Scoda Fabia 1.4 MPi ----Dolar racer
Si sa nu uitam erau 5 persoane in masina :d |
inca umpic si faceati :-h
|
:) paco daca stiu eu bine.....si ce ai mai pus in plus pe golfu tau....ar trabui sa treaca peste 200 km/h golfu tau:>
Sincer sa fiu pentru Fabia 1.4 MPI Stock e incredibil viteza :O............chiar eu am facut poza..si am si ceva filmulet pe autostrada:D |
si ma rog ce a pus paco pe masina sa treaca de 200 km/h? :)
|
un carlig de remorcare dupa ceva m3:)) glumesc
|
fara suparare, insa cred ca vorbiti de "multi"km/h ca de franzele...
|
deci tinand cond de fabia 1.4 mpi 5 persoane in masina...
Si golfu lui paco e de 1.6 toba sport...filtru si chip.....dupa cu-m mi-a zis el :D.......nujtiu daca o schimbat ambreajul :D |
paco are motor de 1.4 de 75 de cai nu 1.6, are toba (doar sunet, a eliminat toba de mijloc), filtru sport nu cred ca are dar in caz ca are - la fel - doar sunet, in cel mai bun caz o "zvacnire", soft nu avea ultima data cand ne'am intalnit, si nu avea de ce sa face soft nou pt masina cand ambreajul e in pioneze ... plus ca la motorul lui un soft nou = bani aruncati pe geam (parerea mea) fiindca e un motor aspirat de 1400cmc.
|
atunci inseamna ca paco..o vb in vant can mia zis ca si-a pus soft :)):)) de ambreaj am stiut ca e varza:D......oricum nu conteaza as amult.....
Am ramas uimit de viteza de la skoda:)..sti pe cineva cu un bmw 318......si mia zis ca mai mult de 180 nu merge :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning