Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW Seria 3 vs Passat şi alte modele pe 402 metri (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/161235-bmw-seria-3-vs-passat-modele-402-metri.html)

eMH 28-01-10 23:11

Re: BMW Seria 3 vs Passat şi alte modele pe 402 metri

Deci din Ploiesti e vorba despre Opelul Calibra cu DOG la numar.
S-ar putea sa il gasiti pe sectiunea Opel. Golful nu avea nimic special in afara de cip,dar garantez eu ca soferul stia sa schimbe vitezele!

dolb 28-01-10 23:31

inseamna ca acel calibra avea ceva mai mult pe el !

aleks 29-01-10 09:37

seria 3 vs passat...

BMnWA 29-01-10 10:12

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3027004)
seria 3 vs passat...

da, sa nu ne abatem de la subiect :))

dolb 29-01-10 11:25

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3027004)
seria 3 vs passat...

desi scrie "si alte modele pe 402m". Iti dau dreptate pt ca de la serie 3 si passat a inceput discutia si ar fi frumos sa ramana discutia cel putin in gama lor
BMW-PSA, vs VAG.

aleks 30-01-10 08:35

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 3027345)
desi scrie "si alte modele pe 402m". Iti dau dreptate pt ca de la serie 3 si passat a inceput discutia si ar fi frumos sa ramana discutia cel putin in gama lor
BMW-PSA, vs VAG.

Nope, discuţia era seria 3 vs altceva, iar ceea ce se discuta mai sus era:"Cum iti explici ca un Golf 5 2.0 TDi + soft si-a furat-o grav de la un Calibra C 20 Let?"

aleks 24-02-10 18:38

BMnWA, cum reuşeşti să aduni iar tot scandalul īn jurul tău?
O fi o conspiraţie ceva...
Īncearcă să schimbi tipul discursului, atitudinea, ceva nu e din filmul ăsta, ca să mă exprim frumos.

BMnWA 24-02-10 19:38

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3119970)
BMnWA, cum reuşeşti să aduni iar tot scandalul īn jurul tău?
O fi o conspiraţie ceva...
Īncearcă să schimbi tipul discursului, atitudinea, ceva nu e din filmul ăsta, ca să mă exprim frumos.

Poate nu sunt obijnuit cu atatea agresari verbale de la oricine are user aici si se arunca in afirmatii si jigniri.

_anaconda_ 24-02-10 19:40

Ti-ai pus problema ca poate din cauza ta, a modului tau de exprimare si a "ideilor" tale se lasa cu agresari verbale ?

BMnWA 25-02-10 01:53

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 3120241)
Ti-ai pus problema ca poate din cauza ta, a modului tau de exprimare si a "ideilor" tale se lasa cu agresari verbale ?

Oricum ar fi,nu am sarit la gatul nimanui. Poate altii au sarit cand am facut o comparatie cu atacuri , ironii. E si normal sa sar atata timp cat eu scriu ce stiu si ce am intalnit si vine altu si ma face prost si imi zice ca nu e asa ca el stie mai bine etc. Nu caut nici un scandal dar nici nu accept sa ma tina la bahula nu stiu ce inteligenti care doar cer respect,dar nu ofera.

aleks 01-03-10 11:47

Nu prea reusesti sa te integrezi, nu e ok...
Concluzia: schimba stilul de postare, altfel nu functioneaza comunicarea pe sectiune cum trebuie.

BMnWA 01-03-10 20:24

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3135123)
Nu prea reusesti sa te integrezi, nu e ok...
Concluzia: schimba stilul de postare, altfel nu functioneaza comunicarea pe sectiune cum trebuie.

nu prea cred ca are legatura cu integrarea mea, nu cred ca eu nu reusesc sa ma integrez pentru ca nu dau dreptate unor idei si raspund inapoi unor insulte. Daca as pleca ` capul ma integram mai usor ? . Oricum aleks dupa cum vezi s-a stins si jarul iar respectul nu il poti primi decat daca il oferi.

aleks 03-03-10 10:47

Nu pleca tu capul dupa conflict, ci evita sa provoci conflictele ca sa n-ai cui sa raspunzi agresiv.
E simplu: provoci certuri, ai cu cine te tigani, nu le provoci, n-ai de ce sa pleci sau nu capul. Cand prinzi ideea postezi din nou aici, dar doar atunci, te rog.

BMnWA 03-03-10 11:01

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3142038)
Nu pleca tu capul dupa conflict, ci evita sa provoci conflictele ca sa n-ai cui sa raspunzi agresiv.
E simplu: provoci certuri, ai cu cine te tigani, nu le provoci, n-ai de ce sa pleci sau nu capul. Cand prinzi ideea postezi din nou aici, dar doar atunci, te rog.

Eu cred ca tu nu ai inteles ce ti-am explicat eu, am prins ideea de mult tu erai cel care nu a prins ideea mea.

bluey 03-03-10 12:52

Aleks e naspa nu intelege :D
In schimb el o stie pe aia cu ala mai destept cedeaza.
Si pac "s-a stins jarul" :)

All times are GMT +2. The time now is 18:44.

- Copyright 2026 4Tuning