![]() |
Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?
Quote:
|
Un ipotetic test nr. 4 la mesajul meu precedent: când o fată se pretinde direct sau indirect o mare bombă sexy, ba chiar îi tratează pe partenerii de discuţie ca pe nişte ageamii în materie, întrebaţi-o care e fantezia ei. De cele mai multe ori fie nu va şti ce să răspundă şi schimbă vorba, fie va imagina rapid ceva irealizabil din punct de vedere al locului sau personajului, dar care să fie totuşi sex clasic (ex. sex cu George Clooney pe o plajă australiană :lol: ), sperând că îl face pe "Dorel" să nu mai ştie ce să răspundă şi să schimbe vorba...
~Nautilus |
Hm,pai au nevoie si de una si de alta.Dar ca sa raspund la intrebare sunt care iubesc banii dar eu personal nu am intalnit nici una in relatiile mele.Poate ca din cauza ca nici nu am bani si nici nu le-am dat ocazia sa se apropie de mine daca am simtit ceva.Cele care iubesc mai mult banii o incearca cu cine le merge.Problema este a barbatilor care stiu ca au o relatie care este bazata doar pe situatia financiara si se complac cu ea.Bineinteles e vorba de relatiile mai lungi nu de cele de o seara.
|
Quote:
(ca sa nu interpretezi gresit,chiar ma bucur sa aud asta din gura unui barbat) @Sasha: ma bucur,daca te-am ajutat sa te simti putin mai bine,dar sa stii ca nu m-am gindit la o persoana anume cind am compus postul. |
In multe cazuri cam asta se intampla.
|
Da in mare partea fata alege baiatul care are portofelul mai gros,dar de putine ori il alege pentru aspectu fizic....:)
|
Quote:
|
Citat :
E greu cu fetele , ca toate vrea bani si iarasi bani "si cati bani ?" Eee ...multi ! "Si daca ai bani stau cu tine?" Stau , stau pana tii toaca , si dupa aia cauta alt fraier ...."auzi , ma-ta ai iubita ?" , pai da eu am bani ma???? nu ma vrea nici una ...da le dreaq de curve ! Deci: Daca dragoste nu e,atunci e bine |
adevarul e ca daca ar avea de ales intre bani si tipul pe care l-ai citat, au tot dreptul sa aleaga banii.
|
Asta era si ideea, si la varsta aia tot dupa bani sunt ,daia nu are iubita .
|
|
Quote:
tare citatu mosului de pe melodia lui ghic cine, si trist, dar e f adevarat ce spune :) referitor la intrebarea topicului, am ajuns sa cred ca le iubesc pe amandoua egal. prin sex obtin bani. simplu ca buna ziua ( si nu, nu sunt misogin si nu generalizez, ma refer la "acea" categorie de femei. |
E din filmul lui Nemescu (Marilena de la P7). Guess Who a preluat-o de acolo.
Normal că iubesc mai mult sexul dar, le atrage și succesul. Un bărbat de succes va avea și o situație mai bună. :) |
aaa...ce sa zic...e prima data cand citesc ce scrie prin topicurile din aceasta sectiune si pot spune ca m-au captivat subiectele...am stat si am citit tot topicul si pot spune ca imi pare rau pt Psycho, stiu prin ce ai trecut - si eu am patit un lucru asemanator acum o luna cu fosta dar asta e, viata merge mai departe.
In ceea ce priveste subiectul abordat, eu sunt de parere ca femeile in marea lor majoritate (sa zic 80 %) iubesc in primul rand banii iar sexul e pe locul 2 in aceasta comparatie. |
Cheloo avea o vorba, "intre p*^% si bani femeile nu poa' s-aleaga"
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning