Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o...... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13815-cumplita-durere-trait.html)

EvLSant0S 09-03-06 23:20

Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......

Quote:

Originally Posted by SpeedeR
oooof.... tiam zis k deja miai dovedit 'inteligenta' ta suprema :lol:
multe nu intelegi tu ,desi poate tu crezi k le intelegi... sau poate nu poti sa le intelegi... sa speram k doar momentan si mai inkolo iti vine si tie mintea la cap si realizezi anumite chestii... nu degeaba e vb aia 'eu am fost k tine, dar tu nu k mine' in leg cu varsta... gandestete :)
hai sa zicem... ma bati... tot tu te bagi in ***.. dar esti prea prost si iti zic iar k mai bine taci ...de ce?! k gura bate curu...si in unele cazuri chiar rau de tot;)

ahahha toata discutia asta pare cunoscuta rau de tot, de ce ? aaaaaaa ca a avut loc si acum 2 ani , sau acum un an , cand .. TU .. desigur .. dadeai zvon ... ca .. ai platii pe cineva .. cu 100 de dolari / euro .. sa ma bata =))
de unde .. tragem concluzia ca .. mananci cct .. si ca esti un incapabil .. si ca .. te duci la mami sa-i spui ca te-a batut un minor si ca ai nevoie de 100 de euro sa-i dai cuiva ... ca sa-l bata pe respectivul ... si tot asa..
vezi ? nu trebuia sa se ajunga aici .. dar .. dat fiind faptul ca esti un pic cam retardat .. niciodata .. nu te-am vazut .. superior .. prin nimic .. ptr mine .. tu .. esti un 0 .. un .. om sa zicem :) care n-a fost in stare sa faca nimic .. un intretinut ..
deja mi s-a luat ... si ... am teme de facut si .. trebuie sa ma duc sa ma joc cu masinutzele ca astazi nu m-am jucat deloc..
anyway .. astept cu nerabdare .. clipa in care ma vei vedea .. face 2 face =))
poate la munte .. zapada .. o sa cazi pe moale =))

SHOGUN-A8 09-03-06 23:20

Quote:

Originally Posted by madskilz
woow....ti-ai cerut scuze.....ce simplu era sa faci asta din prima si sa nu implicam pe toata lumea de pe forum...deocamdata ti le accept.....pt chestia asta dak vii la buc o sa stam de vorba...inainte de toate....

Nu,scuzele sunt doar de fatada....doar nu credeai ca mi-as cere scuze in fata ta....:lol:
Cu alte cuvinte...abia astept sa ne intalnim.....;)

SpeedeR 09-03-06 23:22

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
da.. prostii / frustratii ...
aia .. mai .. inapti asa ...
incapabilii ...
am fost destul de subtil ?
probabil ca .. nu .. probabil ca.. n`o sa se inteleaga de fapt .. ce-am vrut sa zic prin postul asta.. si deci ..
tot ce-am scris mai sus era = cu speeder ..

stii replica aia care se da de careva gen cum esti tu... cine zice ala e =))
k sa subliniez faptul k esti un copil prost si frustrat k nu are masina si sta cu aia care au doar k sa se simta bagat in seama pentru a isi lua mari fite knd de fapt nimeni nu da 2 bani pe el....
am o intrebare...cum e sa fii pasionat de pasiunea altora!? :lol: :lol: :lol:

sincer...chiar ma amuzi.. ar trebui sa joci intrun stand up comedy k ai talent...chiar rade lumea de tine

EvLSant0S 09-03-06 23:22

Quote:

hai in victoriei akum... vii?! ai tupeu?! :lol: :lol:
D

ai voie sa iesi la ora asta din casa ? joi ? ma mir ..
desigur .. cu cea mai mare placere .. ajungi intr-o juma` de ora ?

Skillzu 09-03-06 23:22

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8
Nu,scuzele sunt doar de fatada....doar nu credeai ca mi-as cere scuze in fata ta....:lol:
Cu alte cuvinte...abia astept sa ne intalnim.....;)

aham..ma miram eu...pacat....nu cred k o sa mai vorbim...

EvLSant0S 09-03-06 23:24

Quote:

stii replica aia care se da de careva gen cum esti tu... cine zice ala e =))
k sa subliniez faptul k esti un copil prost si frustrat k nu are masina si sta cu aia care au doar k sa se simta bagat in seama pentru a isi lua mari fite knd de fapt nimeni nu da 2 bani pe el....
am o intrebare...cum e sa fii pasionat de pasiunea altora!? :lol: :lol: :lol:

sincer...chiar ma amuzi.. ar trebui sa joci intrun stand up comedy k ai talent...chiar rade lumea de tine

asta cu cine zice ala e , o foloseam si eu ................................................ prin .. clasa a 2-a ..

ahahahha .. chestiile astea cu .. nu da LUMEA... doi bani pe tine, rade LUMEA de tine , sunt ... copiate .. si .. pfff mi-e si greu sa-mi dau seama de la cine .. esti prost .. si deci .. 25 de min , victoriei :) daca ai voie ..

p.s: vezi ca-ti suna telefonul ..

SpeedeR 09-03-06 23:28

Quote:

ahahha toata discutia asta pare cunoscuta rau de tot, de ce ? aaaaaaa ca a avut loc si acum 2 ani , sau acum un an , cand .. TU .. desigur .. dadeai zvon ... ca .. ai platii pe cineva .. cu 100 de dolari / euro .. sa ma bata =))
de unde .. tragem concluzia ca .. mananci cct .. si ca esti un incapabil .. si ca .. te duci la mami sa-i spui ca te-a batut un minor si ca ai nevoie de 100 de euro sa-i dai cuiva ... ca sa-l bata pe respectivul ... si tot asa..
vezi ? nu trebuia sa se ajunga aici .. dar .. dat fiind faptul ca esti un pic cam retardat .. niciodata .. nu te-am vazut .. superior .. prin nimic .. ptr mine .. tu .. esti un 0 .. un .. om sa zicem :) care n-a fost in stare sa faca nimic .. un intretinut ..
deja mi s-a luat ... si ... am teme de facut si .. trebuie sa ma duc sa ma joc cu masinutzele ca astazi nu m-am jucat deloc..
anyway .. astept cu nerabdare .. clipa in care ma vei vedea .. face 2 face =))
poate la munte .. zapada .. o sa cazi pe moale =))

nu imi spun parerea personala despre tine pt k realitatea doare si nu vrei sa t duci akum sa iti iei nurofen..
tare... akum te deranjeaza si faptul k sunt intretinut a?! :lol: :lol: :lol: p mine chiar nu ma deranjeaza asta... si k o paranteza...tu ce esti?! :shock:

EvLSant0S 09-03-06 23:29

hai ma n-ai plecat? un nimeni frate.. :) un nimeni .. :)

haios e ca .. ai ars-o vreo 2 ani cu ... "un nimeni " asta ..

si e vorba aia .... spune-mi cu cine umbli ca sa-ti spun cine esti .. u know ? so ..

SpeedeR 09-03-06 23:30

Quote:

asta cu cine zice ala e , o foloseam si eu ................................................ prin .. clasa a 2-a ..

ahahahha .. chestiile astea cu .. nu da LUMEA... doi bani pe tine, rade LUMEA de tine , sunt ... copiate .. si .. pfff mi-e si greu sa-mi dau seama de la cine .. esti prost .. si deci .. 25 de min , victoriei :) daca ai voie ..

p.s: vezi ca-ti suna telefonul ..

1... dap...raspuns corect... concluzia trasa?!
stai k am uitat k nu esti in stare....aaaa...poate k esti gen clasa a2a?! :D

2. nu sunt copiate...asa e... dar lasa... nu insist....te las sa afli singur ;)

B|shOp-VR6 09-03-06 23:31

Da intalniti-va mah si povestiti pe urma.. ca deja devine interesant.. oricum.. unde a ajuns si topicul asta :lol: :lol:

Eu unul m-am amuzat teribil.. mai bine incetati si voi cearta in public si definitiv... nu cred ca intereseaza chiar pe toata lumea divergentele voastre :D

SpeedeR 09-03-06 23:32

Quote:

hai ma n-ai plecat? un nimeni frate.. :) un nimeni .. :)

am masina si ajung mai rpd dkt tine...tu!? stai akasa?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 09-03-06 23:37

Quote:

am masina si ajung mai rpd dkt tine...tu!? stai akasa?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

da .. pai .. plm .. la 17 .. ani .. tu .. probabil .. aveai masina .. si .. nu stateai acasa .. caci aveai olcit`ul de la bunicu` .. si etc ...
eu da .. stau acasa :)
mai ai 17 minute

SpeedeR 09-03-06 23:46

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dupa ce iti spun k am alte lucruri mai bune d facut decat sa am treaba cu tine, tu tot crezi k mias misca fundul din casa k sa te vad?! pure stupidity... ma rog...hai k te las sa fii cum vrei tu, dar gandestete la ce tiam zis....intro zi vei zice k am avut dreptate... si nu o zic cu rautate, sa stii...
hai k poate ne facem un topic doar al nostru, sa vada lumea kat ne iubim, k poate aici nu vad toti :lol:

sper k si ceilalti sau amuzat k mine, si din pacate incheiem aici pt seara asta... :lol:

va urma... oare?! :lol: :lol:

EvLSant0S 10-03-06 00:38

si deci am ajuns in victoriei, la ora pe care o stabilisem , nu era acolo , l-am sunat , parea surprins ca sunt acolo ..
si deci i-am zis sa vina , intr-un final a zis ca vine , l-am asteptat , a aparut , a parcat masina a coborat din masina, si ...

ziceti voi cum s-a terminat ....

a fost cea mai cumplita durere pe care a trait-o / am trait-o ?

ANDY_62SLC 10-03-06 01:46

Voi 2 sunteti de legat fratilor sa mor aici pe scaun daca va mint terminati naibi odata ce drak va apucat!cand vin acusa in buc o sa va imbat pe aman2!(cum s-a mai intamplat si alta data dar ...:bat: astept iar) va pupa andy

All times are GMT +2. The time now is 12:41.

- Copyright 2026 4Tuning