Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Pasiune versus fiţe (https://forum.4tuning.ro/28-femei/129577-pasiune-versus-fite.html)

PinkProbeLady 25-07-09 00:28

Re: Pasiune versus fiţe

Quote:

Originally Posted by spartaans (Post 2507712)
pai si asta ce mai e???

http://www.postimage.org/aV1HUvR0.jpg

pune si tu te rog o poza cu componentele de la tine (ma refer la AIR RIDE)

Alea sunt componentele de la mine ;)
Ce poze ai vrea, sa ridic masina fiecare roata individual si sa pun poze aici? Ca nu inteleg...aia e suspensia, alea sunt componentele toate :)
In mare, u vrei suspensie? Si nu sti de care si de unde?

spartaans 30-07-09 14:55

Stiu si de care si stiu si de unde, tu m-ai bagat in ceata, eu stiu ca AIR RIDE = suspensie pneumatica (aer comprimat)...In fine am inteles!!!

Ma refeream la poze, atunci cand le-ai primit daca cumva le-ai facut poze la componente, nu cred ca am zis sa ridici masina sau sa te bagi pe sub ea, iar poza pusa mai sus e de pe o masina cu AIR RIDE intr-adevar..

Oricum multumesc de raspuns..

aleks 30-07-09 15:20

spartaans, nu vrei tu să muţi nelămuririle personale pe messenger sau pe mesaj privat? Te rog eu mult.

PinkProbeLady 30-07-09 15:25

Quote:

Originally Posted by spartaans (Post 2523007)
Stiu si de care si stiu si de unde, tu m-ai bagat in ceata, eu stiu ca AIR RIDE = suspensie pneumatica (aer comprimat)...In fine am inteles!!!

Ma refeream la poze, atunci cand le-ai primit daca cumva le-ai facut poze la componente, nu cred ca am zis sa ridici masina sau sa te bagi pe sub ea, iar poza pusa mai sus e de pe o masina cu AIR RIDE intr-adevar..

Oricum multumesc de raspuns..

Air Ride sau Low Rider, numeste-o cum vrei si spor la munca!
Eu am terminat discutia and back 2 work!

spartaans 30-07-09 22:19

cum zici tu....sterge ce ti se pare in plus, nu vroiam sa deranjez persoana pe messenger si vroiam sa sti si alti cu ocazia asta...succes in continuare

LAZ'u 02-08-09 09:35

Fetelor sunt impresionat de munca depusa de voi si mai ales pasiunea pentru masinile voastre si asta v-o zice un barbat care trebuie sa recunoasca ca este destul de misogin. Oriucm voi m-ati impresionat.

pheerya 03-08-09 11:49

3 Attachment(s)
de abia acum am gasit acest topic si sunt foarte fericita ca suntem din ce in ce mai multe pe aici:D
eu ce sa zic...de cand eram mica ma jucam cu masinute...cred ca asta ar spune tot...:lol:
mai tarziu l-am cunoscut pe prietenul meu care de 7 ani tot ma "bate la cap" cu masini, motoare...lucru care a intensificat pasiunea pentru masini si m-a facut sa invat din ce in ce mai multe despre ele...
prima mea iubire a fost un scirocco 2 din 1992 preparat de raliu...multi s-ar putea sa-l stie...dar din pacate n-am putut sa-l achizitionez datorita lipsei de bani pe care o intampinam la 19 ani si a parintilor sceptici:cry:
urmatoarea iubire si urmarea logica:lol: a fost corrado (de la 2l 16v la g60 si visand la vr68)), care inca e in sufletul meu...
pana la urma si intr-un final apoteotic am reusit sa pun mana, la sugestia prietenului meu, pe un vw new beetle din 2002 pe care l-am achizitionat de aproape 9 luni si de care practic m-am indragostit...
este un 1.6 8v de 102cp...mic si fasnetz...mi-ar fi placut un 1.8T dar din pacate n-am gasit la vremea respectiva.
momentan n-am reusit sa modific nimic la el din lipsa de bani, dar am avut grija ca buburuza mea sa primeasca toate cele necesare pentru o buna functionare. din toamna as dorii sa produc unele schimbari la nivel estetic incepand cu jantele... tineti-mi pumnii!!!:-)

ps: felicitari celor care au muncit cu manutele lor pentru a-si modifica masinile. ne faceti "rasa" mandra:lol:

Magos 03-08-09 11:52

"Rasa" si asa aprig discutata... :)

CED 03-08-09 14:00

simpatica buburuza :D:D:D - multa bafta cu ea

daffy duck™ 03-08-09 17:33

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 2530914)
de abia acum am gasit acest topic si sunt foarte fericita ca suntem din ce in ce mai multe pe aici:D
eu ce sa zic...de cand eram mica ma jucam cu masinute...cred ca asta ar spune tot...:lol:
mai tarziu l-am cunoscut pe prietenul meu care de 7 ani tot ma "bate la cap" cu masini, motoare...lucru care a intensificat pasiunea pentru masini si m-a facut sa invat din ce in ce mai multe despre ele...
prima mea iubire a fost un scirocco 2 din 1992 preparat de raliu...multi s-ar putea sa-l stie...dar din pacate n-am putut sa-l achizitionez datorita lipsei de bani pe care o intampinam la 19 ani si a parintilor sceptici:cry:
urmatoarea iubire si urmarea logica:lol: a fost corrado (de la 2l 16v la g60 si visand la vr68)), care inca e in sufletul meu...
pana la urma si intr-un final apoteotic am reusit sa pun mana, la sugestia prietenului meu, pe un vw new beetle din 2002 pe care l-am achizitionat de aproape 9 luni si de care practic m-am indragostit...
este un 1.6 8v de 102cp...mic si fasnetz...mi-ar fi placut un 1.8T dar din pacate n-am gasit la vremea respectiva.
momentan n-am reusit sa modific nimic la el din lipsa de bani, dar am avut grija ca buburuza mea sa primeasca toate cele necesare pentru o buna functionare. din toamna as dorii sa produc unele schimbari la nivel estetic incepand cu jantele... tineti-mi pumnii!!!:-)

ps: felicitari celor care au muncit cu manutele lor pentru a-si modifica masinile. ne faceti "rasa" mandra:lol:

ia vezi cine e pe aici......succes, multa bafta si sa aveti grija una de cealalta

pupi

DTH 03-08-09 19:01

:hug:
Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 2530914)

Si felicitari tie pentru achizitionarea broscutei :D hai ca va sta bine impreuna :mrhappy:

p.s: place mult culoarea ! :hug:

pheerya 04-08-09 09:38

multumesc mult!!! sper sa arate in viitor asa cum imi doresc...:-D

anghel_amalia 04-08-09 23:15

3 Attachment(s)
ce mai fac fetele?...eu din pacate nu prea am stat pe forum...cu serviciu..dar vruiam sa va dau veste.a ca am fost la expozitia de la mangalia ,foarte frumos acolo...niste oamenii de milioane si luat portocala premiu "BEST FEMALE CAR" SUPER:lol::lol: va pupicesc

CED 05-08-09 05:38

Quote:

Originally Posted by anghel_amalia (Post 2535152)
ce mai fac fetele?...eu din pacate nu prea am stat pe forum...cu serviciu..dar vruiam sa va dau veste.a ca am fost la expozitia de la mangalia ,foarte frumos acolo...niste oamenii de milioane si luat portocala premiu "BEST FEMALE CAR" SUPER:lol::lol: va pupicesc

:D:D:Dfelicitari:D:D:D

toader 05-08-09 13:23

Quote:

Originally Posted by anghel_amalia (Post 2535152)

Daca nu era jucarioara galbena nu castigai nimic :twisted::twisted:
Felicitari fetelor pentru munca depusa... si imi doresc sa vad cat mai multe ca voi... ca sunteti o raritate:D

All times are GMT +2. The time now is 02:49.

- Copyright 2026 4Tuning