![]() |
Re: Poze spion: Logan Stationwagon
Quote:
|
da pana la urma sa sti ca nu poti sa te pui cu gusturile altora..:P
|
azi am vazut una pe viu...
doamne... in ce hal putea sa arate... :)))=))) |
woww :O:O: deja au aparut...dricurile..:???
|
Quote:
|
cam ce pret are o asemenea masina..???
|
E o masina de 8000E. Cum ar trebui sa arate? Cum arata masinile NOI ale concurentei la 8000E?? Uuups, nu exista!
Da, e urata, da, e patratoasa. Dar pentru a obtine costuri reduse, e nevoie sa se renunte la suprafetele curbe, are sunt mai scump de prelucrat. Si in fond, este o masina pentru oamenii din tarile in curs de dezvoltare care nu se scalda in bani si care vor ceva practic, mare. Pana la urma, si ala care cultiva verze trebe sa le care cu ceva, nu? |
cum a fost si dacia de 5000 de Euro nu :-P sa speram ca va avea o paleta de culori mai diversificata decat loganul berlina, dar totusi stau si ma gandesc cum ar arata portocalie :rolleyes2
|
Quote:
|
ori astia de la dacia sunt dobitoci ...ori astian de renault vor sa isi bata joc de dacia...cre ca fac experimente cu dacia...cum sa ma plimb cu dricu pe strada si eu sa fiu viu...
|
Quote:
hihihihihihi :D:D:D:D:D:D:D:D |
http://www.daciaclub.ro/index.php?sh...dpost&p=653016 eu zic ca aici nu e asa de urata..dar tot dric ramane... si in plus de asta ...daca romanul ar avea bani si-ar lua si el un ceva vw ,alfa...o masina nu un logan...dar e practic si ieftin...eu unu as da dacia mea 1310 pe un logan break... :P
|
salut -de acum incepe istoria sa fäcut ceea mai ieftinä masinä Logan si curind va fi pe piatä cel mai mare combi uriasul Stepe ,
este ceva sunt curios ce motor va avea mai bine zis citi cp. poate viitorul model va fi una de lux sau de ce nu sport,toate bune8) |
Quote:
|
nu nimic , decit un r*h*t cu roti ,te umfla risul ,da o impresie de parca au murit doti designerii buni...........:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning