Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Poze spion: Logan Stationwagon (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/12106-poze-spion-logan-stationwagon.html)

fuzzy 19-08-06 14:10

Re: Poze spion: Logan Stationwagon

Quote:

Originally Posted by Cr1Sty_xxl
deci..intr-un fel nu se stie...da la felu cum gandesc acuma..sincer nu prea as vreea...

pey nici eu nu am vrut sa iau logan acu un an... dar pana la urma am luat.... nu am tinut cont de aspectul estetic ci de aspectul practic.... partea de bani a insemnat destul de mult din balanta masinii... acuma nu zic ca o sa iti iei dar... masina asta (logan) macar recunosc ca e putin mai diversificata... nu am vazut din fabrica vreo solenza break, vreo supernova combi...sau...utilitare... sper sa se modifice macar designul... e chiar dizgratios...

Cr1Sty_xxl 19-08-06 15:43

da pana la urma sa sti ca nu poti sa te pui cu gusturile altora..:P

05aBi 19-08-06 18:19

azi am vazut una pe viu...
doamne... in ce hal putea sa arate... :)))=)))

Cr1Sty_xxl 19-08-06 20:50

woww :O:O: deja au aparut...dricurile..:???

fratzika 20-08-06 16:16

Quote:

Originally Posted by fuzzy (Post 518769)
chiar ca ar fi mai bun un papuc.... daca logan sedan e cam urat... estate-ul e chiar nasol!!!

...si eu ca si tine tot un preferace am, doar ca e azur.....aceeasi parere....sedan ugly, SW sucks!!!!!!!:D

Cr1Sty_xxl 20-08-06 17:39

cam ce pret are o asemenea masina..???

Reddog 20-08-06 18:46

E o masina de 8000E. Cum ar trebui sa arate? Cum arata masinile NOI ale concurentei la 8000E?? Uuups, nu exista!

Da, e urata, da, e patratoasa. Dar pentru a obtine costuri reduse, e nevoie sa se renunte la suprafetele curbe, are sunt mai scump de prelucrat. Si in fond, este o masina pentru oamenii din tarile in curs de dezvoltare care nu se scalda in bani si care vor ceva practic, mare. Pana la urma, si ala care cultiva verze trebe sa le care cu ceva, nu?

Baban_San 20-08-06 23:33

cum a fost si dacia de 5000 de Euro nu :-P sa speram ca va avea o paleta de culori mai diversificata decat loganul berlina, dar totusi stau si ma gandesc cum ar arata portocalie :rolleyes2

Baban_San 20-08-06 23:43

Quote:

Originally Posted by Cr1Sty_xxl (Post 525012)
da pana la urma sa sti ca nu poti sa te pui cu gusturile altora..:P

asta asa este. dar eu am subliniat faptul ca este practica, nici mie nu mi se pare good looking, dar te duce din puctul A in punctul B fara probleme asta daca nu ai vreo curba pe acest traseu 8). spre deosebire de dacia 1310 care era un model invechit, loganul este practic si multi posesori de dacii mai vechi opteaza pentru ea. in special pt modelul de 1,4 care este destul de ieftin. spre deosebire de clio symbol loganul se poate lua "chel" cred ca ar fii in stare sa puna obtionale rotile, directiea si volanul :lol:

neuron 21-08-06 10:01

ori astia de la dacia sunt dobitoci ...ori astian de renault vor sa isi bata joc de dacia...cre ca fac experimente cu dacia...cum sa ma plimb cu dricu pe strada si eu sa fiu viu...

fuzzy 21-08-06 10:03

Quote:

Originally Posted by neuron (Post 526624)
ori astia de la dacia sunt dobitoci ...ori astian de renault vor sa isi bata joc de dacia...cre ca fac experimente cu dacia...cum sa ma plimb cu dricu pe strada si eu sa fiu viu...

hihihihihihi :D:D:D:D:D:D:D:D

neuron 21-08-06 10:15

http://www.daciaclub.ro/index.php?sh...dpost&p=653016 eu zic ca aici nu e asa de urata..dar tot dric ramane... si in plus de asta ...daca romanul ar avea bani si-ar lua si el un ceva vw ,alfa...o masina nu un logan...dar e practic si ieftin...eu unu as da dacia mea 1310 pe un logan break... :P

AlexXx-4ti 21-08-06 11:20

salut -de acum incepe istoria sa fäcut ceea mai ieftinä masinä Logan si curind va fi pe piatä cel mai mare combi uriasul Stepe ,
este ceva sunt curios ce motor va avea mai bine zis citi cp. poate viitorul model va fi una de lux sau de ce nu sport,toate bune8)

fuzzy 21-08-06 12:26

Quote:

Originally Posted by AlexXx-25 (Post 526730)
salut -de acum incepe istoria sa fäcut ceea mai ieftinä masinä Logan si curind va fi pe piatä cel mai mare combi uriasul Stepe ,
este ceva sunt curios ce motor va avea mai bine zis citi cp. poate viitorul model va fi una de lux sau de ce nu sport,toate bune8)

sincer sa fiu eu sunt curios cam la ce bani o sa fie modelul diesel si cu tractiune integrala... acesta ar fi zic eu un model care sa se renteze... dar depinde ce motorizare o sa ii bage si cat de buna o sa fie tractiunea integrala... daca e bun la aceste capitole sincer nu cred ca o sa ma mai intereseze cat de urat o sa fie ca o sa fie ff practic deci o sa fie bun :p

abstrakt 21-08-06 13:03

nu nimic , decit un r*h*t cu roti ,te umfla risul ,da o impresie de parca au murit doti designerii buni...........:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:02.

- Copyright 2026 4Tuning