![]() |
re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
ce harababura neneeeeeeeeee :shock:
trebuie sa fac ordine pe acolo neaparat :D ms de poze ;) |
Quote:
Se duce Fugarul tău, văd! :) |
din pacate,deci am intarziat la intanlire si baietii m-au asteptat ca pe-o vedeta(ms baieti,data aviatoare sper sa va astept eu,si sa fie uscat pe asfalt :D ) am incercat sa trag de masina in parcarea aia dar pe "prafu" asta imi patinau roatele intr-0 veselie...asta este
in legatura cu matele de sub capota,pana nu termin ce am de pus pe la motor,nu le pot aranja cand o sa fie toate sub capota o sa le dau jos toate si o sa le fac alte trasee sa ramana motorul cat se poate de liber :D |
am vazut ca patinau rotile:D oricum super 'avionul' tau:D bafta cu el
aaa si apropo:D a meritat asteptarea:D |
deci am ramas fara cuvinte...felicitari pentru tot efortul depus...a meritat! a iesit o masina superba...
|
Ce e cu filtrul ala pe masina mah :lol::lol::lol:, munca de chinez batran (sub influenta alcoolului) ai facut, te scot eu pe interval cat de curand ca nu mai tine ... si daca mai treci prin Titan/Salajan cum te-am vazut, insa ma duceam in sens opus, da si tu un telefon!
|
1 Attachment(s)
cu prima ocazie te sun ;)
filtrul ala e cea mai ieftina optiune care am avut-o,n-am bani de filtrul sport care il vreau,asta il aveam nou,i-am facut capace,tub de legatura si e foarte bun cum e,dar nu e pus bine acolo si stiu asta,dar la cat merg pe turbo sper sa mi se tolereze "greseala" :D asta e bun? Attachment 1132226 e cel mai sport filtru care l-am gasit :lol: 25 de cai garantati de producator :twisted: filtrul de aer o sa fie in carcasa pentru ca am nevoie sa pot merge de pe gpl de un restrictor de aer,care o sa fie ia intrarea in acea carcasa :D astazi am reusit sa etansez evacuarea :D si maine daca e uscat pe jos o sa ma joc putin cu ea,sa vad de ce imi da in nas la plecarea de pe loc...:rolleyes2 |
Dadadadadada ala e bun ..... poate fac rost de unul de TATRA si te-am rezolvat, 50 de cai sovietici garantati :lol:
Motivele pentru care da in nas pot fi multiple, combustibil, aer, avans, scanteie, etc .... ce faci tu acolo nu e asa de simplu avand in vedere ca nu sunt investitii majore ce iti pot permite sa te "joci" putin cu mecanica. |
datul in nas este de la acest carburator
am avut alt corp de carburator si n-a facut asa,in schimb se ineca in benzina la relanti,asta nu are problema asta,dar in schimb face o pauza in accelerare,dupa care merge brici,n-am avut timp zilele astea sa stau de ea,si nici vremea n-a fost tocmai buna,ca voiam sa schimb jiclorul de aer,sa-i pun mai mare. pe gpl merge perfect rabla :D |
f frumos avanseaza proiectul.. sunt mandru ca am putut participa si eu cu o particica micuta la aceasta realizare.. multa bafta in continuare.
|
multumesc,si eu sunt bucuros ca n-am dat bani pe dracia aia :D
astazi fiind ud pe jos,am mers doar 0.2-0.3bari presiune,si pot spune ca se infige mai bine decat un motor de trs in toate mintile lui,cu toata greutatea suplimentara pe care o are masina :D zilele astea o cantaresc sa vad si eu cat are |
1 Attachment(s)
si am cantarit-o,are fix o tona :D
suprinzator mai putin decat ma asteptam eu... fiindca era mare nevoie,si am gasit ieftin am achizitionat si un asa ceva :D Attachment 1152598 la inceput am crezut ca nu functioneste,dupa ce i-am pus in loc de furtun flexibil teava de cupru,am observat ca lucreaza foarte bine,doar ca sunetul nu este unul puternic,avand prea multe gauri pentru presiunea mica pe care o folosesc momentan(0.3) :D |
olTcit:rolleyes2????pare a nava spatiala:))))...super frumos iluminata in interior....bafta-n continuare.....
|
multumesc :)
asta seara i-am pus benzina si m-am jucat putin cu ea,fiind rece afara a mers cu 0.4 bari binisor... :D |
2 Attachment(s)
am slefuit putin boostcontrollerul si i-am pus doua picioruse ca nu mai stea aruncat prin buzunar :D
maine cred ca il si vopsesc putin 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning