![]() |
ummm una garantata ..
sa fitzi 2 ... sa trecetzi pe langa 2 babe .. sau ceva de genul .. si unul dintre cei 2 .. sa .. : / hmmm cum sa explic .. sa se prefaca ca plimba un caine imaginar.. sa stea cu mana intinsa .. ca si cum l-ar trage cainele .. eh si apogeul sa fie cand ajungeti la 3-4 metrii in fatza babelor .. cel care mimeaza treaba , s-o ia la fuga ca si cum \"cainele\" ar fi alergat o pisica ... asta fiind varianta MUTE .. daca o vretzi pe cea cu sunet, cel care mimeaza tre sa inceapa sa strige la \"caine\" ah , rolul celuilalt este sa stea in spate cat sa vada reactia babelor, or whatever .. eu eram cel care statea in spate .. de mult prea multe ori am gresit, si m-a apucat rasul in fatza lor ,so .. reactiile au fost altele .. dar de cele mai multe ori .. se sperie .. sau .. in fine , multe variante , nu va mai zic ca se duce tot farmecul , faceti-o sa para ca voi 2 nu sunteti impreuna , ca altfel reactioneaza .... ;) cert e ca .. prima data ... am cazut pe jos , de ras , pur si simplu am ras atat de mult ... incat .... nush .. n-am mai avut putere sa stau in picioare si deodata .... poc .. a fost mortal .. sau incercatzi sa imitati .. de fapt .. prostiti-l pe unu dintre preteni sa imite sindromul tourette ... pe strada , satisfactie garantata ;) as filma o data chestia asta .. dar nush daca .. mai prostesc pe careva s-o faca .. : / |
Cretini pot fi unii oameni.Sper ca tuturor celor care au incercat faze de genul furat embleme/antene,intepat cauciucuri,pus caramizi in mijlocul drumului etc. sa li se intample acelasi lucru.Pentru ultimii sper sa-si rupa si gatul in proces,nu doar masinile.
|
:lol: never done that , alea chiar sunt ..... prostii , nu traznai : /
|
Re:
Quote:
|
eu cea mai tare faza pe care o faceam cu baietii in cartier era sa blocam liftul, apoi sa mergem la etajul superior, sa deskidem usa ( cu keie triunghiulara :wink: ) si apoi sa ne urcam pe el, sa-l deblocam, si sa inversam mufele. zbura in sus pana la etajul 10, da' trebuia sa nu stai in picioare, ca te prindea intrre el si plafon. apoi in versai mufele cum era normal si se ducea la parter...
faza cea mai tare a patit-o un prieten care s-a dus pana la 10 asa, iar cand a vrut sa inverseze firele a facut un scurt, a blocat liftul , si a ramas acolo pe burta pana a 2-a zi dimineata, cand au venit lifiterii sa-l deblokeze. nu vreau sa va zic ce bataie si-a luat de la taica-su... |
si fac pariu ca atunci v-ati potolit...right ? :D
|
Re:
Quote:
eram noi eronati, da' nici asa... :lol: |
Re: Ce traznai faceam noi cand eram mici !!
Tare topicul... !! dak ar fii sa-mi povestesc copilaria .. asi face 3 romane.. in fine !!! imi amintesc ca vara mergeam la un rau aproiat de blocul meu .. mergeam la scaldat .. toti cand eram mici in putza goala.. si o data eram vreo 5-6 si incercam sa mergem pe sub apa pe langa altii si o data il auzim pe unu ca stiga din apa " sa nu-l mai tragem de picioare ca se ineaca .. da cand colo ... o dat o oiaie moarta peste el .. in apa..:)) s-o speriat ala .. o zis ca 2 luni nici in vana nu o mai facut baie:)) oaie a fost aruncata de cineva in jiu :)) in fine si multe altele...
|
cand eram mai mic .. veneam toti cu sticle la jumate ne pisam in ele si le dadeam sub rotile de la tiruri ....=)))))ce adrenalina...ce senzatii=)))) la multiiiiiii ani
|
asta nu am facut-o niciodata ... cui draq i-a *** mintea asa ceva ?
|
petarzi in esapamentele vecinilor...?:lol: :lol: :lol:
am facut-o si pe asta:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: |
si eu mergeam la aruncat de pisici cu prietenii sau la tras cu cornete in case la oameni pe cand aveam 10 ani :lol: da' tot nu am inteles de ce nu pateau nimic pisicile alea :D
|
faceam gornete cu bold si trageam in pisici.... ciordeam faiantza de langa o cladire in constructie cu niste prieteni si faceam garaje in pamant din faiantza :) bagam pisici in cutii si bagam petarde langa ea... si sa incercat adrenalina... puneti p capul unei pisici jumatate de fes si legatio cu o sfoara si aruncatio sa vedeti daca o sa cada in picioare :D ( in cele spuse nici o pisica nu a suferit nici o afectiune sau blabla :)) )
|
Cand eram mic cel mai tare ma distram iarna.Imi placea la nebunie sa arunc cu bulgari in oamenii de pe strada fara nici un motiv:D.
Dar cel mai misto era cand ne adunam mai multi la marginea strazi si aruncam in masinile care treceau,sa vezi atunci adrenalina,nu stiai daca o sa opreasca sau o sa merga mai departe.Cand oprea unul fugeau toti cat ii tineau picioarele, dar dupa 5 min ne adunam in acelasi loc ca sa continuam. |
hmmm... amintiri... cand aveam vreo 12-13 ani, era un mosh la mine in bloc si era cam jegos omu'...nu lasa copii(eu si copiii vecinilor) sa ne jucam prin fatza blocului, comenta ca e ore de somn, ca noi vb urat, ca facem scandal (noi bineinteles ca eram niste ingerashi:-P)... si intr-o zi, fara sa ma gandesc la el sau altceva, iau guta lu' tata de la peshte... leg niste carlige de capat, si ii dau in jos peste balcon...(io stau la 5 si ala statea la 1, pe acelashi rand..) la un moment dat am vazut ca aproape ajunsese la parter, m-am oprit cateva secunde si am tras inapoi mai repede... dupa vreo 2 ore cand a ajuns maica-mea de la munk mi-a zis ca s-a certat cu boshorogu'... cica era sa faca infarct ca se speriase ca vazuse carligele aparute de nicaieri la balconu' lui si "pluteau":twisted:... io... deja ma asteptam la morala si bla bla bla.... cand colo ea incepe sa rada cu pofta si imi zice zambind sa nu mai fac asha ca e posibil sa il omor pe bietu om ca e batran si etc, etc...
la faza asta am scapat dar... daca scapam asa de mai multe ori, ce bine era... P.S.: pana la urma si moshu s-a potolit (i-a venit vremea, totusi...) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning