Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum conduc femeile spre deosebire de barbati? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/102608-conduc-femeile-deosebire-barbati.html)

aleks 16-02-09 15:41

Re: Cum conduc femeile spre deosebire de barbati?

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2071211)
E o diferenta.

Barbatii risca CONSTIENT iar femeile INCONSTIENT.

Un membru NSL grav rănit, mama lui, Dumnezeu s-o ierte, a murit īn accident, 4 persoane rănite īn total datorită INCONŞTIENTEI. Contează ce e el? E un şofer prost şi criminal, indiferent de sex şi vārsă.
Poate īnainte să mergi pānă īn pānzele albe doar pentru a arăta că TU ai dreptate, cu orice preţ, ai putea să īncerci să te gāndeşti la lucrurile astea. Nu facem concursuri şi nici nu se dau premii pentru cel mai agresiv argument.
Bărbaţii şi femeile sunt la fel de proşti sau de buni, tot ce ne diferenţiază e propria cumpătare, pe care unii o pierdem uşor atunci cānd ne simţim atinşi de un alt argument decāt cel ce ne confirmă teoriile.
Diferenţierile pe care le aducem īn discuţie nu-şi au rostul, generalizările sunt la fel de dăunătoare īn toate cauzele, indiferent că vorbim de argumente rasiale, misogine sau de altă natură.

CyberCSX 16-02-09 15:46

@ aleks

Asta se mai poate formula si alt fel:

- Barbati = ĪNCAPATĪNATI, trebuie permanent sa se dea mari ca ce nu-i mare īn pantaloni e mare sub capota

- Femeile = ĪMPRASTIATE ca l-e e gīndul īn alta parte īn loc sa fie acolo unde trebuie.

Referitor la BMW-ul amicului vostru din lincul postat de tine, tare asi vrea sa stiu cu ce viteza a circulat el si cu cīt a circulat "solnitza" care l-a proptit?

Astia amīndoi numai regulamentar n-au mers si daca solnitza chiar a intrat īn contrasens, l-ar fi prins īn bot si nu īn laterala.

La accidentul lui fiu-meu, baba care a dat īn el si l-a prins din laterala / fata, avea īn jur de 75 km/h, a dat fara sa frīneze, fiul meu avea īn jur de 65 km/h si Sandero-ul nu arata nici pe de parte īn halul īn care arata BMW-ul asta.

PS:

- Nu am nimic īmpotriva femeilor si nici nu mi s-a pus pata numai pt. ca o bleaga a dat īn fiu-meu dar conform statisticilor internationale sīnt dezastru cu toate ca printr-e ele sīnt si capacitati profesioniste ce conduc tiruri mai stie naiba ce utilitare.

Eu cel putin cīnd stau la semafor si vad īn retrovizoare ca se apropie cīte una si īn loc sa fie cu ochii unde trebuie, ori se holbeste ca o bleaga permanent īn oglinda parasolarului sa-si verifice mazgalelile de pe moaca, ori cauta ziua de ieri īn bord fiind cu capul la dracu īn dreapta īn loc sa se uite pe unde merge.
Atunci īi dau claxon chit ca sīnt īn fata ca s-o trezesc, sa-i atrag atentia ca alt fel īm da limbi la stopuri (ca sa nu zic īn alta parte) :twisted:

Sindrom 17-02-09 22:07

1 Attachment(s)
Poate ar trebui sa citeasca cine si asta, in special barbatii aia increzuti apoi femeile alea care vorbesc la telefon si imi spun ca nu le-am dat prioritate de dreapta, cand intersectia era semaforizata.

bobocu91 19-02-09 00:42

Vot pentru Ceva mai neindemanatice, cred ca asta este realitatea.:shock:

minirally 19-02-09 00:56

nici macar nu ai carnet si te pricepi asa mult incat sa votezi?:lol:

orlando 19-02-09 01:06

Quote:

Originally Posted by minirally (Post 2080189)
nici macar nu ai carnet si te pricepi asa mult incat sa votezi?:lol:

:lol:
Aoleu ce rea esti!
La cati atotcunoscatori sunt pe forumul asta...sa vezi pe la versus ce isi dau ei cu parerea despre masini de sute de cai cand ei habar nu au unde e ambreiaju la masina...
Eu sunt de parere ca generalizarea in asemenea context este una din cele mai mari greseli...am stat in dreapta unor fete psycho e putin spus...chiar una dintre ele avea renume pe magheru :lol: si pot spune ca le aveau cu covrigul bine de tot...dar am dat si de fete cu care ma rugam la d-zeu sa ajung cu bine acasa :lol: serios vb...

minirally 19-02-09 01:13

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 2080204)
:lol:
Aoleu ce rea esti!
La cati atotcunoscatori sunt pe forumul asta...sa vezi pe la versus ce isi dau ei cu parerea despre masini de sute de cai cand ei habar nu au unde e ambreiaju la masina...
Eu sunt de parere ca generalizarea in asemenea context este una din cele mai mari greseli...am stat in dreapta unor fete psycho e putin spus...chiar una dintre ele avea renume pe magheru :lol: si pot spune ca le aveau cu covrigul bine de tot...dar am dat si de fete cu care ma rugam la d-zeu sa ajung cu bine acasa :lol: serios vb...

orlando,si eu am cont pe forumu asta de mult timp,dar nu-mi dau cu parerea asa..aiurea..si cand nu aveam carnet nici atat :-) in fine..eu una sunt de parere ca majoritatea femeilor sunt mai ``neatente`` in trafic,cu capu prin alte parti,si mai ales cu privirea cred..sunt si exceptii desigur,si bravo lor :-P

Mustang 19-02-09 07:23

Multe femei au o problema cu telefonul in masina...
Nu stiu ca telefonul nu se foloseste in masina?

Hai, nu zic ca eu sunt sfant si nu vorbesc deloc la telefon cand conduc... Dar am observat ca femeile care n-au treaba cu volanul (atentie: nu se descurca cu 2 maini sa conduca corect), folosesc telefonul mobil... pai daca nu te descurci cu 2 maini... cum te descurci sa sofezi cu o mana?!

Din cauza unei imbecile din asta mi-am facut usa dreapta tandari. Data viitoare opresc masina si tin mana pe claxon si pun faza lunga sa se trezeasca naibii.

Deci, din acest motiv sunt cam revoltat.

Nu neg ca exista femei care stiu sa conduca si care stiu foarte bine cu covrigul: Orlando stie ca nu pot spune ca toate femeile sunt praf la volan... doar un procentaj maricel. :)

minirally 19-02-09 08:59

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2080338)
Multe femei au o problema cu telefonul in masina...
Nu stiu ca telefonul nu se foloseste in masina?

Hai, nu zic ca eu sunt sfant si nu vorbesc deloc la telefon cand conduc... Dar am observat ca femeile care n-au treaba cu volanul (atentie: nu se descurca cu 2 maini sa conduca corect), folosesc telefonul mobil... pai daca nu te descurci cu 2 maini... cum te descurci sa sofezi cu o mana?!

Din cauza unei imbecile din asta mi-am facut usa dreapta tandari. Data viitoare opresc masina si tin mana pe claxon si pun faza lunga sa se trezeasca naibii.

Deci, din acest motiv sunt cam revoltat.

Nu neg ca exista femei care stiu sa conduca si care stiu foarte bine cu covrigul: Orlando stie ca nu pot spune ca toate femeile sunt praf la volan... doar un procentaj maricel. :)

faza cu claxonul si cu faza lunga nu functioneaza de fel!si daca cumva sesizeaza acest lucru,se mai si revolta,tot ea culmea :lol:

orlando 19-02-09 10:21

Eu am vazut f multi soferi,si barbati si femei,care vb la telefon si sunt extrem de prosti prin trafic...este adevarat ca femeile vb mai mult la telefon decat barbatii(deh...fanii)eu vb la telefon decat in situatii extreme,cand sunt la volan...
Si apropo de metoda pe care vrei sa o pui in aplicare...iti spun ca nu e corecta ptr ca in bucuresti...daca tu claxonezi pe cineva...acela se simte super hiper extraordinar de jignit si se va revolta chiar daca el are 100% vina...ca asa sunt gibonii in trafic :D

Mustang 19-02-09 11:23

Ma doare in partea dorsala cum si pe ele au aceleasi dureri anale cand se cred giboane.
Si pot sa ma reped la ea (fara sa ii fac nimic - doar sa o sperii) de isi uda chilotii instant - si nu ma refer la udat de la prea mult preludiu. :lol:

Sindrom 19-02-09 11:26

Oameni buni, daca spune cineva ca nu vorbeste la telefon in timp ce conduce e ca aceia de n-au facut l+++ niciodata, asa ca una e sa vb la telefon si sa fi atent sa conduci (motiv pentru care unii nu inteleg ca daca le zic ca sunt la volan le zic sa ma lase in pace ca nu sunt atent la ei.) si alta e sa vorbesti la telefon, si sa crezi ca masina merge singura, o pui pe pilot automat.

Oricat zici ca vorbesti la telefon, sa fi atent la ala din telefon si sa conduci nu se poate. Vorbesc strict de oras, la drum lung e altceva.

Concluziile, femeile sunt mai imprastiate cand vine vorba de condus, se pierd destul de des, si nu pricep nimic din ce se intampla in jur, au o lume a lor la volan si majoritatea cred ca ceilalti trebuie sa le fereasca.

Cum, sa nu vada o femeie ditamai balta, sa intre in ea si sa te faca fleasca, apoi, alta toanta cu un cayenne, dupa ce i-a indoit lu unu oglinda, trece si pe langa mine, la fel, acum plec daca ma mai stropeste un prost/proasta arunc cu ce gasesc dupa ei , de preferabil chei ca alea sparg geamu garantat.

11KPO 10-03-09 07:13

Ceva mai neindemanatice http://www.slatinaforum.ro/images/sm...emo-senile.gif

apache 10-03-09 12:46

sindrom, oameni care chiar nu vorbesc la telefon cand conduc exista,la fel ca si oameni care nu au facut niciodata |++++ :)

mikkai 10-03-09 15:53

ati observat cum se comporta femeile daca le incurci cat de putin? Claxoneaza mai rau ca la mort si mai dau si flashuri (alea care stiu bineinteles). In schimb ele daca fac ceva treci cu vederea.

All times are GMT +2. The time now is 07:17.

- Copyright 2026 4Tuning