![]() |
Re: Renault 5 GTT (aka HBA Junior)
Din pacate deabia sapt viitoare o incercam.
Acum am date jos amortizoarele si arcurile ca sa le schimb flansele. Admisia o sa fie gata cam in 3 zile, carburatorul cam al fel sper, iar restul de detalii pe sapt viitoare. Stai linistit ca te anuntz eu cand e gata reglata ;) |
Hmmmm... masina trage ok, mai sunt niste chestii de rezolvat.
Am incercat cu un 335 e30 (serpi si ce mai avea pe acolo + slikuri mari) si un 330d e46...e ok;) |
felicitari pentru prasitoare, e bine cand e bine :)
|
Quote:
am zis , imi fac tricou , sunt fanul numarul 1 ! numai bine |
Ms mult buga si cristi.
Mai e loc de mai bine, mai tre gadilata finutz. Asta cu ce piese are pe ea acuma. Azi mai vedem ce reusim sa imbunatatim. Si rezultatele ;) le anuntz maine. |
Quote:
|
pune-i la cap tot ce s-a stricat din nou, fai rola aia de la curea ca sa nu mai sara si hai la incins...de tras, trage frumos, data viitoare fara capota te dai :lol:
|
De nu prind capota aia in 4 sigurante sa nu mai sara la 130 :))
Fulia o sa caut alta sa nu mai sara sau ii fac alta mai ok. In rest masina trage senzational. Doar ca tre sa invatz eu sa dozez acceleratia pe 1-a si a 2-a ca sa plec cum tre si sa pun iar arcurile vechi ca sa pun si eu puterea jos. Azi ciocanim capota poate o indreptam cate de cat. |
Quote:
|
Ms reme.
Masina intra iar in garaj pentru restul de imbunatatiri necesare. Update. Eu vs Vr6 turbo (a vrut doar in mers ca sa nu isi strice cutia) = el cu jumatate de masina in fatza. Eu vs seat altea 2.0 TDi (blocant, cauciucuri moi, turbin de 3.0 tdi cred....si alte imbunatatiri) = eu cu ceva masini in fata (mi s-a zis dupaia ca proprietarul a spus ca nu e bun softul) Bai buga cu cine m-am mai dat ma? : )) : )) : )) (deabia m-am trezit) Mai continuam mai incolo ce si cum. |
cu Shue, dar de proba, golf 4 diesel te-ai dat?
|
nope. dar incercam
|
trage mult mai bine ca gtt normal?
|
Quote:
|
da... trage fenomental :D