Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

GOGU_VL 07-09-10 17:20

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

Quote:

Originally Posted by SaproDVL (Post 3640565)
Ai grija de pisoi Gogule ca e o bomboana de masina :)
Te mai gandesti la alt transplant ? :twisted:

See you

Este este :lol: deocamdata nu ma gandesc, merge foarte bine motorul, nu papa gram de ulei.....doar ce-am facut schimbul la toate filtrele ;)

GOGU_VL 30-09-10 16:49

4 Attachment(s)
Se cunoaste ca am baiat de 4luni, nu? :lol: N-am mai miscat mare lucru p-aici.....
S-au mai montat noile angel eyes-uri pe Smd.....d-au destul de bine pe masina, nu ma asteptam, dar oricum imi plac si astea......s-a mai pus o alta folie mai deschisa pe faruri/proiectoare/semnale, si alte semnale albe Oem, cele clare nu-mi mai placeau.....si-o stema la mijto pe capota.....asa cum stiti majoritatea imi crapase fibra unde astupase vopsitorul stema.
Si-o sa mai vina inca, cateva imbunatatiri, destul de importante/necesare si rare :twisted: ......to be continued

Marian_nebunu 30-09-10 17:07

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3693500)
Se cunoaste ca am baiat de 4luni, nu? :lol: N-am mai miscat mare lucru p-aici.....
S-au mai montat noile angel eyes-uri pe Smd.....d-au destul de bine pe masina, nu ma asteptam, dar oricum imi plac si astea......s-a mai pus o alta folie mai deschisa pe faruri/proiectoare/semnale, si alte semnale albe Oem, cele clare nu-mi mai placeau.....si-o stema la mijto pe capota.....asa cum stiti majoritatea imi crapase fibra unde astupase vopsitorul stema.
Si-o sa mai vina inca, cateva imbunatatiri, destul de importante/necesare si rare :twisted: ......to be continued

oltene ce ejti tu :D cercuri cand ii dai mancatias sufletul :D:D:D:D ca ne ameninti de mult :)))))))

frumoasa masina succes in continuare :D

D o n n 30-09-10 23:37

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3693555)
oltene ce ejti tu :D cercuri cand ii dai mancatias sufletul :D:D:D:D ca ne ameninti de mult :)))))))

zi-mi ce ai de vanzare...angel`urile vechi...ceva semnale una alta?;;) stii ca vreau sa fiu primu intrebat intrebat !

GOGU_VL 01-10-10 15:40

Cum le-am dat jos, cum s-au dat si s-au montat....sorry

JusT_SaY_BoBo 02-10-10 15:11

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3693500)

mult mai bine arata cu semnalele albe!

SV25MBN 02-10-10 17:14

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3697506)
mult mai bine arata cu semnalele albe!

Daca avea si farurile albe, da. Dar avand folie si pe proiectoare si pe faruri, cred ca arata mai bine cu semnalizarile fumurii.

GOGU_VL 02-10-10 18:07

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3693555)

Mareane am mai facut....intradevar mai rare, dar am facut......si mereu m-au apucat pandaliile numai cand eram singur, si n-avea cine sa ma filmeze......sper sa fac cat de curand un filmulet ;)
Ce frumos era daca veneai si tu maine.....

Marian_nebunu 02-10-10 19:55

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3697840)
Mareane am mai facut....intradevar mai rare, dar am facut......si mereu m-au apucat pandaliile numai cand eram singur, si n-avea cine sa ma filmeze......sper sa fac cat de curand un filmulet ;)
Ce frumos era daca veneai si tu maine.....

pe ce am eu mai scump nu am masina sa plec la drum,e praf :) nu am servo,nu am bielete,nu am bucsi nu am amortizoare :))))

am doar frana si motoru =))))) si TABLE LOLO :peace::peace:

JusT_SaY_BoBo 02-10-10 22:25

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3697734)
Daca avea si farurile albe, da. Dar avand folie si pe proiectoare si pe faruri, cred ca arata mai bine cu semnalizarile fumurii.

mereu e loc de mai bine:).am zis doar ca arata mai bine ca inainte:):lol:

GOGU_VL 04-10-10 20:44

7 Attachment(s)
Drink holder Oem nou nout :twisted: :arrow:

Nosfer 04-10-10 21:36

ioi, de cand visez si eu la asa ceva. Ne zici si noua de unde l-ai gasit?:rolleyes2

Provenzano 04-10-10 21:43

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3702717)
Drink holder Oem nou nout :twisted: :arrow:

tare asta si folositor

trafy-vr6 04-10-10 21:44

cati bani

plictisit 04-10-10 21:44

bun bun, germany import ?

All times are GMT +2. The time now is 08:30.

- Copyright 2026 4Tuning