![]() |
Re: Seicento - NT O5 YRJ
omule parca am fi la un serial unde stam cu sufletu la gura sa vedem finalu:D:D. hai ca o sa vezi ca o sa fie bine. sa ii faci poze din toate unghiurile:-)
|
Am vorbit cu Morph aseara,nu prea era fericit...
|
Quote:
|
Il las pe el sa spuna,poate nu vrea sa scrie pe forum.
|
Ia abia marţi maşina, de aia nu e fericit :)
|
Salut prieteni...pfff...ce inseamna sa n'ai net 3 zile :) (multumiri la UPC)...sa incep sa raspund asa incetisor pe rand...
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Tot ce am reusit sa fac este curat in garaj. Am eliberat tot garajul, am pregatit locul...mai lipseste masina, omul care sa stie meserie, materialele si banii. Deci tot :)) Peace out! |
Hai capu sus! Stii ca e vorba aia romaneasca ..la tatzi ni greu:-)! Vine si vremea ta! Rabdare prietene...rabdare!
|
Aline nu'mi mai zi de rabdare ca daca nici eu nu am atunci nimeni nu are :))...dar asta deja nu mai tine de rabdare...deja e phootai cu malai...
|
Quote:
|
O să uiţi de toate supărările şi frustrările de acum, atunci cānd vei avea maşinuţa īn garaj şi o vei admira ori de cāte ori vei deschida porţile.
Multă baftă! P.S. Şi să ştii că nu oricine ar investi atāţia bani īntr-o maşină, nu mai zic Seicento. |
Sa mor daca stiu ce event e la Suceava..nu m-a anuntat nimeni. Da-mi un link sau detalii pe PM, te rog frumos.
|
Quote:
|
azi e miercuri :sad:
|
Quote:
...am mai ales aceasta optiune pentru ca la masina mai este de munca destul de mult (pana la stadiul de fuller) si decat sa fac de 10x curat la interior mai bine fac odata si bine (logic, nu?)...hmmm...ce sa mai spun ce sa mai spun....cam asta ar fi pe seara asta...vedem cum evolueaza situatia. Momentan e grav...e de munca...pffff...mai bine nu ma gandesc...baby steps, baby steps... Hai va salut |
Spor la lucru, si sper ca ai vreo "mana de ajutor" ca e muuult de munca :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning