Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

kittykat 06-05-09 23:27

Re: Ce vor barbatii?

P.S, eram sigura ca am bifat ascunde varsta, ziua de nastere, etc. Cum ai ghicit tu Aleks?:D

aleks 06-05-09 23:28

Maşină am,ca orice om, indiferent că-i bărbat sau femeie, că îţi trebuie şi ţie un Ford măcar, nu?
Din păcate continui să te ascunzi după deget şi nu răspuzi. În baza a ce îţi permiţi sa faci primitivi toţi bărbaţii? A cărei experienţe? Nu te lega de fiecare virgulă, aştept un răspuns logic de om cu argumente, nu doar de cârcotaş care întoarce pe dos fiecare cuvânt doar-doar s-o uita esenţialul.

blazeyblaze 06-05-09 23:28

Quote:

Originally Posted by kittykat (Post 2295222)
telecomanda, un meci, o bere si-o masina. there you go

ai sa razi .... mai vor si peesda din cand in cand

kittykat 06-05-09 23:30

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 2295639)
Este strict barbatesc sa vrei masina ? :lol:

In fine, eu cred ca nicio femeie nu este in masura sa spuna ce vrea un barbat cum niciun barbat nu este in masura sa spuna ce vrea o femeie, cu certitudine.

PS: Nu vrea masina, ca are :-)

dar orice femeie este in masura sa spuna ce crede ca vrea un barbat si orice barbat este in masura sa spuna ce crede ca vrea o femeie. pe principiul egalitatii:)

Si, statistic vorbind, sunt mult mai multi barbati care vor masini decat femei.
Go figure.

kittykat 06-05-09 23:30

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 2295647)
ai sa razi .... mai vor si peesda din cand in cand

chiar am ras:)

Trixi 06-05-09 23:35

eu ,la varsta mea deja pot sa iti zic si motivul pt care multi barbati aleg telecomanda,meciul ,masina si berea.motivul esti tu si femeile ca tine.:D

kittykat 06-05-09 23:36

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2295643)
Maşină am,ca orice om, indiferent că-i bărbat sau femeie, că îţi trebuie şi ţie un Ford măcar, nu?
Din păcate continui să te ascunzi după deget şi nu răspuzi. În baza a ce îţi permiţi sa faci primitivi toţi bărbaţii? A cărei experienţe? Nu te lega de fiecare virgulă, aştept un răspuns logic de om cu argumente, nu doar de cârcotaş care întoarce pe dos fiecare cuvânt doar-doar s-o uita esenţialul.

Nu ORICE om are masina. Si nici nu consider ca imi trebuie un ford.:) Esentialul l-am spus clar si raspicat, toti barbatii vor o telecomanda, o masina, bere si meci. Ca este posibil dar nu neaparat sa mai vrea si altceva pe langa, sau dimpotriva, sa nu le vrea nici pe astea, e deja literatura. Esentialul ramane acelasi constant. Parerea mea la care tin:)

kittykat 06-05-09 23:39

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 2295669)
eu ,la varsta mea deja pot sa iti zic si motivul pt care multi barbati aleg telecomanda,meciul ,masina si berea.motivul esti tu si femeile ca tine.:D

daca zici tu:)
pentru cultura mea generala totusi, cum anume sunt femeile ca mine?:)
ne cunoastem?:???:

EaGle 06-05-09 23:40

Quote:

Originally Posted by kittykat (Post 2295651)
dar orice femeie este in masura sa spuna ce crede ca vrea un barbat si orice barbat este in masura sa spuna ce crede ca vrea o femeie. pe principiul egalitatii:)

Si, statistic vorbind, sunt mult mai multi barbati care vor masini decat femei.
Go figure.

Da, pentru faptul ca un barbat atunci cand da peste o femeie ca tine care are principii atat de feministe, prefera sa se relaxeze conducand o masina pe gustul lui, daca tu ca femeie (chiar si ca om) nu esti capabila sa-l faci sa se relaxeze. Ciudat nu ? Ciudat cum de noi barbatii reusim sa iubim si o adunatura de fier insensibila. :-)

Am si eu o intrebare: daca tu zici ca barbatii sunt cum sunt, te izolezi fata de ei ? Nu mai ai niciun raport cu ei ? Sau scuza-ma, daca nu esti hetero inteleg :twisted:

PS: Eu am zis ce am avut de zis, acum ma duc sa ma uit la un film, Meet Joe Black, ti-l recomand :D

kittykat 06-05-09 23:47

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 2295683)
Da, pentru faptul ca un barbat atunci cand da peste o femeie ca tine care are principii atat de feministe, prefera sa se relaxeze conducand o masina pe gustul lui, daca tu ca femeie (chiar si ca om) nu esti capabila sa-l faci sa se relaxeze. Ciudat nu ? Ciudat cum de noi barbatii reusim sa iubim si o adunatura de fier insensibila. :-)

Am si eu o intrebare: daca tu zici ca barbatii sunt cum sunt, te izolezi fata de ei ? Nu mai ai niciun raport cu ei ? Sau scuza-ma, daca nu esti hetero inteleg :twisted:

hahaah
ma izolez?! Dumnezeule!:))am mai multi prieteni barbati, sau ma rog, de sex masculin decat femei:) In fapt, prietenii cei mai buni sunt de sex masculin. Ce nu inteleg eu este de unde au ajuns pana acum cel putin 3 utilizatori la concluzia asta total gresita ca m'as izola, ca -s extrem de feminista, ca etc..
Ce am spus eu e foarte simplu, nu pricep de ce multi s-au simtit jigniti si au reactionat dur.
Incredibil:)

aleks 06-05-09 23:53

Quote:

Originally Posted by kittykat (Post 2295675)
Nu ORICE om are masina. Si nici nu consider ca imi trebuie un ford.:) Esentialul l-am spus clar si raspicat, toti barbatii vor o telecomanda, o masina, bere si meci. Ca este posibil dar nu neaparat sa mai vrea si altceva pe langa, sau dimpotriva, sa nu le vrea nici pe astea, e deja literatura. Esentialul ramane acelasi constant. Parerea mea la care tin:)

Ţi-am zis, te legi de orice cuvânt, dar nu poti răspunde la cea mai simplă întrebare: în baza cărui argument logic, concret şi suficient de cuprinzător poti tu să ne reduci pe toti la stadiul de "telecomanda+maşină+bere+meci"?
Nu văd nici urmă de răspuns clar, doar contre şi diversiuni.
Înca aştept...

kittykat 07-05-09 00:07

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2295716)
Ţi-am zis, te legi de orice cuvânt, dar nu poti răspunde la cea mai simplă întrebare: în baza cărui argument logic, concret şi suficient de cuprinzător poti tu să ne reduci pe toti la stadiul de "telecomanda+maşină+bere+meci"?
Nu văd nici urmă de răspuns clar, doar contre şi diversiuni.
Înca aştept...

Consider ca nu m-am contrat cu nimeni pana acum, desi am simtit ironiile unora, nu tocmai dragute:d
Si eu te-am intrebat mai sus de unde stii tu ce varsta am eu si ai ales sa nu imi raspunzi si nu am mai facut atata caz:)
Daca era MUSAI sa existe un argument logic, concret si cuprinzator pentru orice opinie nu mai erau filosofi sau filosofie, Aleks. Nu TREBUIE sa fie NEAPARAT insotita de argumente logice si concrete o parere, pentru ca despre asta e vorba aici, despre o PARERE, in speta a mea.
A deranjat? Clar! De ce? Beats me! Din moment ce toti cei care ati raspuns aici sunteti siguri 100% ca voi NU va incadrati in "barbatul" descris de mine, de ce v-ati ofuscat atat?!
Spune-mi si mie ca vreau doar bere, masini, meci si telecomanda si observa-mi reactia:) De fapt nu e nevoie sa imi spui asta pentru ca mi-ai spus altele la un cu totul alt nivel dar nu m-am ofuscat si nici de fundulet in sus nu am sarit oparita. :) De ce? Pentru ca stiu sigur ca este un fapt ca nu ma incadrez in cele spuse de tine. Si atunci de ce m-as certa cu tine pentru ca tu personal ai o parere pe care eu nu o impartasesc?!:)

aleks 07-05-09 00:18

Pentru simplul motiv că eu nu înghit jignirile de genul ăsta, de aia mă deranjează generalizările tale. Aşa cum m-ar deranja şi dacă m-ai înjura, de exemplu, sau dacă m-ai considera şofer prost, că tot aduci ca argument maşina drept unealta diavolului când e în mâna bărbatului. E simplu, vreau să păstrezi încadrările alea pentru cei pe care-i cunoşti tu şi care corespund criteriilor tale, nu mă băga pe mine şi pe ceilalţi oameni normali de sex masculin în aceeaşi oală. Nu-mi permit să te consider pitipoancă de exemplu, sau gâscă de mall, sau disperată după bani, sau prostituată, doar pentru că eu aşa aş crede că sunt toate femeile şi să îmi mai şi trâmbiţez prostiile fără să mi le argumentez, că doar e de-ajuns să spun eu că e aşa, de ce să se supere femeile când le fac pe toate o apă şi-un pământ în cel mai ciudat mod?
p.s.: nu-ti da cu părerea despre ce nu ştii: şcolile filosofice avea întotdeauna o argumentaţie logică ce le însoţea teoriile, am studiat 2 ani de facultate pe tema asta, nu argumenta fix ce nu trebuie şi fix cu cele mai nepotrivite argumente.
În concluzie, n-ai niciun argument pentru jignirea adusă nouă, pentru că din punctul meu de verede reducerea bărbatului la stadiu de primată cu 5 dorinţe elementare e o jignire gravă la adresa intelectului meu şi a tot ceea ce reprezint eu ca om, dar îţi susţii cu nonşalanţa poziţia.
Bravo, cum zicea cineva mai sus, de femei ca tine ajung bărbaţii să se refugieze în lumea lor....

kittykat 07-05-09 00:25

Nu-ti "permiti" sa ma faci asa dar totusi imi scrii mai sus si mai si de-atat:D Dar poti scrie ce vrei si gandi ce vrei pentru ca esti un om liber intr-o tara libera, Aleks. Poti face toate astea, nu trebuie sa iti dau eu voie sa faci asta asa cum nici tu nu trebuie sa imi dai mie voie sa imi expun o parere.
"Înainte să arunci postul tău în care "i-ai zis-o tu" trage aer în piept şi gândeşte-te o secundă: mai bine îi dai un sfat sau îl ajuţi cu o sugestie decât să-i spui omului că-i prost şi că maşina lui e de cacao, spune-i concret ce şi cum să schimbe, crezi că eşti capabil să o faci? Ai ceva de spus pozitiv şi constructiv? "
Tu mie mi-ai spus ceva pozitiv si constructiv?:) In afara de a-mi varsa o sumedenie de sudalmi?:D

Si de unde-mi stii varsta, ca iar uit:)

aleks 07-05-09 00:29

Vrei cu orice preţ să ai dreptate, fără niciun argument. Ok, dacă nu poti face diferenţa între o presupunere, o chestiune ipotetică adică şi o jignire, e inutila toată discuţia. Argumentele clare le eviţi cu disperare iar singurele raspunsuri pe care le dai se leagă de formă, nu de fond.
Vârsta ţi-o ştiu pentru că e foarte simplu de aflat, calculând după anul naşterii, iar mai departe nu mai continui discuţia, mă duc să dorm că e inutilă cearta.
Ah, să nu uit: ai dreptate. De ce? Pentru că tu spui asta, deci e suficient argument pentru întreaga planetă.
Somn uşor.

All times are GMT +2. The time now is 23:15.

- Copyright 2026 4Tuning