![]() |
Re: --=Īntālniri săptămānale=--
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ma eu aici pe forum pe sectiunea piatra neamt..tot ce fac ..fac pt orasul piatra neamt nu pentru clubul meu.. asa ar trebui sa facem toti.. aici e vba despre comunitate nu despre cluburi! eu vreau sa`l ajut sa se integreze in comunitatea 4tuning.. la final el o sa decida ca vrea in kamikaze katana nsl si ce mai e ..ca nici eu nu mai stiu ce cluburi mai sunt in orasu asta :) pe sectiunea asta toti suntem egali...suntem comunitatea 4t :P |
Quote:
|
Pe la stadion a inceput sa vina politia, eu zic ca cel mai bine e in poligon
|
Am sa trec pe la voi:) sa va cunosc.De pe forum va cam stiu ca il urmaresc de vro 2 ani.
Vineri acum nu, ca am banchetul dar saptamana viitoare cred ca vin. |
Domnu Dooku, pe mine ma cunosti, suntem in aceeasi scoala (liceu), din vedere sigur, dupa user nu cred :D
|
Nenea Aschy sigur te stiu.Ai un logan 25RLK? parca:?:
Ramane sa mai vorbim pe la scoala 8) Multumesc de "primire" Buddy |
Quote:
te asteptam vinerea asta! haideti sa continuam discutia pe cafenea..ca sa nu facem off topic aici:D |
In seara aceasta la ora 7 la stadion toti propietari de masini tunate si fulgerate sa se pregateasca de o sedintza foto erotica cu propietarul si masina
de preferat baieti cu masinile sa aiba in dotare sutien, ciorapi treisferturi cu banda adeziva si pantof cu toc si sa nu fie epilatzi. Cel mai sexy propietar de masina va fi premiat cu o superpromovare . Acum sa va vad eu cat de masculi sunteti si daca tupeul se reduce doar la apasat pedala de acceleratie
|
ghici, bruta mica ce esti!
|
Cine fotografiaza? Tu? Daca da ...n-o s vedeti pozele in veci:))
|
o super promovare pe site`ul cocalarilor?:))))))))))
nebun mai esti ma ghici :)))) |
Eu ziceam sa facem cate un clip cu fiecare cu masina lui si clipul sa inceapa cu : "Dar vai ce masina, dar vai...a cui o fi aceasta masina superba , dar vai uite certificatul de imatriculare , dar vai asa ceva nu se poate este chiar a mea "
:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning