![]() |
Re: Masini Abandonate!
1 Attachment(s)
AAAAAA
|
Salut,
Sunt propietarul Nissan-ul S14 si masina nu este abandonata. Nu stiu cum ai ajuns Budy_ la concluzia asta... dar te-as ruga pe viitor sa te abtii de la astfel de comentarii. |
nissan-ul l-am vazut si prin zona cora militari ,frumoasa masina ;)
|
Quote:
Au luat ditamai masina si acum o tin pe post de lada pentru pisici ... Ce au crezut, ca intretinerea si consumul este ca la logan ? =))) Jalnic. |
Quote:
Te asigur că nu cred că are absolut nicio legătură cu MAI. :-) |
Quote:
Nu stiu, sa ne lamureasca cineva care stie exact daca apartine sau nu de MAI. |
Quote:
Multumesc |
Quote:
Bye |
In legatura cu Impreza postata de colegul Budy_
Masina a stat o perioada scurta de timp, proprietarul fiind plecat din tara De atunci masina a suferit investitii majore - https://forum.4tuning.ro/612-exelixis...ml#post5625258 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nu iubesc atat de mult politia incat sa le memorez formatul numerelor. Scuze. |
Quote:
Nu trebuie sa sari asa, ca nu iti ia nimeni masina, poate pare nefolosita de mult timp si de aia a ajuns in disutie aici. Si atata timp cat se afla parcata pe spatiul public poate orcine sa faca poze si sa le posteze unde vrea el. |
Quote:
Află că nu-s de aceeaşi părere cu tine! De ce? Pentru că maşinile abandonate sau semi-abandonate, pot fi foarte uşor subtilizate, odată ce le este făcută publică locaţia. Mai ales dacă vorbim de o marcă/model mai rar(ă). Am spus-o şi-o repet. Nu este bine să faceţi publică zona în care se află maşinile pozate. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning