Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

kittykat 06-05-09 22:51

Re: Ce vor barbatii?

Sasha, razbate pana la Buuresti ironia ta nu tocmai fina:)Eu sunt foarte linistita, ii vad pe altii mai agitati in schimb. Ai si tu dreptatea ta, BUT AGAIN am si eu dreptul la opinia mea. La care tin!:) Cum am spus si mai sus:)

kittykat 06-05-09 22:54

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2295528)
Conscluzia .. pe seara asta ce vor barbatii ??

Wischy bere si femei .. dj bobo .. tot ce vrei ...

e cheful cel mai tare .. hai cu noi sa te distrezii

poate unii vor mama pentru copii lor .. poate altii vor o urata sa le tina de urat .. depinde .. de fiecare ;)

psycho, ne-am imprietenit virtual! agreez tot ce-ai declarat in postul de mai sus!:)
hai noroc:D

aleks 06-05-09 22:54

Kitty, ce fel de proşti ai avut ghinionul să culegi lângă tine? Atât ai fost în stare să cucereşti? Mitocani cu bere, sex, fotbal şi cam atât. Asta e tot? Respectul tău de sine ţi-a permis să trăieşti lângă primitivi din ăştia? Eu nu mă înjosesc să mă compar cu specimenele tale, şi vreau al dracului de multe, fără fotbal şi fără bere, decât socially, cu multe nopti de dragoste nebună, sigur, dar nu la stilul: x minute pentru satisfacerea nevoilor. Mă repet, nu ne judeca pe toţi după primitivii care ţi-au trecut ţie şi/sau prietenelor tale prin pat, că n-aţi fost în stare să vă găsiţi mai mult. E vina voastră, nu a lor, poate aspiri mai sus data viitoare...

Psycho 06-05-09 22:56

tinem legatura .. ;) ... cand ma fac mare :)) os a rad de ce am scris aici probabil .. tot nu ne-ai spus varsta ta .. pana atunci ma duc pe cartoonnetwork.co.uk sa fac un bouwling cu tom si jerry ;) si apoi pe kaktuz.com sa dorm linistit ;)

aleks 06-05-09 22:58

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2295554)
tot nu ne-ai spus varsta ta

două'şopt

kittykat 06-05-09 23:00

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 2295533)
De asta zic, sunt barbati care nici nu stiu pe ce lume traiesc pentru ca n-au dus grija la nimic (si nu ma refer la oameni bogati, ci la oameni rasfatati), si barbati care au trecut prin episoade mai dificile in viata si stie cu ce se mananca viata. :)

si barbati care sunt baietei si barbati care vor bere si gratar, si barbati care nu mai vor nimic, si femei la fel si daca nu as fi lenesa as mai nota 15 categorii. In esenta insa, chiar daca mai vor poate si altele, cele enumerate de mine raman esentiale.

Psycho 06-05-09 23:01

ar fii interesant sa ne spui si tu povestea ta .. nu neaparat de viatza .. dar daca ai suferit dupa vreo despartire si d-astea .. ca noi am avut unii dintre noi niste evenimente in viata :)) woo ... ar fii interesant as vedem de ce ai asemenea parere

aleks 06-05-09 23:03

kittykat, aştept răspuns la postul meu înainte să emiti păreri cu valoare de adevăr absolut şi încadrări bazate pe nimic cert...

Psycho 06-05-09 23:05

hai sa zicem ca la douazecisiopt de ani ai trecut prin viatza .. si poate nu ai stat degeaba ... sa zicem .. dar nu ne baga pe toti in aceeasi oala ;) ... mai e si unii care este care e sensibili .. e romantici .. care or fii aia .. da mai e si d-astia ;) ..

care este .. deci ... e normal sa vrei de exemplu ceva ce iti ofera relaxare de exemplu dupa o zii stresanta la job , o bere un televizor .. un masaj .. o baie fierbinte ..

kittykat 06-05-09 23:07

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2295545)
Kitty, ce fel de proşti ai avut ghinionul să culegi lângă tine? Atât ai fost în stare să cucereşti? Mitocani cu bere, sex, fotbal şi cam atât. Asta e tot? Respectul tău de sine ţi-a permis să trăieşti lângă primitivi din ăştia? Eu nu mă înjosesc să mă compar cu specimenele tale, şi vreau al dracului de multe, fără fotbal şi fără bere, decât socially, cu multe nopti de dragoste nebună, sigur, dar nu la stilul: x minute pentru satisfacerea nevoilor. Mă repet, nu ne judeca pe toţi după primitivii care ţi-au trecut ţie şi/sau prietenelor tale prin pat, că n-aţi fost în stare să vă găsiţi mai mult. E vina voastră, nu a lor, poate aspiri mai sus data viitoare...

Alecks! Tu esti prieten cu Sindrom?:) Sau cine mai ajunsese la exact aceeasi concluzie necitind ce am scris eu foarte clar si anume ca eu personal nu am avut langa mine pe cineva care sa-mi spuna sau sa-mi dea de inteles ca ar vrea asta sau ca ar fi asa!:)
Asadar nu sunt specimenele mele, iar tu emiti o intreaga teorie de la o premisa gresita.
Citeste bine ce am scris si o luam de la inceput dupa:)

kittykat 06-05-09 23:10

m-ati incoltit?:) ma duc cu psycho pe cartunnetuorc:))

aleks 06-05-09 23:15

Quote:

Originally Posted by kittykat (Post 2295222)
telecomanda, un meci, o bere si-o masina. there you go
aici nu era vorba despre ce vrea o femeie langa ea, ci despre ce vor barbatii. atat. de aici si raspunsul simplu la aceasta intrebare simpla
inca o data, aici vorbim strict despre ce vor ei:smile:
dar ne auzim peste vreo cativa ani
daca eu nu am nimerit un individ care sa spuna clar (ca Psycho de exemplu) ce vrea de fapt:smile:, asta nu inseamna ca nu sunt toti la fel!:smile:
there.easy

poftim, eram convins că o să ocoleşti răspunsul.
dupa ce criterii judeci tu ce vor toţi barbaţii?
de unde ştii tu că eu vreau telecomandă, meci şi bere?
Ma uit la tv de 3 ori pe lună , nu-mi place fotbalul şi nici alcoolul, decât de câteva ori pe an şi atunci în condiţii speciale(prieteni în jur, ocazii speciale, etc). şi, surpriză pentru tine, nu-s o ciudăţenie, nici o raritate. judeci şi acuzi inutil pe toată lumea fără să poţi avea o bază de studiu vastă, ci te bazezi maxim pe ce ai tu şi/sau prietenele tale drept experienţă. So, ajungem la primul meu post.

kittykat 06-05-09 23:21

Draga Aleks,

Asadar ai schimbat teoria:). Asadar, ca sa inlocuiesc so-ul tau, nu ajungem la primul tau post, pentru ca in primul tau post tu doar ma "certi" pe mine ca vezi tu, "nu am fost in stare" sa imi gasesc pe altii mai acatarii. Asadar, ai vazut ca nu era vorba despre ce am gasit eu sau nu am gasit.
Daca TU nu vrei nimic din cele enumerate de mine mai sus ca fiind esentiale pentru orice "barbat", asta inseamna doar ca esti exceptia care confirma regula:)

Kittykat:)

kittykat 06-05-09 23:23

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2295615)
de unde ştii tu că eu vreau telecomandă, meci şi bere?

masina vrei?:) ca pe asta te-ai facut c-o uiti:)

EaGle 06-05-09 23:26

Este strict barbatesc sa vrei masina ? :lol:

In fine, eu cred ca nicio femeie nu este in masura sa spuna ce vrea un barbat cum niciun barbat nu este in masura sa spuna ce vrea o femeie, cu certitudine.

PS: Nu vrea masina, ca are :-)

All times are GMT +2. The time now is 20:15.

- Copyright 2026 4Tuning