![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Sasha, razbate pana la Buuresti ironia ta nu tocmai fina:)Eu sunt foarte linistita, ii vad pe altii mai agitati in schimb. Ai si tu dreptatea ta, BUT AGAIN am si eu dreptul la opinia mea. La care tin!:) Cum am spus si mai sus:)
|
Quote:
hai noroc:D |
Kitty, ce fel de proşti ai avut ghinionul să culegi lângă tine? Atât ai fost în stare să cucereşti? Mitocani cu bere, sex, fotbal şi cam atât. Asta e tot? Respectul tău de sine ţi-a permis să trăieşti lângă primitivi din ăştia? Eu nu mă înjosesc să mă compar cu specimenele tale, şi vreau al dracului de multe, fără fotbal şi fără bere, decât socially, cu multe nopti de dragoste nebună, sigur, dar nu la stilul: x minute pentru satisfacerea nevoilor. Mă repet, nu ne judeca pe toţi după primitivii care ţi-au trecut ţie şi/sau prietenelor tale prin pat, că n-aţi fost în stare să vă găsiţi mai mult. E vina voastră, nu a lor, poate aspiri mai sus data viitoare...
|
tinem legatura .. ;) ... cand ma fac mare :)) os a rad de ce am scris aici probabil .. tot nu ne-ai spus varsta ta .. pana atunci ma duc pe cartoonnetwork.co.uk sa fac un bouwling cu tom si jerry ;) si apoi pe kaktuz.com sa dorm linistit ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
ar fii interesant sa ne spui si tu povestea ta .. nu neaparat de viatza .. dar daca ai suferit dupa vreo despartire si d-astea .. ca noi am avut unii dintre noi niste evenimente in viata :)) woo ... ar fii interesant as vedem de ce ai asemenea parere
|
kittykat, aştept răspuns la postul meu înainte să emiti păreri cu valoare de adevăr absolut şi încadrări bazate pe nimic cert...
|
hai sa zicem ca la douazecisiopt de ani ai trecut prin viatza .. si poate nu ai stat degeaba ... sa zicem .. dar nu ne baga pe toti in aceeasi oala ;) ... mai e si unii care este care e sensibili .. e romantici .. care or fii aia .. da mai e si d-astia ;) ..
care este .. deci ... e normal sa vrei de exemplu ceva ce iti ofera relaxare de exemplu dupa o zii stresanta la job , o bere un televizor .. un masaj .. o baie fierbinte .. |
Quote:
Asadar nu sunt specimenele mele, iar tu emiti o intreaga teorie de la o premisa gresita. Citeste bine ce am scris si o luam de la inceput dupa:) |
m-ati incoltit?:) ma duc cu psycho pe cartunnetuorc:))
|
Quote:
dupa ce criterii judeci tu ce vor toţi barbaţii? de unde ştii tu că eu vreau telecomandă, meci şi bere? Ma uit la tv de 3 ori pe lună , nu-mi place fotbalul şi nici alcoolul, decât de câteva ori pe an şi atunci în condiţii speciale(prieteni în jur, ocazii speciale, etc). şi, surpriză pentru tine, nu-s o ciudăţenie, nici o raritate. judeci şi acuzi inutil pe toată lumea fără să poţi avea o bază de studiu vastă, ci te bazezi maxim pe ce ai tu şi/sau prietenele tale drept experienţă. So, ajungem la primul meu post. |
Draga Aleks,
Asadar ai schimbat teoria:). Asadar, ca sa inlocuiesc so-ul tau, nu ajungem la primul tau post, pentru ca in primul tau post tu doar ma "certi" pe mine ca vezi tu, "nu am fost in stare" sa imi gasesc pe altii mai acatarii. Asadar, ai vazut ca nu era vorba despre ce am gasit eu sau nu am gasit. Daca TU nu vrei nimic din cele enumerate de mine mai sus ca fiind esentiale pentru orice "barbat", asta inseamna doar ca esti exceptia care confirma regula:) Kittykat:) |
Quote:
|
Este strict barbatesc sa vrei masina ? :lol:
In fine, eu cred ca nicio femeie nu este in masura sa spuna ce vrea un barbat cum niciun barbat nu este in masura sa spuna ce vrea o femeie, cu certitudine. PS: Nu vrea masina, ca are :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning