![]() |
Re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
daca ai trecut de rar cu folia, nu cred ca mai ai nevoie de acte.... aventual trebuia sa scrie ei in carte ca ai folie aplicata
|
Pe premiza asta am mers pana acu , ca daca de la rar mi-au zis asa , e totul ok dar nu stiu care politist ma crede fara o dovada (care nu exista :D ).
|
eu stiam ca folia pe spate nu conteaza(luneta si laterale) ci doar pe fata. se merge pe premiza ca la autoutilitare ai tabla, nu geamuri, si de aia nici la autovehicule nu se pune...
|
Ia si tine-ti banii acasa sau mai investeste in masina, lasa folia! Pe spate e legala ! Nu se poate lega nici un pokemon de tine ! Stai calm! Chiar azi am fost la RAR IASI si la fel, doar pe spate folie!
|
recomandati-mi si mie un broker de asigurari
|
Iti recomand eu. Ai datele in privat.
|
Quote:
|
Care stie unde pot decoda o navigatie de vw RNS 510 in IASI
|
Eu am folie pe fata si trebuie sa ma duc la RAR marti sau miercuri, si daca stau la rand platesc taxa aia de 113 lei si imi zice de folie ce fac ? ma intorc din nou si iar platesc 113 lei ?
|
taxa pt ce?
la rar daca ajungi cu folie pe geamurile din fata esti respins 100%. daca te duci pt autentificare (schimbare de proprietar) si ai folie pe geamurile din fata ori te da afara din rand cand ajungi in fata, ori cand intrii in hala te pune sa dai folia jos |
Salut,am un prieten care vrea sa isi vopseasca masina,are ,,expert,, si vopsea,desi nu e recomandat,si i-am zis si eu ca nu prea e ok sa o faca decat intr-un service...ma rugat sa ii caut un loc,garaj,sau ceva unde sa o vopseasca,daca stie cineva un spatiu ce i-ar trebui lui,va rog sa imi spuneti.Multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asa e.. si eu cand am facut autentificarea la masina nu m-a pus sa dau jos folia si nici nu m-a dat afara din rand.. s-a uitat la ea a verificat daca e ok si si-a vazut de treaba in continuare si tin sa precizez ca pe spate nu e omologata.. doar pe fata.. eu zic ca atata timp cat nu ai folie de nesimtit nu are de ce sa se ia de tine.. ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:17. |
- Copyright 2026 4Tuning