![]() |
Re: discutii Satu Mare
no problemo
|
https://www.youtube.com/watch?v=05KXm...eature=related
:):)....i-a uitativa cine conduce,pana si el se pricepe la burn:) |
iui asta-i tare!! :)
|
:DNo Coment!!!!!!!!!:D
|
|
Ala cu Subaru e tare tzeapan, imi place.... Dar se si pricepe la manevre se vede!
|
frumos filmuletu,imi placea cand sarea deodata cu ala cu placa....deci daca vreti sa mergeti pe partie in loc de placa sau schii va luati un Subaru....oare din alea nu sunt de inchiriat:))
|
|
:?: Apropo de taxele de inmatriculare, poate ma ajuta cineva cu o informatie : daca vreau sa cumpar un autoturism care nu este fabricat in UE am inteles ca trebuie, pe langa taxa de prima inmatriculare, sa achit si o taxa vamala, care de altfel nu ar trebui achitata in cazul autoturismelor fabricate in UE. Stie cineva ceva de chestia asta ??? si daca da, unde se regasesc aceste taxe ??? :?:
|
Quote:
Daca vrei informatii precise trebuie sa te informezi direct la ei, pt ca pe net totul e un babilon legat de taxe vamale, taxe de prima inmatriculare sau impozitele anuale ce le vei avea de platit mai ales la motoarele mai mari. Dar de taxa de prima inmatriculare se poate scapa legal fara a mai recurge la tribunal sau alte treburi. Gandeste-te un pik cum poti sa scapi de ea (un pik mai mult) si precis iti dai seama. Sunt 3 modalitati foarte eficiente! |
ieri seara in jurul orei 9:30 un baiat cam de 20 de ani a vrut sa faca drift in sensul giratoriu din centru!era mortal baiatu ca din pacata na reusit si a intrat in cutia electrica din marginea parcului:)cu ce morcovi a avut sa intors si plecat!:LOL: ce face smecheria din oameni!!pacat ca na reusit dar mi-a placut faza cum sa intors:)la mai vazut cineva sau stie cineva despre cinei vorba?
|
ce masina avea???
|
Un alcolist din Baia Mare care se credea Elodia:lol::lol::lol:
http://emaramures.ro/Video/Video.aspx?VideoID=21 |
Quote:
|
Quote: