Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

DarkNight_Racer 24-07-10 19:09

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3539088)
"Am decis sa organizam si noi un mic eveniment in orasul nostru, pentru distractie mai mult si poate o unire mai mare a comunitatii 4tuning din Piatra Neamt si nu numai.
Dorim sa organizam un concurs de indemanare in poligon, 2 ture cronometrate cu startul de pe loc.

Evenimentul va avea loc pe 23 august 2009 in poligonul municipal Piatra Neamt!"

Facem o reedeitare a eventului de anu trecut :lol:
Ia sa vedem cine s-ar baga?

Ar fi foarte ok o treaba de asta, k apoi o sa treaca vara fara prea multe evenimente!....

stefan_88 24-07-10 21:07

Ma bag si eu la indemanare :) . Sa-mi pregatiti o fisa de inscriere :).

Tryfy 24-07-10 21:41

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3539088)
"Am decis sa organizam si noi un mic eveniment in orasul nostru, pentru distractie mai mult si poate o unire mai mare a comunitatii 4tuning din Piatra Neamt si nu numai.
Dorim sa organizam un concurs de indemanare in poligon, 2 ture cronometrate cu startul de pe loc.

Evenimentul va avea loc pe 23 august 2009 in poligonul municipal Piatra Neamt!"

Facem o reeditare a eventului de anu trecut :lol:
Ia sa vedem cine s-ar baga?

Si eu ma bag, ajut si eu cum pot, cand sunt disponibil.
23 august ar fi Luni, deci ori pe 21 ori pe 22 ca sa fie in week-end.8)(o parere)
daca tot veni vorba de un astfel de eveniment, dupa ce se obtine aprobarea celor care administreaza poligonul o sa avem nevoie de niste unelte sa curatam balariile alea de pe marginea traseului, coasele ar fi bune pentru o astfel de treaba, sau poate are cineva vreo jucarie de aia ... motocoasa ca sa terminam mai repede.

La urmatoarele intalniri , ar trebui sa stabilim exact ce si cum. Pana atunci sa vedem si cine se mai anunta a fi prezent. Toate bune!8)

Ali_ump 25-07-10 10:50

Ma , eu am intrebat cine sicu ce poate ajuta la organizare daca ar fi sa demareze cineva proictul pt un eveniment...oricum poligonul nu cred ca mai este accesibil dupa ce apele au rupt podul de la intrare!

stefan_88 25-07-10 12:04

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3540814)
Ma , eu am intrebat cine sicu ce poate ajuta la organizare daca ar fi sa demareze cineva proictul pt un eveniment...oricum poligonul nu cred ca mai este accesibil dupa ce apele au rupt podul de la intrare!

Am intrat ieri seara in poligon . Au acoperit gaura , dar ar mai trebui putin nivelat.

Tryfy 25-07-10 13:01

Quote:

Daca o fi sa se demareze ceva , prin postul meu de mai sus doar mi-am oferit o parte din timpul meu liber pentru a da o mana de ajutor.:-P

andreyutzu 25-07-10 20:46

baieti scuze ca ma bag daca vreti sa faceti un astfel de eveniment am rugamintea sa anuntati toate comunitatile poate sunt doritori si din alte orase

cu respect andreyutzu

Ali_ump 25-07-10 21:45

Caam asta a fost azi in centru -> http://stirileprotv.ro/show-buzz/ent...tociclete.html

stefan_88 26-07-10 00:24

14 Attachment(s)
Cateva poze de la mine :) :arrow:
Attachment 1583055Attachment 1583058
Attachment 1583060Attachment 1583061
Attachment 1583066Attachment 1583068
Attachment 1583069Attachment 1583070
Attachment 1583071Attachment 1583073
Attachment 1583075Attachment 1583077
Attachment 1583078Attachment 1583080

morpheusmaster 26-07-10 03:09

Frumos. Pacat ca autoritatile locale pleaca urechea doar la giumbuslucuri si cascadorii dar cand vine vorba de ceva auto/tuning stiu doar sa imparta amenzi pentru folii si parasolare...

AnDrEiCa 26-07-10 08:06

Quote:

Se poate intra ,am fost eu sambata :-)

A'Lexani 26-07-10 22:12

http://stirileprotv.ro/stiri/interna...dent-grav.html
un motiv in plus sa conduceti prudent. d-zeu sa-l odihneasca in pace

stefan_88 26-07-10 23:25

Quote:

Originally Posted by A'Lexani (Post 3544674)
http://stirileprotv.ro/stiri/interna...dent-grav.html
un motiv in plus sa conduceti prudent. d-zeu sa-l odihneasca in pace

Nasol accident , D-zeu sa-l odihneasca in pace. Putea fie mult mai grav... :???:
Cat despre soferii de pe microbuze ... nu am ce spune ... sunt unii dintre ei pur si simplu inconstienti . Parerea mea e ca se ia prea usor atestatul pentru transport persoane ( parca asa se numeste ) ... unii merg cu microbuzele de transport persoane ...la fel ca cei ce care pepeni / cartofi / ceapa sau mai stiu eu ce ...
Faza foarte tare ce am vazut-o cu un "sofer" de microbuz ; venind de la Roman spre P.Neamt ... intr-o localitate ( nu-i mai retin numele ) ... in varf de panta acel inconstient ( soferul microbuzului ) ... se gaseste sa faca depaseasca o coloana de 3 masini ( precizez ca avea si vizibilitate 0 ) .

1.9Diesel 27-07-10 13:29

intentionez sa plec intr-o vacanta spre vest si sunt nedumerit cu traseul care sa il parcurg pana la Cluj ...sa merg prin cheile bicazului , sau pana la bicaz poiana largului -> borsec ...sau sa ocolesc pe la targu neamt !! voi ce ma sfatuiti , cum e starea drumului prin chei ??

AnDrEiCa 27-07-10 13:47

Quote:

Originally Posted by 1.9Diesel (Post 3545813)
intentionez sa plec intr-o vacanta spre vest si sunt nedumerit cu traseul care sa il parcurg pana la Cluj ...sa merg prin cheile bicazului , sau pana la bicaz poiana largului -> borsec ...sau sa ocolesc pe la targu neamt !! voi ce ma sfatuiti , cum e starea drumului prin chei ??

Nu mai stiu cum e drumul pe acolo....dar prin chei e mult mai frumos ,ai ce vedea.

DarkNight_Racer 27-07-10 15:03

Quote:

Originally Posted by 1.9Diesel (Post 3545813)

Dar e spart rau drumul prin chei si mai ales pana la Gheorgheni!....eu zis sa o iei prin Borsec!!!

Dooku 27-07-10 15:33

mergi prin chei, sovata praid, ocolesti tg mures pe la acatari, ungheni, iernut, ludus, campia turzii, turda, cluj.
Am fost pe mai toate traseele si asta e cel mai convenabil.Nu ocolesti asa mult ca prin Borsec si drumul e bun :arrow:

valyh 27-07-10 16:00

Quote:

Originally Posted by Dooku (Post 3546104)
mergi prin chei, sovata praid, ocolesti tg mures pe la acatari, ungheni, iernut, ludus, campia turzii, turda, cluj.
Am fost pe mai toate traseele si asta e cel mai convenabil.Nu ocolesti asa mult ca prin Borsec si drumul e bun :arrow:

eu am fost la cluj pe la poiana largului-borsec si mi s-a parut super drumul in comparatie cu ce era inainte.....a mai asfaltat mai ales pe la toplita si la reghin

1.9Diesel 27-07-10 16:03

Quote:

Originally Posted by Dooku (Post 3546104)

Pe mine m-ar interesa sa ajung la Reghin ca de acolo fac scurtatura aia pana la Cluj , dar chestia e pana la Reghin cum ajung :D ...daca ma duc pe la Praid nu trec pe la Gheorghieni unde e drumul spart ?

valyh 27-07-10 16:26

Quote:

Originally Posted by 1.9Diesel (Post 3546182)
Pe mine m-ar interesa sa ajung la Reghin ca de acolo fac scurtatura aia pana la Cluj , dar chestia e pana la Reghin cum ajung :D ...daca ma duc pe la Praid nu trec pe la Gheorghieni unde e drumul spart ?

pana la Praid era cat de cat bun drumul...pe la Gheorghieni stiu k era cam spart :shock:

askhy 27-07-10 20:42

Dinspre Lacu' Rosu' pana in Praid e cam spart drumul, sunt si unele zone mai bunicele dar nu chiar stralucite. Spun asta pentru ca am fost sambata seara in drum :D

1.9Diesel 27-07-10 21:24

Merci baieti ! Cred ca o sa ma duc pe bicaz -> poiana largului -> borsec .... si gata ..

YO Bogdan 30-07-10 21:30

Pe la gheorgheni e dezastru pe acolo vin eu la bunici la NT!!:)

ghici_robert 01-08-10 00:21

In Roman, doi indivizi pasionati de tuning au furat o masina de politie
http://ziarpiatraneamt.ro/
sau
http://ziarpiatraneamt.ro/in-roman-d...na-de-politie/

sageata 01-08-10 01:06

numai la piatra e posibil asa ceva.:lol::lol::lol:

VladM 01-08-10 01:12

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3556008)
numai la piatra e posibil asa ceva.:lol::lol::lol:

E in Roman treaba Sageata.

sageata 01-08-10 01:14

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3556013)
E in Roman treaba Sageata.

tot un drac!:lol::lol:

morpheusmaster 01-08-10 02:51

Quote:

Originally Posted by ghici_robert (Post 3555966)
In Roman, doi indivizi pasionati de tuning au furat o masina de politie
http://ziarpiatraneamt.ro/
sau
http://ziarpiatraneamt.ro/in-roman-d...na-de-politie/

Ghici...daca ai sti care e urmarea...si finalul...am lasa gluma la o parte si am scrie un articol serios...caci sincer nu se poate asa ceva!!! E sub orice critica ce sa intamplat dupa plecarea voastra...

Asa o idee...CLICK AICI (probabil tia zis si unguru mai multe)

...oricum, chiar vreau sa vorbim...facem o treaba "by the book". Daca ei ne promit ca in 3 zile "ne lasa pe toti fara permise", noi macar dreptul la replica sa il avem. Si nu dreptul la replica ci macar sa scriem ADEVARUL...ca prea au facut abuz de putere, prea neau vorbit urat, prea au exagerat!!! Toate astea pentru ce??? Pentru ca am stat intro parcare de vorba (la Kaufland) si ala la fantana acolo sa invartit de 2x? Sa fim seriosi!!! Rezonabili, maturi!!! Nu oameni ai pesterilor.

Eu va salut, Ghici te rog sa vb. :)

ghici_robert 01-08-10 14:50

morpheusmaster

Daca ei vor sa faca concurs care pe care ...iesiti si voi in Roman o saptamana cu aparatele de foto dupa voi si filmati tot ce fac ei , eventual filmati cand va opresc si cum vorbesc...si sa vedem va lasa ei primi fara permise sau raman ei fara uniforma .
Sa nu uitam ca politia ar trebui sa lucreze pentru romani nu impotriva lor si nu in ultimul rand ei sunt platiti din banii nostri , din munca noastra, nu invers.
Daca veneau bodyguarzi de la magazin si injurau pe toata lumea si eliberau parcarea nu era nici o problema ca ne injurau pe banii lor ca sunt SRL ...dar sa vina cibanu ala care nu stie sa se prezinte si sa vorbeasca asa de de aiurea si fara absolut nici un motiv si in afara ariei lui de competenta pe un domeniu privat ..... si pe banii nostri...asta e cam aiurea, e ca si cum ar exista pe strada tonomate in care sa bagi o fisa si sa iti dea o palma ....cat de prosti ne cred ei ca sa isi bata joc de noi pe banii nostri ?
Articolul este foarte bland , crede-ma .... articolul e de atentionare pentru indivizii in uniforma ca sa reflecteze la ce s-ar fi intamplat daca cineva posta un film cu discutia lor marlaneasca.
Nu neaparat de politie e vorba aici ci de o atitudine sa nu te lasi calcat in picioare pe banii tai mai ales daca sti ca esti total nevinovat .
Cand mai fac asa militienii din Roman va rog filmati si puneti pe www.politiadinromania.ro eu administrez site-ul si va garantez ca vor fi postate toate reclamatiile voastre . In acest sens retineti : politistul trebuie sa se dea jos din masina OBLIGATORIU , sa se prezinte OBLIGATORIU sa spuna motivul pentru care se baga in seama OBLIGATORIU si sa vorbeasca frumos OBLIGATORIU .

Shax 01-08-10 16:00

salut la toti, scuze pentru offtopic dar vreau sa cumpar de la cineva din PN doua difuzoare de 16.5 cm. Daca are cineva de vanzare il astept sa vb pe [email protected] . Multumesc de intelegere si scuze inca o data pentru off.

DarkNight_Racer 01-08-10 18:29

ghici_robert

Aici ai mare dreptate, tot ceea ce zici scrie in statutul politistului si se poate sanctiona un astfel de comportament pentru ca nu mai suntem in timpul comunismului cand militianul facea ce vroia pe strada!....
Daca aia de care ziceti voi au avut un asemenea comportament, nu stiu ce explicatii ar putea da sefilor lor daca acestia o sa afle ce au facut, dar si aici multe se fac pe baza de pile si relatii si de aia unii de comporta cum se comporta!!!

ady_lkw 02-08-10 21:27

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 3557129)
ghici_robert

Aici ai mare dreptate, tot ceea ce zici scrie in statutul politistului si se poate sanctiona un astfel de comportament pentru ca nu mai suntem in timpul comunismului cand militianul facea ce vroia pe strada!....
Daca aia de care ziceti voi au avut un asemenea comportament, nu stiu ce explicatii ar putea da sefilor lor daca acestia o sa afle ce au facut, dar si aici multe se fac pe baza de pile si relatii si de aia unii de comporta cum se comporta!!!

Dar tu ce ai patit de esti asa,,cumintel,,?Nici un scandal nimik?:twisted::twisted:

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 3557129)
ghici_robert

SAU CEI 25%TE AU LINISTIT?:D:D

morpheusmaster 03-08-10 01:21

Quote:

Originally Posted by ady_lkw (Post 3559947)
Dar tu ce ai patit de esti asa,,cumintel,,?Nici un scandal nimik?:twisted::twisted:

Quote:

Originally Posted by ady_lkw (Post 3559950)
SAU CEI 25%TE AU LINISTIT?:D:D

De ce cauti scandal? Grija asta o ai tu, din cauza asta nu poti tu dormi? (am postat ca 1 post ca 1 post...da 2 posturi...deja cauti tu sa faca omu iar scandal)

ady_lkw 03-08-10 07:32

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3560393)
De ce cauti scandal? Grija asta o ai tu, din cauza asta nu poti tu dormi? (am postat ca 1 post ca 1 post...da 2 posturi...deja cauti tu sa faca omu iar scandal)

Nu mai face nimeni scandal stai linistit:D

waste31 10-08-10 09:23

nemtenilor,cum si cand se face plecarea spre dorna? sau nu mai merge nimeni ?

ghici_robert 11-08-10 13:02

Sa nu va suiti vreodata in Rolls Royce . Daca mergeti o singura data cu asa ceva orice alta masina va parea o rabla.
http://ziarpiatraneamt.ro/cum-se-ved...n-rolls-royce/

RapJustin 11-08-10 16:05

Quote:

Originally Posted by ghici_robert (Post 3578404)
Sa nu va suiti vreodata in Rolls Royce . Daca mergeti o singura data cu asa ceva orice alta masina va parea o rabla.
http://ziarpiatraneamt.ro/cum-se-ved...n-rolls-royce/

Asta cam asa e:)

AnDrEiCa 12-08-10 21:44

Merge careva duminica la Ziua Marinei?

buddy_lexx 12-08-10 23:01

La multi ani Ali_ump! Sa ne traiesti! :)

valyh 12-08-10 23:05

La multi ani alin!!! si multi bani pentru ursache:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 15:12.

- Copyright 2026 4Tuning