![]() |
Re: Portul Constanta !
fratilor s-a cam terminat vara si pe aici nu mai vb nimeni...ce s-a intamplat cu voi...gata s-a terminat...jandarmii au plecat din port....acu pe cine draq mai barfim???:D...parca a murit forumu asta .... dammit man...:((
|
cica portu nu mai e de actualitate... acum tabacaria e la moda... cica asa e mai misto... mie imi convine ca e aproape de casa... oricum drumu ala nasol pana in port descurajeaza pe multi. eu de multe ori am ajuns pana la statuia lu nea ovidiu si am facut cale intoarsa ca mam saturat de gropi...
oricum politia inca e cu cooperativa ochiu-urechea pe noi... acum 2seri nici n-am ajuns bine la aqua ca pac si ei... deci grija mare... |
pai si din ce cauza crezi ca apar pe unde mergem si noi ? ca mai aud de la unu ..de la altul ..mai citesc pe forum ..ca lumea se intalneste in locul x ...hop si ei
pana la urma nu e chiar asa deranjant ..daca doar stam la o vorba ..sau o samantza ..nu au de ce se lega dar mai bine locurile de intalnire sa nu mai fie facute publice ..pe forum |
pfffuuu aseara a fost cea mai mare teapa ca am zis tabacarie si n-am fost acolo...
|
am vazut ca ai fost ..ca ai intors langa mine .. :D
|
Quote:
|
pai si aseara am ajuns in port dupa ce ai plecat u am fost sa ne driftuim fara u...
|
vaii...sa va fie rusine.. sa zicem ca am fost presat de situatie si n`am mai putut sa stau, dar mai e timp:P
recuperam data viitoare |
bai facetzi ceva cu stalpii aia din port k e de belea nu ai pe unde sa iesi in " Fuga "
|
de mult nu a mai fost atmosfera din seara asta......fum de cauciuc...frane de mana....frumos...se simte ca a venit toamna. lucrurile au inceput sa se mishte.
ps: sa nu spunetzi locul ..ca nu e frumos:D |
Quote:
|
Quote:
|
un lantz mai sanatos...doua rable...sa nu va para rau de ele in caz de ceva stricaciuni...si trecetzi la recoltat stalpi. am auzit ca se cauta iarna asta...pe la fiare vechi:D
|
Sau un flex are cineva? :rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning