Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

andreyWOB 25-05-10 18:33

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

Felicitari si multa sanatate ! Probabil acum esti cu lada de bere in brate si canti de bucurie :)

D o n n 25-05-10 20:27

Quote:

Originally Posted by andreyWOB (Post 3389127)
Felicitari si multa sanatate ! Probabil acum esti cu lada de bere in brate si canti de bucurie :)

daca nu dete el niciun raspuns pana acum...e clar ca e in culmea fericirii....asa si trebe....sa chefuiasca pana nu mai poate

liviu tex 25-05-10 21:53

sa-ti traiasca si sa fie sanatos! p.s. invata-l de mic sa tina cu U'' CRAIOVA!! :D

GOGU_VL 05-06-10 21:50

4 Attachment(s)
Intradevar a fost o chefuiala mare in cinstea lui Gogu Jr. :lol: va multumesc inca odata ;)
Intre timp masina a primit aripa cea lovita, stanga fata noua, si chiar exact in culoarea masinii 8) a mai primit si semnale aripa cele mici, alte ceasuri de bord, ca de plasma mi se luase....deocamdata.... si c'am atat din cate imi aduc aminte.....
Pun niste poze facute azi, dupa o spalare cu prietena ei BNC (cea a colegului de servici) si cu interiorul.
O sa revin cu poze cand cobor suspensia....cred ca luni !

SV25MBN 05-06-10 22:04

Interiorul ala are tot ce isi poate dori cineva de la un E36, si chiar in plus ;)

trafy-vr6 06-06-10 10:01

goguuuuuuuuuuuuuuu.....cat a costat plasa aia mica din dreapta unde ai bagat incarcatorul de la telefon si de unde ai luat`o ? in rest..n`am ce zice. foarte shmechera masina:(

VL 77 SYD 06-06-10 10:41

FELICITARI PRIETENE, SA FIE SANATOS SI VOINIC!!! MA BUCUR MULT PT TATICUL SI MAMICA LUI!!!:D (daca sta pe langa tine nu-mi fac griji ca nu o sa-i placa masinile :mrhappy: )
(cam tarziu si eu... dar am fost prins cu "filmul" si nu am mai intrat pe net)

abby3325 06-06-10 10:46

Intr-adevar, un interior superb ! Bafta ! :)

D o n n 06-06-10 11:30

Quote:

Originally Posted by abby3325 (Post 3419765)
Intr-adevar, un interior superb ! Bafta ! :)

un 10+pt masina asta...superba, nu am cuvinte...si bnc`ul e pe masura,si stapanul deasemenea,un tip super de treaba....bafta baietii cu ele...si sa traiasca al`mic..!

Provenzano 06-06-10 11:49

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3418994)
Intradevar a fost o chefuiala mare in cinstea lui Gogu Jr. :lol: va multumesc inca odata ;)
Intre timp masina a primit aripa cea lovita, stanga fata noua, si chiar exact in culoarea masinii 8) a mai primit si semnale aripa cele mici, alte ceasuri de bord, ca de plasma mi se luase....deocamdata.... si c'am atat din cate imi aduc aminte.....
Pun niste poze facute azi, dupa o spalare cu prietena ei BNC (cea a colegului de servici) si cu interiorul.
O sa revin cu poze cand cobor suspensia....cred ca luni !

Si imi aduc aminte cum era acum 1 an:))))
Felicitari pentru Proiect si pentru Nervii de otel care i-ai avut.Nu e usor ce ai facut. Bv.

GOGU_VL 06-06-10 14:09

Din nou tin sa va multumesc frumos tuturor ;)

trafy-vr6 - cred ca din OMV daca imi aduc bine aminte....undeva la 40-50lei parca :rolleyes2

VL 77 SYD - Mersi mult :lol: CU siguranta o sa fie tot ca mine....si ceva de genul ca al lui Jakal :lol: alt tau pe cand o sa fie?

Provenzano - Chiar ca :lol:

alex_bunicul 06-06-10 22:04

6 Attachment(s)
tare misto masina....da uite un interior care zic eo ca`i mai tare...:D

D o n n 06-06-10 22:36

Quote:

Originally Posted by alex_bunicul (Post 3421254)

nu cred k se compara..cu ce`i mai tare ca are piele rosie si mocheta rosie?bjp`ul pe langa astea mai are si el amaratul ala de obc...si multe altele..la exterior nu mai zic...dar fiecare cu gusturile lui....

GOGU_VL 06-06-10 23:12

Quote:

Originally Posted by alex_bunicul (Post 3421254)

Alooo, bunicule, ce'i aici, un thread de versus ? Fara suparare, dar ti'au murit laudatorii pe thread'ul tau? Intradevar e frumos interiorul, la scaune ma refer, exact la scaune, nu si la bancheta ca'i fara cotiera, e rabatabila......am avut si eu pe mana un interior exact la fel Recaro, negru/rosu, dar l'am luat la un pret si l'am dat aproape triplu, ca si d'astea inca se gasesc peste tot la vanzare, nu ma grabesc dupa asa ceva.
Mersi Donn de interventie ;)

VL 77 SYD 07-06-10 10:38

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3420207)
ceva de genul ca al lui Jakal :lol: alt tau pe cand o sa fie?

Prin decembrie cred ca o sa aibe parte de prima tura cu masina.:yes::mrhappy:

All times are GMT +2. The time now is 12:59.

- Copyright 2026 4Tuning