![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Felicitari si multa sanatate ! Probabil acum esti cu lada de bere in brate si canti de bucurie :)
|
Quote:
|
sa-ti traiasca si sa fie sanatos! p.s. invata-l de mic sa tina cu U'' CRAIOVA!! :D
|
4 Attachment(s)
Intradevar a fost o chefuiala mare in cinstea lui Gogu Jr. :lol: va multumesc inca odata ;)
Intre timp masina a primit aripa cea lovita, stanga fata noua, si chiar exact in culoarea masinii 8) a mai primit si semnale aripa cele mici, alte ceasuri de bord, ca de plasma mi se luase....deocamdata.... si c'am atat din cate imi aduc aminte..... Pun niste poze facute azi, dupa o spalare cu prietena ei BNC (cea a colegului de servici) si cu interiorul. O sa revin cu poze cand cobor suspensia....cred ca luni ! |
Interiorul ala are tot ce isi poate dori cineva de la un E36, si chiar in plus ;)
|
goguuuuuuuuuuuuuuu.....cat a costat plasa aia mica din dreapta unde ai bagat incarcatorul de la telefon si de unde ai luat`o ? in rest..n`am ce zice. foarte shmechera masina:(
|
FELICITARI PRIETENE, SA FIE SANATOS SI VOINIC!!! MA BUCUR MULT PT TATICUL SI MAMICA LUI!!!:D (daca sta pe langa tine nu-mi fac griji ca nu o sa-i placa masinile :mrhappy: )
(cam tarziu si eu... dar am fost prins cu "filmul" si nu am mai intrat pe net) |
Intr-adevar, un interior superb ! Bafta ! :)
|
Quote:
|
Quote:
Felicitari pentru Proiect si pentru Nervii de otel care i-ai avut.Nu e usor ce ai facut. Bv. |
Din nou tin sa va multumesc frumos tuturor ;)
trafy-vr6 - cred ca din OMV daca imi aduc bine aminte....undeva la 40-50lei parca :rolleyes2 VL 77 SYD - Mersi mult :lol: CU siguranta o sa fie tot ca mine....si ceva de genul ca al lui Jakal :lol: alt tau pe cand o sa fie? Provenzano - Chiar ca :lol: |
6 Attachment(s)
tare misto masina....da uite un interior care zic eo ca`i mai tare...:D
|
Quote:
|
Quote:
Mersi Donn de interventie ;) |
Quote: