Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

lisa1313 27-02-09 21:29

cauta lisa1313 mai bine prin google.ro

sunt doar id-uri,ce vorbesti tu de dedublari de personalitate...

aleks 27-02-09 21:33

Re: Ce vor barbatii?

Adi, te rog eu, nu încerca texte din astea, clarisa din 82 poate-ţi zice mai multe... încetează, te-aş ruga, devine ridicol :)
hai, fii băiat bun şi lasă-ne în pace dacă insişti pe subiectul ăsta.

lisa1313 27-02-09 21:52

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2106247)
Adi, te rog eu, nu încerca texte din astea, clarisa din 82 poate-ţi zice mai multe... încetează, te-aş ruga, devine ridicol :)
hai, fii băiat bun şi lasă-ne în pace dacă insişti pe subiectul ăsta.

mai inainte,radeam,acum imi pun mainile in cap,ori eu nu inteleg ce scrii tu,ori tu nu intelegi ce scriu eu,deja nu mai vorbim despre subiect,si am impresia ca te cam incapatinezi in idei,si eu care te laudasem( Originally Posted by aleks View Post
nu poti fi sigur deasta, deobicei fetele te vad in 100 de feluri, fiecare diferit, in functie de..."privitoare", so...)
si cand ai timp hai sa-mi explici pe messenger despre convingerile tale,daca sunt barbat sau femeie***********

aleks 27-02-09 22:02

te aştept să discutăm....

kittykat 06-05-09 21:17

telecomanda, un meci, o bere si-o masina. there you go

Sasha 06-05-09 21:40

Quote:

Originally Posted by kittykat (Post 2295222)
telecomanda, un meci, o bere si-o masina. there you go

hmm unii mai vor si un sarut de noapte buna, o mangaiere de buna dimineata, 2-3 vorbe frumoase spuse la pranz si multe altele, nu rezolvi totul cu meciuri, bere si seminte, acum depinde de fiecare barbat in parte si de femeie, ce vrea sa aiba langa ea;)

kittykat 06-05-09 21:48

intreaba-i pe acei unii de care pomenesti la o bere, tu fiind prietenul lor:) vei auzi ce am scris eu mai sus. Ce ai scris tu e varianta pentru cand ies la o cafea cu noua cucerire:)
aici nu era vorba despre ce vrea o femeie langa ea, ci despre ce vor barbatii. atat. de aici si raspunsul simplu la aceasta intrebare simpla:)

Sasha 06-05-09 21:53

Quote:

Originally Posted by kittykat (Post 2295332)
intreaba-i pe acei unii de care pomenesti la o bere, tu fiind prietenul lor:) vei auzi ce am scris eu mai sus. Ce ai scris tu e varianta pentru cand ies la o cafea cu noua cucerire:)
aici nu era vorba despre ce vrea o femeie langa ea, ci despre ce vor barbatii. atat. de aici si raspunsul simplu la aceasta intrebare simpla:)

bun...si eu ti-am spus ce vor barbatii... sa nu ai impresia ca toti vor numai bere si meciuri ;) Sunt altii care vor mult mai multe de la viata.

kittykat 06-05-09 21:55

simpatica:) nu-i nimic si eu la 21 de ani probabil ti-as fi impartasit parerea:))

kittykat 06-05-09 22:05

inca o data, aici vorbim strict despre ce vor ei:)
dar ne auzim peste vreo cativa ani;)

Psycho 06-05-09 22:08

eu pe langa alea scrise de kitty as mai adauga pe cineva care sa en bata pe spate sa ragaim si sa ne aduca berea ... merge o femeie ;)

Sasha 06-05-09 22:08

Quote:

Originally Posted by kittykat (Post 2295388)
inca o data, aici vorbim strict despre ce vor ei:)
dar ne auzim peste vreo cativa ani;)

bun, daca barbatul de langa tine (presupun ca esti femeie) vrea decat meciuri, bere,tv si masina, asta nu inseamna ca toti sunt la fel ;)

kittykat 06-05-09 22:09

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2295395)
eu pe langa alea scrise de kitty as mai adauga pe cineva care sa en bata pe spate sa ragaim si sa ne aduca berea ... merge o femeie ;)

there we go:):D

Sasha 06-05-09 22:11

Quote:

Originally Posted by kittykat (Post 2295401)
there we go:):D

pai exact:lol::lol::lol: stii unii barbati mai au nevoie si de femei :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

kittykat 06-05-09 22:14

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2295396)
bun, daca barbatul de langa tine (presupun ca esti femeie) vrea decat meciuri, bere,tv si masina, asta nu inseamna ca toti sunt la fel ;)

iar le incurci. barbatul de langa mine, wait. reformulez:) nu am fost cu nimeni care sa zica: "draga mea eu vreau doar (aici urmeaza cele scrise de mine:) )" daca eu nu am nimerit un individ care sa spuna clar (ca Psycho de exemplu) ce vrea de fapt:), asta nu inseamna ca nu sunt toti la fel!:)
there.easy:)

All times are GMT +2. The time now is 20:14.

- Copyright 2026 4Tuning