Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

GOGU_VL 15-05-10 18:04

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

Quote:

Originally Posted by bebe no1 (Post 3362380)
pacat de ea oricum:(

Pacat bro, chiar ca pacat......toti colegii imi zisara ca sa nu mai oftez, ca e de ras......de unde atata noroc pe mine, sa ma loveasca exact in aripa pe care trebuia s'o schimb? Si nimic altceva? C'ar trebui sa ma bucur, nu sa fiu suparat......intr'un fel ma bucur ca n'o fac eu, dar in alt fel nu ma bucur, ca mai bine o faceam eu, nu asa, prin lovire.......asta e acum, o face ala si gata......
Da Trafy si janta, de aia uitai sa zic, oricum jantele trebuiau refacute, nu ma oftic de alea chiar deloc....

plictisit 15-05-10 18:38

daily risk .. spor la reparatii

SV25MBN 17-05-10 08:35

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3362336)
aveam masina parcata fain frumos langa poarta service'ului, si veni un client cu un X6 sa comande tot setul de filtre, si'o lasa in poarta pe N, ca se oprise roata din fata pe'o denivelare, si cand iesi afara, vazu masina ca se'ndrepta spre masina mea, se urca repede si apasa frana, dar tot se lovira......rezultatul :arrow:

Ce conteaza ca suntem tarani si habar n-avem sa conducem, trebuie sa ne luam X6 ca e in trend, nu? Tarani obositi :| Cum sa lasi cutia de viteze in N ? :lol:
Noroc ca trebuia sa schimbi aia si la urma urmei, tot raul spre bine.

D o n n 17-05-10 08:48

lasa boss...tot raul spre bine...sa fi tu sanatos si restu familiei..asta e cel mai important...e bine k nu ti`a lovit usa sau aripa spate ca atunci chiar era urat...acum...e bine si asa...ai grija de tine si de masina....ca fiarele se indreapta..

Daniel_Toa 17-05-10 10:50

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3361727)
Trebuie tata, trebuie, e nevoie ;)
Au venit de la naftalina si presurile de vara :arrow:

Spune -mi te rog de unde ai cumparat presurile , si cat te au costat .

GOGU_VL 17-05-10 12:09

Multumesc baieti de incurajari, apreciez ;)
Daniel.....presurile sunt cumparate noi, anul trecut, in vremurile bune.....90eur pe original, de la mine le'am cumparat :lol: (aduc piese originale Oem din Germanica)

Provenzano 20-05-10 21:28

sincer..in ziua de azi trebuie sa fii atent pe strazi..nu stii de unde mai apare un Driver:))

las` ca o repari..bine ca nu ai patit tu ceva

Daniel_Toa 21-05-10 16:32

jm3k3rd3mik - vreau sa cumpar ceva de la tine , ce zici ? ma servesti ? E vorba de cele doua filtre de habitaclu fara AC . Sunt doua filtre rotunde si mici sub stergatoare , ei bine alea doua le vreau eu , dar spune mi un pret la ele mai intai .

GOGU_VL 21-05-10 17:47

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 3378722)
jm3k3rd3mik - vreau sa cumpar ceva de la tine , ce zici ? ma servesti ? E vorba de cele doua filtre de habitaclu fara AC . Sunt doua filtre rotunde si mici sub stergatoare , ei bine alea doua le vreau eu , dar spune mi un pret la ele mai intai .

Normal ca te servesc :-P
Da'mi un PM cu seria de sasiu si da'mi un add pe mess la vl06bjp

GOGU_VL 25-05-10 12:04

Deci :drunk::boogy::2gun::peace: urmasul Pisicii are 4kg 200gr, sanatos tun, frumos, gras, si vrea sa faca cunostinta cu Pisica :twisted:.....cred ca are un 2.5 turbo, ca prea are un zgomot asurzitor de cum a iesit din fabrica.
Revin cu detalii....soo keep in touch :joy:

D o n n 25-05-10 12:10

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3388040)
Deci :drunk::boogy::2gun::peace: urmasul Pisicii are 4kg 200gr, sanatos tun, frumos, gras, si vrea sa faca cunostinta cu Pisica :twisted:.....cred ca are un 2.5 turbo, ca prea are un zgomot asurzitor de cum a iesit din fabrica.
Revin cu detalii....soo keep in touch :joy:

oooooooooo sa iti traiasca...sa fie sanatos in continuare si sa aveti parte de el sa fiti o familie fericita.....LA MULTI ANI ...SA FITI FERICITIIII SI SANATOSIIII SI SA SE BUCURE SI EL DE PISI

Provenzano 25-05-10 12:12

Sa iti traiasca si sa iti dea Dumnezeu multa sanatate ,tie si familiei tale, ca sa poti sa il cresti pe micut.

trafy-vr6 25-05-10 12:14

Sa iti traiasca, sa fie la fel ca taicaso, sanatos, plin de viata si de bani....si...pregateste-te sa fii bunic:))

69WRX 25-05-10 13:06

felicitari sa iti traiasca si sa aibe multa sanatate si pasiune pentru bmw-uri vechi 8)

bebe no1 25-05-10 13:22

sa ti traiasca boss sanatate multa.

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning