![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Quote:
Da Trafy si janta, de aia uitai sa zic, oricum jantele trebuiau refacute, nu ma oftic de alea chiar deloc.... |
daily risk .. spor la reparatii
|
Quote:
Noroc ca trebuia sa schimbi aia si la urma urmei, tot raul spre bine. |
lasa boss...tot raul spre bine...sa fi tu sanatos si restu familiei..asta e cel mai important...e bine k nu ti`a lovit usa sau aripa spate ca atunci chiar era urat...acum...e bine si asa...ai grija de tine si de masina....ca fiarele se indreapta..
|
Quote:
Spune -mi te rog de unde ai cumparat presurile , si cat te au costat . |
Multumesc baieti de incurajari, apreciez ;)
Daniel.....presurile sunt cumparate noi, anul trecut, in vremurile bune.....90eur pe original, de la mine le'am cumparat :lol: (aduc piese originale Oem din Germanica) |
sincer..in ziua de azi trebuie sa fii atent pe strazi..nu stii de unde mai apare un Driver:))
las` ca o repari..bine ca nu ai patit tu ceva |
jm3k3rd3mik - vreau sa cumpar ceva de la tine , ce zici ? ma servesti ? E vorba de cele doua filtre de habitaclu fara AC . Sunt doua filtre rotunde si mici sub stergatoare , ei bine alea doua le vreau eu , dar spune mi un pret la ele mai intai .
|
Quote:
Da'mi un PM cu seria de sasiu si da'mi un add pe mess la vl06bjp |
Deci :drunk::boogy::2gun::peace: urmasul Pisicii are 4kg 200gr, sanatos tun, frumos, gras, si vrea sa faca cunostinta cu Pisica :twisted:.....cred ca are un 2.5 turbo, ca prea are un zgomot asurzitor de cum a iesit din fabrica.
Revin cu detalii....soo keep in touch :joy: |
Quote:
|
Sa iti traiasca si sa iti dea Dumnezeu multa sanatate ,tie si familiei tale, ca sa poti sa il cresti pe micut.
|
Sa iti traiasca, sa fie la fel ca taicaso, sanatos, plin de viata si de bani....si...pregateste-te sa fii bunic:))
|
felicitari sa iti traiasca si sa aibe multa sanatate si pasiune pentru bmw-uri vechi 8)
|
sa ti traiasca boss sanatate multa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning