Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

Andrei Suzuki 05-05-10 00:45

Re: Seicento - NT O5 YRJ

N-are rost sa o cauti in vara lu 2010 ca nu cred ca fac poze in hala plm. =))

nck_xx 05-05-10 06:40

Andrei Suzuki da de unde esti tu asa de sigur ca nu o sa termine masina pana in vara?

aleks 05-05-10 14:55

El are voie să cobească, lasă-l :)

morpheusmaster 09-05-10 02:41

https://www.youtube.com/watch?v=_NHhTk81lvQ Ceva de comentat?

plictisit 09-05-10 02:50

slab domle' slab

sageata 09-05-10 16:00

fuge gunoiul!:lol:

SV25MBN 09-05-10 16:21

Sta intr-un fel pe viraje, nu? :)

morpheusmaster 10-05-10 12:45

I miss my fucking car...proaspat intors de la tulcea...dor de masina, dor de talpa...dor de cox...dor de tot...:| :(...ceva in mine sa schimbat dupa Tulcea...daca inainte eram un om indragostit de drift...acum miam cunoscut amanta...si'i perversa rau :))

Cat despre Seicento respectiv...ce pot sa spun...racheta fratilor, racheta!!! Sa faci VTM, raliu pe un seicento e nebunie curata (parerea mea). Vorbim de o masina care la un contact frontal (cu un sant, copac, cap de pod..etc) sa fac acordeon...ii admir pe soferii respectivi pentru curajul care il au pentru ca concureaza pe asa ceva si nu pe ceva...mai safe in 1 rand.

Plm...revin

plictisit 10-05-10 13:17

asa e cand vezi ceva de genul .. vezi 402 iti vine chefu, vezi pe cineva cu vreun sistem TITS vrei si tu sound, dupaia drift, dupaia styling bla bla, greu cu alegerile astea cand nu sunt bani

morpheusmaster 10-05-10 13:32

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3348719)
asa e cand vezi ceva de genul .. vezi 402 iti vine chefu, vezi pe cineva cu vreun sistem TITS vrei si tu sound, dupaia drift, dupaia styling bla bla, greu cu alegerile astea cand nu sunt bani

Nu e nici pe departe vorba de ce zici tu...e mai mult de atat. Mai ales din partea mea, eu, care eram...foaaaaarte putin atras de drag. (da foarte putin si de multe ori am ziso...) + nu's genu de "wanna be" si oricum prioritatile le am foarte bine stabilite :)

plictisit 10-05-10 13:51

si eu la fel sunt foarte putin atras de drag .. dar adevarul e ca nici nu am fost prea mult prin preajma lui sa zic asa, cine stie .. mai ales ca poti sa ai o masina de 2 in 1, styling + drag, nu cum e la alte chestii de ex nu poti sa combini gen drift cu sound, drag cu sound, drift cu styling and so on, un foarte bun exemplu este ursul lui bobi mom, styling + drag

morpheusmaster 10-05-10 14:17

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3348791)
si eu la fel sunt foarte putin atras de drag .. dar adevarul e ca nici nu am fost prea mult prin preajma lui sa zic asa, cine stie .. mai ales ca poti sa ai o masina de 2 in 1, styling + drag, nu cum e la alte chestii de ex nu poti sa combini gen drift cu sound, drag cu sound, drift cu styling and so on, un foarte bun exemplu este ursul lui bobi mom, styling + drag

Mhm...din nou interpretabile spusele tale. Sa dezbatem:
Dragul de performanta nu se pupa cu nimic, nu exista masina de drag cu pretentii de expo. Bobi Mom este un urs frumos (dar nu poti spune ca are nuj ce kit exterior, jante pe 21'...interior custom & so on...). Exemplu e masina lui Gollum (cantarita si vopseaua de pe ea).
Drift cu sound, drag cu sound- poti face. SOUND inseamna si SQ (nu numai o lasa de 100kg) care iti ocupa toata masina...pentru mine SPL nu e sound...pentru mine SPL e SPL.
Drift cu styling u are soooo wrong!!! Jante late, bodykituri custom, vinyluri custom...practic JDM tuning style se preteaza cel mai bne pe o masina care face drift. Stylingul sau tuningul vizual se imbina foarte bine cu driftul dar majoritatea nu investesc in asa ceva ca exteriorul e primul lucru care pica cand something goes wrong in drift...

LA SUBIECT: Combinatii 2 in 1 intotdeauna sunt un compromis si de asta am luat decizia sa nu mai pun niciodata 1.4 16v turbo (sau fara turbo) pe masina mea. E o investitie prea mare care nu o pot fructifica din plin. Nu poti avea exterior custom & ditamai muzica & so on si bla bla bla. Decat sa pun pe masina mea 1.4 16v turbo mai bine mai dau inca 500e (la caruta de bani care e investitia) si'mi iau un seicento...il golesc, ii pun un RC, 7j spate, 8j fata, koilover, rigizat tot si va spun eu ca 160 cai pe 700kg is massive fun si cel mai important mult mai fun decat pe un seicento cu 300kg mai greu si spoiler fata/spate custom la 6cm de sol...

P.S. Un exemplu si mai bun decat MOM il vad in CORRAPTOR (PAHu)...tuning tuning si o fff buna masina pe 402m.

Peace

D0ryN 10-05-10 16:17

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3348856)
LA SUBIECT: Combinatii 2 in 1 intotdeauna sunt un compromis si de asta am luat decizia sa nu mai pun niciodata 1.4 16v turbo (sau fara turbo) pe masina mea. E o investitie prea mare care nu o pot fructifica din plin. Nu poti avea exterior custom & ditamai muzica & so on si bla bla bla. Decat sa pun pe masina mea 1.4 16v turbo mai bine mai dau inca 500e (la caruta de bani care e investitia) si'mi iau un seicento...il golesc, ii pun un RC, 7j spate, 8j fata, koilover, rigizat tot si va spun eu ca 160 cai pe 700kg is massive fun si cel mai important mult mai fun decat pe un seicento cu 300kg mai greu si spoiler fata/spate custom la 6cm de sol...

Adevarat, e pacat sa pui atatia cai pe ea la cat s'a muncit/se munceste la masina :rolleyes2

KAmikazee2005 11-05-10 18:36

Mai morph... hai da-o dracu de treaba... vrem si noi mai multe detalii despre masinuta ta.. ce se mai intampla cu ea.. poze ceva... sincer din ultimile pagini pare un proiect abandonat.. :(( sper sa nu fie asa... zi si tu mai multe detalii.. ce ii mai face aleks la masina.. mai o poza una alta :((

Sau daca tu nu vrei sa ne pui pozele.. il rugam pe aleks :) poate pune el cva poze..

aleks 11-05-10 21:42

Masina e departe de a fi un proiect abandonat, se lucreaza la ea in fiecare zi, cu exceptia saptamanilor astea doua cat sunt eu in Ungaria/Oradea, in rest unul din oamenii mei o bijutereste zi de zi.
Poze n-am ce pune, ca nu se intampla nimic spectaculos, pana cand o sa fie trasa in filler, adica in iunie, nu mai am ce poze sa pun...

All times are GMT +2. The time now is 20:24.

- Copyright 2026 4Tuning