![]() |
Re: Portul Constanta !
Quote:
|
sonykel ... mai ti minte zona underground aia de la cfr ... hmmm am fost azi pacolo si m-am dat un pic prea belea :D si panta aia asa :2gun: :woowoo: :rockon: chiar daca a venit politia atunci .. naveau ce sa ne faca :)! atunci chiar incepusem sa ne adunam peacolo dar nea cam speriat duba aia a drak :) io zic sa mai incercam !
|
te intrebi de ce nu vine lume,anunta ora si locul daca vrei sa vina ;)
|
da ma misto acolo , eu am mai fost si dupa dar doar m-am dat si am plecat. cand am fost cu adelu si a cazut ala in canalizare... :)) oricum acolo e distrugere de cauciucuri da e misto....
|
bhaaa...ce e cu portul? de ce e blocat? care-i treaba? primaria face scopuri caritabile si... asfalteaza????? astea-s de "wet dreams"
:))) |
unde e blocat portul amh ca io am fost ieri seara pe la 12 asha..shi am intrat fara probleme....defapt nu era nici o bariera nimik....la fel ca inainte
|
leo... asha zicea lumea fratzica... cum ca ar fi blocat portul, ca nush ce fac aia... asta e... tzeapa:P
|
a fost spectacol in piata ovidiu ieri si de aceea de la primaria era blocat accesul catre port ;)
|
aha... ms gabby... si eu care ma gandeam ca fac ashtia de la primarie, scopuri caritabile, si asfalteaza drumul:(
ce dezamagire:)))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: