Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

CT-07-APV 02-07-07 23:08

Re: Portul Constanta !

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 977747)
ce vb mah ? imposibil nu e .. da pentru alea care sunt posibile tre sa te risti putin ... am ars cu dzl-ul cate jumatate de rezervor ca sa cautam ceva si degeaba ...

Daca intrebi ti se va zice un loc bun. Nu sa stai sa cauti degeaba. Si sincer acu e vara ce sa va mai agitati atata degeaba. La tomna rupeti masinile cand nu mai aveti ce face acu sunt destule de facut

BuGyy 03-07-07 16:17

sonykel ... mai ti minte zona underground aia de la cfr ... hmmm am fost azi pacolo si m-am dat un pic prea belea :D si panta aia asa :2gun: :woowoo: :rockon: chiar daca a venit politia atunci .. naveau ce sa ne faca :)! atunci chiar incepusem sa ne adunam peacolo dar nea cam speriat duba aia a drak :) io zic sa mai incercam !

GABBY_ 03-07-07 22:40

te intrebi de ce nu vine lume,anunta ora si locul daca vrei sa vina ;)

sonykel 04-07-07 08:26

da ma misto acolo , eu am mai fost si dupa dar doar m-am dat si am plecat. cand am fost cu adelu si a cazut ala in canalizare... :)) oricum acolo e distrugere de cauciucuri da e misto....

Don M 05-07-07 14:27

bhaaa...ce e cu portul? de ce e blocat? care-i treaba? primaria face scopuri caritabile si... asfalteaza????? astea-s de "wet dreams"
:)))

leonard 05-07-07 15:11

unde e blocat portul amh ca io am fost ieri seara pe la 12 asha..shi am intrat fara probleme....defapt nu era nici o bariera nimik....la fel ca inainte

Don M 05-07-07 15:22

leo... asha zicea lumea fratzica... cum ca ar fi blocat portul, ca nush ce fac aia... asta e... tzeapa:P

GABBY_ 05-07-07 15:57

a fost spectacol in piata ovidiu ieri si de aceea de la primaria era blocat accesul catre port ;)

Don M 05-07-07 16:06

aha... ms gabby... si eu care ma gandeam ca fac ashtia de la primarie, scopuri caritabile, si asfalteaza drumul:(
ce dezamagire:))))

street_racer 08-07-07 04:09

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 977891)
ce ai ars ma juma de rezervor?de benzina? adica o cescuta de cafea ca u de zgarcit ce esti ai renuntat la rezervoru de benzina si tiai pus o cutie de cola la 0.33 :twisted: :twisted: :twisted:

bah eu te bat pe tine b-(

street_racer 08-07-07 04:12

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 978301)
Daca intrebi ti se va zice un loc bun. Nu sa stai sa cauti degeaba. Si sincer acu e vara ce sa va mai agitati atata degeaba. La tomna rupeti masinile cand nu mai aveti ce face acu sunt destule de facut

da poate unii au programul mai liber si au timp si de d-astea :D asa ca incepi si "canta" de locurile alea

Don M 09-07-07 03:25

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 987254)
bah eu te bat pe tine b-(

ce bati u mha??:))))))) poate vrei sa ne dai in cap:P >prietenii stiu de ce<

street_racer 13-07-07 13:40

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 988638)
ce bati u mha??:))))))) poate vrei sa ne dai in cap:P >prietenii stiu de ce<

vrei sa ne mutam la partea cu divergente ? in fine ... tu termina de nascut sau slabit ce vrei sa faci si vb dup-aia :D ... si ca sa trecem la subiect ... aseara in port in tufisuri , ca boschetarii , dita-mai turma de jandarmi ... am zis ca au citit pe aici si vin sa ne incarce ... da oamenii doar stateau si ei la o tigare si nush ce faceau unii pe acolo intr-o duba :>

leonard 13-07-07 14:18

io creca shtiu ce faceau in duba :))))

GRIGO 13-07-07 15:50

si`o dadeau la buba :))))
si ceilalti asteptau la rand ...:)))

All times are GMT +2. The time now is 17:11.

- Copyright 2026 4Tuning