![]() |
Re: Seicento - NT O5 YRJ
eram curios daca se schimba pagina.
L.E. dap, s-a schimbat. iar ma ai primul in fata ochilor.:twisted::twisted::twisted: |
Quote:
|
dupa toata discutia asta promit ca nu mai pun intrebarea :D:D:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu-i bai şefu', ca mă sună pe mine mai mulţi decāt pe Morph cred :lol:, eram dator c-o explicaţie :)
|
cum a fost azi la bacau , cum arata masina ? :x
|
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
Quote:
Quote:
|
|
Aleks, Morphy ce se mai intampla cu masina in ce stadiu mai este ca de la 4TD nu a mai fost postata nici o poza cu masina,
E gata s-a dat vopseaua pe ea? sau vreti sa faceti o surpriza sa postati doar rezultatul final? |
abia astept sa vina vara sa-i dau fum perlatei din toate pozitiile,(nu uita ca ai o provocare de onorat:twisted:)
oricum la cat de grijuliu o sa mearga mopheu cu ea, e de ajuns sa ai si'o bicicleta sa'l depasesti:lol::-P |
3 Attachment(s)
Azi un bun prieten mia facut o surpriza foarte frumoasa :)
Pozele sunt facute in vara anului 2009 de cei de la NORC.Ro pe strada mea. Mia placut mult ca apare si masina in aceste poze, care sunt si astazi pe acel site (daca stiti adresa unde sa cautati)...ce frumoasa era si atunci... Oare in pozele care o sa le faca in vara anului 2010 o sa mai apara? P.S. Am gasit si masina lui tata >:) si inca cateva masini (ale prietenilor)...foarte interesanta treaba :)) acu incerc sa vad daca imi gasesc masina in mai multe locatii (prin care o las de obicei) |
Am facut si un joculet din toata treaba asta...click & join https://forum.4tuning.ro/31-divertism...ml#post3332620
& BTW: IAM GASIT NUME LA MASINA!!! (dupa atata timp, in sfarsit!!!)...am sa o botez cand o sa fie gata... |
Ne dezvalui si noua numele masinii sau e TOP SECRET pana nu e gata masina?:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
- Copyright 2026 4Tuning