Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

sageata 23-04-10 08:41

Re: Seicento - NT O5 YRJ

eram curios daca se schimba pagina.

L.E. dap, s-a schimbat. iar ma ai primul in fata ochilor.:twisted::twisted::twisted:

morpheusmaster 23-04-10 08:44

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3303162)
eram curios daca se schimba pagina.

L.E. dap, s-a schimbat. iar ma ai primul in fata ochilor.:twisted::twisted::twisted:

Sageata'i cu gaina la pascut, asa om la un milion gasesti :) Deci pagina noua, subiect nou...

alex_____ 23-04-10 11:36

dupa toata discutia asta promit ca nu mai pun intrebarea :D:D:D:D:D:D:D

morpheusmaster 23-04-10 11:37

Quote:

Originally Posted by alex_____ (Post 3303613)
dupa toata discutia asta promit ca nu mai pun intrebarea :D:D:D:D:D:D:D

Calca apa tinere

bogddanel 28-04-10 19:13

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3302872)
Ca să lămuresc durata asta prelungită de finalizare, am să scriu pe scurt, şi fără acordul lui Morph, motivele.
Maşina, īn momentul īn care a fost terminată de mine, la fibră, a fost continuată (finisat şi pregătit pentru vopsit) de către 2 oameni, unul un angajat al meu, celălat un vopsitor recomandat de către mine, după o discuţie īntāmplătoare īntre Bogdan şi vopsitor.
Pentru că timpul era scurt, pānă īn 4tuning days, şi noi am vrut-o expusă dimpreună cu celelalte 3 maşini, nu a mai fost timp pentru supraveghere din partea mea, ei au făcut finisările şi pregătitul pentru vopsit fără niciun pic de intervenţii ale mele.
Rezultatul a fost īnsă exact cel pe care-l doream mai puţin, doi incompetenţi (pregătitorul şi vopsitorul) completāndu-se īn prostia lor de minune pe munca mea şi banii lui Morph, reuşind să distruga multe din piese ori prin şlefuit pānă la distrugere, ori prin mascare cu kilograme de kit a pieselor mai devreme "pregatite"
După ce a trecut eventul 4td, am readus maşina īn hală, am considerat (īn mod corect) că e vina mea, cei doi idioţi fiind aduşi şi recomandaţi de mine, şi am luat de la zero fiecare piesă, īnlocuind-o, matriţānd-o, descărcānd-o de kit, mă rog, practic maşina se reface de la zero, īnsă cu eforturi cel puţin duble, singura porţiune neatinsă rămānānd cupola.
Eu sunt vinovat de treaba asta, de īntārziere şi de faptul că Morph n-are maşina pe stradă īncă, dar acum faptul e consumat, trebuie rezolvată cāt mai rapid şi mai bine pentru a fi competitivă la evenimentele din sezonul ce abia īncepe.

Aleks, multumesc de raspunsuri, si ma scuzi ca m-am grabit cu critica

aleks 02-05-10 00:31

Nu-i bai şefu', ca mă sună pe mine mai mulţi decāt pe Morph cred :lol:, eram dator c-o explicaţie :)

alex_____ 02-05-10 01:57

cum a fost azi la bacau , cum arata masina ? :x

morpheusmaster 02-05-10 02:01

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3325975)
Nu-i bai şefu', ca mă sună pe mine mai mulţi decāt pe Morph cred :lol:, eram dator c-o explicaţie :)

:)) Forum+telefoane+oprit pe strada+mess= kill. Eu dupa ce raspund la salut, spun "se lucreaza" (la unii oameni)...deja stiu care e 1 intrebare inainte de "ce faci"...si nu exagerez deloc. E foarte stresant dar oamenii nu au nici o vina, ii inteleg.

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2884156)
Bogdane, să nu-ţi pierzi răbdarea, o să merite ceea ce primeşti (12 decembrie) :)

I have Faith

alex_____ 02-05-10 12:32

https://www.youtube.com/watch?v=fVQT3638TZA

jipianu 03-05-10 14:37

Aleks, Morphy ce se mai intampla cu masina in ce stadiu mai este ca de la 4TD nu a mai fost postata nici o poza cu masina,
E gata s-a dat vopseaua pe ea?
sau vreti sa faceti o surpriza sa postati doar rezultatul final?

26WRC 04-05-10 00:18

abia astept sa vina vara sa-i dau fum perlatei din toate pozitiile,(nu uita ca ai o provocare de onorat:twisted:)

oricum la cat de grijuliu o sa mearga mopheu cu ea, e de ajuns sa ai si'o bicicleta sa'l depasesti:lol::-P

morpheusmaster 04-05-10 12:57

3 Attachment(s)
Azi un bun prieten mia facut o surpriza foarte frumoasa :)

Pozele sunt facute in vara anului 2009 de cei de la NORC.Ro pe strada mea. Mia placut mult ca apare si masina in aceste poze, care sunt si astazi pe acel site (daca stiti adresa unde sa cautati)...ce frumoasa era si atunci...

Oare in pozele care o sa le faca in vara anului 2010 o sa mai apara?

P.S. Am gasit si masina lui tata >:) si inca cateva masini (ale prietenilor)...foarte interesanta treaba :)) acu incerc sa vad daca imi gasesc masina in mai multe locatii (prin care o las de obicei)

morpheusmaster 04-05-10 14:51

Am facut si un joculet din toata treaba asta...click & join https://forum.4tuning.ro/31-divertism...ml#post3332620

& BTW: IAM GASIT NUME LA MASINA!!! (dupa atata timp, in sfarsit!!!)...am sa o botez cand o sa fie gata...

nck_xx 04-05-10 15:28

Ne dezvalui si noua numele masinii sau e TOP SECRET pana nu e gata masina?:D

morpheusmaster 04-05-10 15:46

Quote:

Originally Posted by nck_xx (Post 3332803)
Ne dezvalui si noua numele masinii sau e TOP SECRET pana nu e gata masina?:D

is 2...depinde de final...deci pana atunci irelevant

All times are GMT +2. The time now is 08:39.

- Copyright 2026 4Tuning