![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
eu astept detalii,info cu un omulet care ma poate ajuta cu roluitul aripiilor:shock: |
Quote:
Şi īncă ceva, din cāte ştiu nivelul de echipare al maşinii mele este Basis |
Highline zici ? Boss, iti cam lipsesc multe pana acolo. Hai sa amintim cateva :senzor de ploaie, interior recaro in piele, faruri cu xenon de fabrica, maxidot, vreo 30 de airbaguri,trimuri carbon/alu, navi,bandouri cromate,etc. Eu zic totusi sa te calmezi cu "catalogatu' ", ca nu prea'ti iasa :)
|
Quote:
inca odata,caut pe cineva care se pricepe la roluit aripi,poate stiti,cunoasteti,multumesc |
Ai o logica in tine de mori, care ii combinatia sa roluiesti aripiile DUPA ce ai vopsit masina frate ?
PS: Cristi Kox si Dani cu Vento visiniu roluiesc in Timisoara, dar nu iti recomand, sanse foarte mari sa futi aripiile si sa trebuiasca revopsite. |
Quote:
si din cate am inteles se poate face fara sa sara vopseaua,unii garanteaza dar din pacate nimeni din zona,oricum mersi de pont,o sa vorbesc cu Cristi(pe Dani nu-l stiu...)si sa vedem ce se poate face |
Daca rotile tale sunt 7,5 cu 9,5 si ziceai ca se pot face si 8,5,de ce nu le faci pe toate 4 de 8,5... Ma gandesc ca poti muta oala mare in fata si oala mica in spate,si atunci o sa ai pe fata,oala mare cu buza mica 8,5 J si pe spate oala mica cu buza mare 8,5 si nu mai trebuie sa iti roluiesti aripile! Nu e mai bine asa?
|
da sunt 7.5 cu 9.5,am luat in calcul si varianta asta dar atunci nu imi sunt ok gumele...
205 40 pe 8.5 ar fi ok pentru ceva strech dar 215 40 pe 8.5 nu ar fi cam balon? ar fi o rezolvare mai simpla,desii nu stiu cum ar arata(dar ma gandesc ca bine intrucat buzele difera adica mai inguste si mai late) |
Quote:
Asta pana gasesti 205.40 sa pui si pe spate. In locul tau asa as face,nu mai trebuie sa roluiesti aripile,doar eventual jonglezi cu distantiere unde trebuie. |
defapt sper sa nu gresesc dar pana la urma cred ca nici asa nu ii ok
daca schimb oalele intre ele nu rezolv nimic doar latimea o fentez si atat,pentru ca fitmentul ii aceas,oala mea ii separat de miez(ii modular din 3 bucati) adica daca pun oala mica la buza mica si oala mare la buza mare mie in spate tot atat o sa fie iesita roata,ar trebui sa schimb miezuriile(doar)si atunci castig la et pe fata o sa fie mai iesita(cat de cat)si pe spate cu et mai mare mai spre interior(numai nu stiu daca atinge sau nu dar asta se rezolva cu distantier...) |
Era greu sa faci o proba la suspensie+jante ca sa vezi daca atinge? :shock: Acuma dupa ce e vopsita.... mai bine las-o asa... Fa cum zice Mareo ca e cel mai indicat, ca sa nu mai vopsesti iar, sau sa stai cu morcovu ca sare vopseaua... :)
|
Quote:
|
degeaba schimbi oalele, ca daca nu difera si miezu n-ai rezolvat nimic...
|
Quote:
miezuriile difera,acolo s-ar putea jongla |
10 Attachment(s)
new pics....
asta ii configuratia actuala si asa ramane pana in primavara,mai putin fitmentul jantelor pe care o sa rezolv ori prin roluire aripa spate ori schimb miezuriile intre ele si atunci va mai cobora de spate putin |
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning