![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
7 Attachment(s)
Masina a primit aripi pe spate noi, umflate, si chiar in culoarea masinii :lol:
|
frumoasa ca de obicei...ma bucur ca in sfarsit ai rezolvat cu spatele ala...bv ...bafta in continuare...da`mi si mie un pm cu preturile in care as putea gasii si eu difuzer`ul spate,si un spoiler de m....:D sau anuntama cand esti prin oras ca nu ne`am mai intalnit si noi de cateva luni :D
|
1 Attachment(s)
Si daca tot ai pus poze cu masinutza ta printre alte bmw`uri....hop si eu :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Masina a mai primit aparatori noi, pe spate.
|
boss cand vad masina tranteala?
|
Quote:
Am pus pe spate SP Sport, 225/45/17, ca aveam Yokohama A520, 225/35/17 si sunt extraordinar de mici, bubuie spatele la cea mai mica gropita :lol:....acum le'am mutat pe fata provizoriu. Poate are cineva din apropiere 205/45/17, sau 215/45/17 si vrea la combinatie, Pirelli P7 205/50/17 profil foarte foarte bun, ca sa termin dreaq odata cu cauciucurile, s'o tantesc. Un weekend placut va doresc ;) |
boss,inca nu m`am hotarat...cu kestia aia...zi si u un pret,sau da`mi altceva la schimb...nush...ca sa fie bine pt amandoi..ca na...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Masina a mai primit toate 3 semeringurile de la grup noi + ulei de grup nou.
Pierdea prin toate partile :lol: |
cred ca e unicat bad-boy-ul tau foarte frumoasa masina. app pe faruri ai pus folie?
|
Quote:
DA, am pus folie de faruri, dar folie pentru faruri, nu folie daia de se pune pe geamuri. |
Atunci boss scapa de bad boy, ca s-a cam dus moda asta ....
|
Cum ai ajuns tu la concluzia ca s-a dus moda ?
|
orice ai face la o masina....tot timpul o sa apara cel putin unu care sa faca la fel,insa conteaza ca a fost primu...;) ar trebui sa modifice masina lunar ca sa nu mai fie alta fel...lasa ca e destulde mumoasa pisica ...si destul de invidiata de altii...bafta cu ea boss,si ai grija de ea !
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:28. |
- Copyright 2026 4Tuning