![]() |
Re: AG 88 PVA
Quote:
|
Vad ca sau aliniat bine stopurile:D si bara arata misto rau de tot dar nu-mi plac tampoanele alea de pe ea... sunt oribile, dale jos ca arata fix in plus...
|
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Si ceva poze de azi...am alungat rugina din pragul de pe stanga. |
Quote:
|
Tot la D am fost si eu..:D
|
Baaai daca citeam pt scoala cat am citit pe topicu' tau, nu aveam restante :D
Vad ca in sfarsit, ca un viitor inginer care te vei afla ;), iti pui discuri pe spate. Succesuri maxime! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nu stiu daca au sau nu au astia de la D ceva cu daciile,insa eu am ceva...:)..azi am gasit in targ semimasca fata si mocheta culoarea ca a mea ca sa imbrac si tunelul la cutia de viteze:D.
|
imi place masina ta sa stii.
Imi place si cum da jantele astea pe ea mai ales albe. (cand toata lumea ii zicea la ygs sa le faca albe el batman batman ca i se pare tiganeala ... consider ca pe dvl dadeau cel putin la fel de bine) acum ca e cam gata masina mai gasesti ce sa mai muncesti pe la ea? |
pe unde umbli alex ? ca azi a fost prima oara cand am venit la c de arges si nu ti-am vazut masina la poarta in ultimii 2 ani :lol::lol:
|
Imi place cum da cu jantele alea albe;)
|
Spatele arată într-un mare fel!
Felicitări! |
baterie suplimentara pt?:D
|
oo da:>:Xte pui pe treaba serios....imi place!dj_t,bateria nu e suplimentara ci i-a schimbat locul din fata in portbagaj...pt a mai echillibra masele si pt mai mult spatiu sub capota!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:42. |
- Copyright 2026 4Tuning