![]() |
Re: Vw bora Edition
aham ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pe langa edition parca mai este high line si inca o varianta care imi scapa |
Quote:
|
Quote:
tot ce pot sa zic ca la edition lipseste pielea si senzorii de ploaie...altceva nu cred ca s-a pus pe bora si care sa nu am...oricum masina full full nu exista,ceva "scapari" tot sunt ba la una ba la alta |
Am si eu un Golf 4 Edition, si tot in aceeasi dilema sunt...ca in afara de insertia de alumuniu din praguri pe care scrie EDITION, nu vad nici o diferenta fata de celelate masini.
Stie cineva mai multe despre acest EDITION la Golf si Bora? Vad ca si acum, pe Golf 7 si Bora mai apare acest Edition... http://volkswagen.porsche-inter-auto...-golf-edition/ |
Quote:
|
- edition, ocean si care or mai fi, sunt niste editii speciale la fel cum sunt si la golf 3 bon jovi, rolling stones
- comfortline, trendline, highline sunt nivele de echipari, pachete de echipare pe care le puteai alege cand iti iesea masina pe poarta fabricii, la fel cum sunt si la golf 3 cl (common luxe), gl (grandluxe).... Poate asa mai inveti si tu cateceva despre masina pe care o ai pasionatule! |
Quote:
comfort line si trendline la bora nu exista... aici vorbim stric de editi pentru modelul bora,deci nu vorbim de golf3 si vento...din cate vad tu esti mai pasionat |
esti greu de cap vad, daca nu intelegi ce am scris!
nevermind..... editii e una , nivel de echipare e alta. Daca la tine in sat n-ai auzit decat de highline asta e altceva! http://www.bora-forum.de/index.php?showtopic=1463 poate te mai cultivi si tu! |
Quote:
|
Si eu iti spun din nou satene ca optiunile nu sunt in functie de editii ci in functie de echipare, si la ce ai tu pe masina a ta e highline sigur, daca ai maxidot, volan in piele, navi etc....
Sa-ti spun din nou cat esti de .....??? |
Quote:
pana la una alta,poate ma ajutati careva aici de pe forum care stiti care se stie cu roluire de aripa zona Tm,Arad...tot caut si nimic:rolleyes2:!::?: |
Quote:
Nu stiu daca ai vazut vreun VW, fie passat sau bora cu echiparea superioara???? Iti spun eu! Un VW high line are, printre altele, bandouri crom, si obligatoriu tapiterie din piele! Bora despre care vorbim e model edition si are mai multe optiuni pentru ca vine din fabrica cu 6 trepte! Nu ai sa vezi niciodata VW cu 6 trepte cu dotari sarace cum ar fii pe un benzinar de 1,4 sau 1,6. Deci ca sa ma fac inteles.... edition vine cu un nivel de echipare... dar dar daca iei un TDI cu 6 trepte ai optiuni in plus! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:12. |
- Copyright 2026 4Tuning