![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
am prins si eu o seara acu cateva seri cand intra un tir in curte la gomm si s-a oprit putin circulatia...
|
poate eram chiar eu tirul este un man cu cabina albastra si cu remorca gri
|
Paste fericit boss! :)
|
5 Attachment(s)
Putin tuning :twisted:
|
ce bine arata cu farurile asa:) cu viibilitatea nu ai probleme??stiu ca a fost mare "taraboi" cu badboyul dar tare bine ar arata fara(parerea mea).imi place la nebunie culoarea.cea mai frumoasa culoarea pentru o masina parerea mea
|
Quote:
cam cat timp ti-a luat sa faci farurile?:D |
Se vad perfect acum angel`eyesurile....:Dsuper frumos a iesit bafta in continuare...cu spatele ai reusit ceva...stii la ce ma refer...
|
BJP-ule nu e rau deloc. In sfarsit vad si eu semnalele alea negre:D
Vad ca ai pus si pe proiectoare. Mai vezi ceva noaptea? Mai jos cand o lasi si apoi sa o pozam? |
JusT_SaY_BoBo - Mersi de aprecieri....fiecare acum cu gusturile lui.......mie'mi place asa ;) Cu vizibilitatea nu'i grav, reduce cu 20% dar vad destul de bine.....avand xenon total, vad bine :lol:
Gyo*TDS - C'am o ora a durat toata afacerea....semnale, faruri si proiectoare, la faruri a fost cel mai usor. D o n n - Mersi, da, a iesit bine, chiar mai bine decat ma asteptam....cu spatele inca nimic. Aaronnel^ - Vad noaptea destul de bine...... Mai dureaza ceva pana o cobor ca vreau sa lucrez ceva la ea..... |
Era o idee daca faceai proiectoarele galbene
|
ce aiurea se vede :(
|
sunt facute cu folie farurile ,proiectoarele si semnalele,nu?
|
Quote:
|
Aaronnel^ - nu dadea cu nimic galbenul de pe proiectoare.
madalin_m3 - fiecare cu gusturile lui..... Gyo*TDS - Da, facute cu folie speciala de faruri. kitz` - Mersi mult. |
Chiar daca n'am mai postat......masina merge perfect :lol: m'am lasat aseara putin pe ea, cerculete, drifturi, burnout'uri......
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning