![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
DA, in strand !
|
Quote:
|
Curand "mai"
|
Quote:
|
urat din partea voastra pentru duminik ,,,,un telefon nati dat.!!!! RUSINE
|
Quote:
|
Si eu am crezut ca e intalnire Nsl, lansare, ceva pt membrii and friends, unde nu am eu prea multi amici, dar tot am fost sunat pe la jumatate de ce nu vin si am descoperit o intalnire in toata regula, chiar f bine organizata, raportat la fondurile de austeritate acordate din ce am inteles
|
Quote:
|
bozgoru' ce este k se lanseaza o revista atat!!!!!!!!!nu drift nu nik da na asta este...asa sant oameni..oricum pacat k am 4 gume de stricat ;)
poate ajung in seara asta daga reusesc sa fac masina si sa bat un drim de 400 km:( am auzit k este pe la onest o parcare mare mare...stie cineva ceva????!!!! kut drifter......pt shou in 2!!!!!!!!!kiar 3!!!!!!! nu ezitati !!!!!!!dar cu auto sa fie e30!!!! |
Quote:
|
Quote:
Si apoi nu am organizat eu...deci n-aveam de unde sa stiu! Io doar am anuntat LA SUCEAVA TE POTI DESFASURRA PE 21 ;) Este concurs de drift , burn, indemanare! |
6 Attachment(s)
Poze de vineri de la intalnire! A fost cam frig ...putina lume ...dar vine ea caldura:)
|
10 Attachment(s)
Si de sambata seara de la filmare la care au facut act de prezenta : RED ZONE TUNING, AutoTuning by Alin, Auto Alin, Kamikaze Racing Team, NSL si membrii ai comunitatii de tuning sin Piatra Neamt si nu in ultimu rand modelele de la President Models.
|
10 Attachment(s)
Inca cateva ...
|
Pentru ce sa filmat??? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning